Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς έφτασε ο καιρός για κινητό, και απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι και η καλύτερη περίοδος τώρα, μιας και ανέβηκαν οι τιμές των κινητών. 

Είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι το Samsung Galaxy S7 Edge είναι η καλύτερη επιλογή μου. Θεωρείτε ότι αξίζει στα ~465 ευρώ που είναι τώρα, ή παίζει και κάτι άλλο αντίστοιχο σε αυτά τα λεφτά; Δεδομένου ότι θα το πάρω με τιμολόγιο, θα πάει περίπου ~370 ευρώ, οπότε γενικά δε θα ήθελα να ξεπεράσω αυτό το threshold.

Δημοσ.

370 € για το S7 Edge, παρότι κινητό του 2016, είναι ένα πολύ καλό deal. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις που θα δώσεις αυτό το ποσό για αυτό το τηλέφωνο. Τα κάνει όλα, τα κάνει καλά, και με καλή (συγκριτικά) αντιπροσωπεία από πίσω.

Κάνε και μία ασφάλεια με κόστος περίπου 20 ευρώ για ένα έτος (αυτό το λέω γενικά, όχι μόνο για το S7) και θα είσαι και ήσυχος σε τυχόν πτώσεις κτλ, αλλά και τυχόν κλοπή.

Δημοσ.

Αξιζει 100%

Το εχω περιπου 3 μηνες και ειναι σε ολα του οτι καλυτερο θεωρω.

Οθονη,καμερα,ταχυτητα,αυτονομια,ομορφια και πολλα ακομα τα εχει απλοχερα :)

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα σήμερα το S7 Edge και είμαι φουλ ευχαριστημένος με το κινητό! Πάρα πολύ όμορφο και κομψό! Όποιος άλλος ψάχνει σε αυτά τα λεφτά, το συστήνω!

Δημοσ.

Εγώ iPhone έχω αλλά πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα s7 edge . Δεν θα μιλήσω γοα ταχύτητες κλπ αλλά η φωτογραφική του είναι εύκολα Ότι καλύτερο έχω δει αε κινητό .

Δημοσ.

Κακως το προτιμησες εναντι του g6 σε ταχυτητα το g6 συναγωνιζετε το s8 και ας εχει το προηγουμενο επεξεργαστη !Με το s7 δε τιθεται συγκριση ειναι ανετα καλυτερο σε ολα... Το λεω απο εμπειρια γιατι τα εχω δοκιμασει και τα 3 ειδικα τα s7, s8 τα εχω καιρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...