Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Αποφάσισα και εγώ να κάνω φορμάτ τον υπολογιστή Asus x54h notebook απο Windows 10 σε 7 καθώς δεν με βολευανε καθόλου..Έγραψα κανονικά τα Windows 7 σε USB και ξεκίνησα την εγκατασταση και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:: η εγκατασταση ηταν αδυνατο να δημιουργησει ενα νεο διαμερισμα συστηματος η να εντοπισει ενα υπαρχον διαμερισμα συστηματος. για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξτε στα αρχεια καταγραφης της εγκαταστασης...ΒΟΗΘΕΙΑ..

Υ.Γ Τα Windows στο φλασακι είναι σωστά περασμένα καθώς έγινε και άλλος υπολογιστής φορματ..

Δημοσ.

Ναι τον έκανα ήδη φορματ..επέλεξα διαμόρφωση και μετά μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό..βέβαια ο δίσκος λέει δίσκος 0 διαμέρισμα 1

Δημοσ.

Τι λειτουργικό είχε το asus όταν το πήρες; Αν είχε τα 7άρια δες μήπως έχει το recovery pertition για να το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση.

Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζει. Σου εμφανίζει τον δίσκο στη λίστα με τους δίσκους για να κάνεις την εγκατάσταση;

Το μήνυμα στο βγάζει αμέσως μόλις πατήσεις για διαμόρφωση ή αφού κάνει την διαμόρφωση και πάει να γράψει τα αρχεία;

Στο πάνελ που σου εμφανίζει τον δίσκο και κάτω δεξιά γράφει κάτι για περισσότερες επιλογές (μπορεί να έχει κομμένη την τελευταία λέξη). Πάτησε εκεί και διέργαψε ότι διαμερίσματα υπάρχουν εκεί.

Δημοσ.

Τα δισκάκια τον 7 ήταν φτιαγμένα για Mbr boot αλλά και διαμερίσματα,τα 10 είναι για uefi boot και GPT διαμερίσματα.

Τα win7 δεν τα βγάζουν πέρα με το gpt και πρέπει ο δίσκος να είναι διαμορφωμένος σε MBR,που σημαίνει ότι ίσως πρέπει να αλλάξεις και το boot σε legacy/mbr (και του δίσκου και του usb).

https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn336946.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...