mvalou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλημέρα! Ξέρει κανείς γιατί αργούν τόσο πολύ τα καινούρια iPad? Δεν υπάρχουν πουθενά στην αγορά και κανένα κατάστημα δεν γνωρίζει πόσο καιρό μετά την παραγγελία έρχονται. Ακόμα και αυτοί που (λένε ότι) τα φέρνουν από Γερμανία.
cf2233 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εαν ψάχνεις για iPad Pro 10.5 υπάρχουν κομμάτια σε διάφορους επίσημους μεταπωλητές όπως την iSystem, Document και iStorm σε Space Grey 256 GB.Τώρα γιατί αργούν τόσο δεν ξέρω. Αλλά για το 10.5 που πρόκειται και για καινούργιο μοντέλο η ζήτηση το πρώτο διάστημα θα είναι μεγάλη λογικά, ειδικά μετά από τα τόσο καλά reviews και τις πολύ θετικές εντυπώσεις των πρώτων αγοραστών.
mvalou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αναγκαστικά πάω για το 12.9 γιατί το θέλω για τη δουλειά μου ως εικονογράφος. Ιδανικά θα ήθελα 512 gb, αλλά μάλλον δεν έχει ζήτηση, γιατί το κόστος ανεβαίνει.. Το πρόβλημα είναι πως ούτε και οι ίδιοι οι επίσημοι μεταπωλητές γνωρίζουν πότε θα τα έχουν. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 γιατι δεν αγωράζεις από το εξωτερικπο; λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα