ThanasisM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εχω ενα προβλημα με το touchpad μου.Εδω και πολυ καιρο δεν λειτουργει...ποσο μαλλον το Laptop μου δεν το αναγνωριζει! Ειμαι σιγουρος οτι το touchpad ειναι συνδεμενο στην μητρικη οποτε λογικα δεν ειναι θεμα hardware.Δεν ξερω τι να κανω,εχω κατεβασει drivers και δεν αναγνωριζει καν το ποντικι. Εχω και σχετικες φωτογραφιες.Επισης πατωντας το Fn κουμπι μου βγαινει στην οθονη η επιλογη για on/off του touchpad αλλα οταν το παταω δεν γινεται τιποτα .Οποια βοηθεια μπορει να δωθει ειναι ευπροσδεκτη.Τρεχω win7 64bit. (Λετε να τα "κακαρωσε" το touchpad;) Ευχαριστω!
vasvasvas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Όταν λες είσαι σίγουρος για το hardware εννοεις οτι το ανοιξες Μήπως η καλώδιο ταινία του έχει το πρόβλημα Έσπασε κάπου; κάνε ενα τεστ με ενα πολυμετρο Για το λειτουργικό τρέξε ενα λίνουξ cd
ThanasisM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ναι το εχω ανοιξει και το καλωδιο ηταν συνδεμενο.Με το πολυμετρο τι ακριβως να κανω;Δεν εχω ξανα χρησιμοποιήσει γι αυτο ρωταω
vasvasvas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Να δικιμασεις την ακεραιότητα της καλώδιοταινίας Βάλτο στο μπιπ
Left13S Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Η πρωτη σου εικονα ειναι λαθος.Σου λεει οτι δεν εχεις οθονη αφης Κοιταξες στις ρυθμισεις μηπως απενεργοποιησες καταλαθως το touchpad;
ThanasisM Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Η πρωτη σου εικονα ειναι λαθος.Σου λεει οτι δεν εχεις οθονη αφης Κοιταξες στις ρυθμισεις μηπως απενεργοποιησες καταλαθως το touchpad; A χαχα δεν το ηξερα!Ναι εχω το εχω ελέγξει δεν βρισκει καν οτι υπαρχει touchpad
Left13S Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 A χαχα δεν το ηξερα!Ναι εχω το εχω ελέγξει δεν βρισκει καν οτι υπαρχει touchpad Κοιταξες στο manager αν υπαρχει το touchpad;
ThanasisM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Κοιταξες στο manager αν υπαρχει το touchpad; οχι δεν θπαρχει υπαρχει μονο το εξωτερικο ποντικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα