Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook εργάζεται πάνω σε μία νέα συσκευή βιντεοκλήσεων, που θα διαθέτει ευρυγώνιο σύστημα φακών στην κάμερα, μικρόφωνο, ηχεία και μία οθόνη αφής μεταξύ 13 ιντσών και 15 ιντσών που ενδέχεται να τρέχει Android σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Όπως συμβαίνει και με τα προϊόντα της Amazon, όπως το Echo Show, η συσκευή του Facebook δεν πρόκειται να κοστίζει περισσότερο από “λίγες εκατοντάδες δολάρια” όταν θα είναι διαθέσιμη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, η συσκευή είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί επίσημα στο συνέδριο F8 του Facebook την ερχόμενη Άνοιξη.

Ένα πιθανό χαρακτηριστικό της νέας αυτής συσκευής θα είναι μία auto-scanning κάμερα, που θα μπορεί να “ξεχωρίζει” και να “ακολουθεί” διαφορετικά άτομα σε έναν χώρο, όπως συμβαίνει με το Kinect της Microsoft.

Η συσκευή προέρχεται από το εργαστήριο Building 8 του Facebook όπου οι developers και οι μηχανικοί της εταιρείας του Mark Zuckerberg εργάζονται πάνω σε διάφορα concepts. Εκτός από τη παραπάνω συσκευή, το Facebook μαθαίνουμε ότι εργάζεται και πάνω στο δικό του AI-powered έξυπνο ηχείο του, που θα κοστίζει περίπου $100 και θα έχει παρόμοιες δυνατότητες με το Echo της Amazon, με το HomePod της Apple ή το Google Home.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

πως δεν εχουν βγαλει κανα λειτουργικο ακομα? πολυς κοσμος εχει pc-λαπτοπ-ταμπλετ Μονο για αυτο!

Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 10-12 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το Facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο Facebook εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε κι εσεις μια για πάντα απο τον εικονικό του κόσμο του Facebook!

• Like 13
Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 10-12 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το Facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο Facebook εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε κι εσεις μια για πάντα απο τον εικονικό του κόσμο του Facebook!

Δεν βαρεθηκατε;

• Like 7
Δημοσ.

“λίγες εκατοντάδες δολάρια”...

Θα τη βάλει και ο Zuck στο σπίτι του άραγε;

τρελός είναι;;;; :P

Δημοσ.

Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το Facebook πριν 10-12 μήνες. Από την άλλη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το Facebook έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...

εγω παντως απο τοτε που εκλεισα το facebook αδυνατισα, παντρευτικα, επιασα το τζοκερ, πληρωσα τα κοινοχρηστα και εκοψα το τζατζικι απο το πιτογυρο, αλλος ανθρωπος λεμε

ειπα και εγω δεν θα βγει να μας πει κανεις το κλασικο "απο τοτε που εκλεισα το facebook..." 

• Like 1
Δημοσ.

Δική του κάλυψη στο internet, δική του virtual reality συσκευή, δικό του tablet... Αυτός όπως πάει θα ξαναεφεύρει και τον τροχό

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα όσα λες, πάρα αυτά το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους. Μόνο για χαβαλέ συμφωνώ δεν υπάρχει κανένα νόημα.

Δημοσ.

Έσβησες το Facebook και τώρα έχεις ελεύθερο χρόνο για να σχολιάζεις το κατόρθωμά σου στον εικονικό κόσμο του Insomnia.

Εάν κάποιος διακηρύσσει ότι δεν έχει δύναμη να μπαίνει στο FB ή στο WoW λελογισμένα για να κάνει την πλάκα του, αλλά χρειάζεται να προχωρήσει στον Ηράκλειο άθλο της... απεξάρτησης (διαγραφές, απενεργοποιήσεις, καρατομήσεις, πυρά) λες και είναι αλκοολικός, αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι δύναμη, είναι αδυναμία.

Για να ξαναμαναεπαναλάβουμε τα αυτονόητα στην Ελλάδα, ένας ενήλικας μπορεί να έχει Facebook μπορεί να έχει και κοινωνική ζωή, μπορεί να μην έχει FB και να μην... έχει κοινωνική ζωή κοκ. Εάν κάποιος ετεροπροσδιορίζεται με βάση το FB νομίζω ότι το FB είναι το μικρότερο από τα προβλήματά του.

Δημοσ.

Ίσως να φτάσουμε η να έχουμε ήδη φτάσει στο λεγόμενο Peak των Social Media. To Twitter έχει φτάσει ήδη στο σημείο που δεν έχει αυξήσει κοθόλου τους χρήστες του η μάλον έχει χάσει και 2 εκατομύρια

http://www.latimes.com/business/technology/la-fi-tn-twitter-earnings-20170727-story.html

Δυστυχός στην οικονομία σήμερα μη αύξηση σημαίνει αποτυχία. Το πρόβλημα με το Facebook σε όσους κάνουν διαφήμιση είναι οτι το διαφημηστικό Budget σου μπορεί πολύ γρήγορα να τελειώσει λόγο Fake Accounts. Μάλιστα στον τελευταίο χρόνο έχει αποκαλυφθεί οτι τι Facebook έκανε υπερυπολογισμό των επιστεπτών σε Videos χωρίς βέβαια να ανοίξει ρουθούνι.

Κατα τα άλλα προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω Posts απο άτομα που θέλουν να καυχηθούν για το που πήγαν διακοπές, για να επαινέσουν τα παιδιά τους για κάποια διάπρεψη κτλ. Για αρκετούς ποια το Internet για αυτούς είναι το Facebook.

Δεν νομίζω οτι θα υπάρξουν πολλοί που θα αγοράσουν άλλο Gadget μόνο και μόνο για να μπαίνουν στο Facebook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...