Προς το περιεχόμενο

Νέος σε Cosmote what's up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πέρασα στο what's up από συμβόλαιο Cosmote και ήθελα οι παλιοί χρήστες να μου πείτε, αν κάνοντας ανανέωση του υπολοίπου μου και αγοράζοντας ίδιο πακέτο με αυτό που είχα αγορασμένο τον προηγούμενο μήνα, μεταφέρονται ο χρόνος ομιλίας και τα data όπως γινόταν με το φοιτητικό της Vodafone που είχα.

Στην αρχή θα είναι λίγος ο χρόνος ομιλίας και τα data, αλλά με τον χρόνο θα μπορέσει να μαζευτούν αρκετά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό στο cu Vodafone που έχω ισχύει, έχω φτάσει να έχω και 3000λ χρόνο ομιλίας για όλους, και 4gb Internet φαντάζομαι και στην cosmote το ίδιο θα είναι αν δεν είναι πας Vodafone.

Δημοσ.

Τα data στο φοιτητικό μεταφέρονται ναι. Λειτουργεί αθροιστικά, εγω εχω μαζεψει καπου στα 10gb. Τα λεπτά ομιλίας όχι, έχουν ισχύ για ένα μήνα.

Δημοσ.

Τα data στο φοιτητικό μεταφέρονται ναι. Λειτουργεί αθροιστικά, εγω εχω μαζεψει καπου στα 10gb. Τα λεπτά ομιλίας όχι, έχουν ισχύ για ένα μήνα.

Τα data στο What's Up δε μεταφέρονται. Έχουν ισχύ για ένα μήνα.

*Γενικά, καμία υπηρεσία δε μεταφέρεται στο επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Τα δεδομένα μεταφέρονται. Εγώ έχω φτάσει γύρω στα 4gb. Αυτό άλλαξε τους τελευταίους μήνες, παλιότερα δεν μεταφέρονταν. Τα λεπτά ομιλίας έχουν ισχύ μόνο για ένα μήνα.

Έχω φοιτητικό What's Up αν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Ναι, δεν έχω what's up φοιτητικό όπου λογικά ισχύουν άλλα σε σχέση με το απλό what's up. Και η αναφορά που έκανα για το φοιτητικό της Vodafone ήταν επειδή γνωρίζω τι ισχύει.

Αυτό που μ' ενδιέφερε είναι τι γίνεται με τις μεταφορές χρόνου ομιλίας και data μετά από ανανέωση πριν τη λήξη του μήνα από την τελευταία ανανέωση, γιατί όντως έχω διαβάσει ότι άλλαξαν πολλά στο what's up το τελευταίο διάστημα.

Οπότε από αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τελικά ΔΕΝ μεταφέρονται στο what's up (όχι το φοιτητικό).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Για να μεταφερεις mb πρεπει να ανανεωσεις πριν ληξουν.Τα λεπτα ομιλιας δεν μεταφερονται με κανεναν τροπο.

Φυσικα μιλαω για τα mb που αγοραζεις κι οχι γι αυτα που σου δινουν δωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο τα δεδομένα μεταφέρονται στο φοιτητικό με την προϋπόθεση ανανέωσης μία φορά μέσα στο κάθε μήνα

Δημοσ.

Ανανέωση κάθε μήνα κάνω.

Λογικά ισχύει αυτό που λέει ο χρήστης Warzycha.

Δε θυμάμαι αν έχει τύχει να αγοράσω ποτέ πακέτο και να (μη) μεταφέρθηκαν, οπότε δε μπορώ να διασταυρώσω τι γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...