Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 10-12 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το Facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο Facebook εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε κι εσεις μια για πάντα απο τον εικονικό του κόσμο του Facebook!

Μην κλέβεις το copy-paste του Neg..... :D

Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 10-12 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το Facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο Facebook εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε κι εσεις μια για πάντα απο τον εικονικό του κόσμο του Facebook!

Και γω ρε φιλε, εκλεισα πριν 2 μηνες το fb και επιασα το τζοκερ και το κινο. Επισης πηγα ταξιδια βρηκα νεους φιλους, απιστευτη η ζωη, ασχετο που μεχρι πριν 3 χρονια δν ειχα καν λογαριασμο στο fb και δν ειχα τιποτα απο αυτα.

Αρα λοιπον το κολπο ειναι να φτιαξεις fb να το σβησεις και η ζωη σου θα ειναι πιο ωραια απο οταν ηταν πριν καν ειχες fb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...