Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 ευρώ (πρακτικά γύρω στα 300-350 επειδή θα αγοραστεί με τιμολόγιο)
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Messaging, navigation, travel apps, gaming
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5, το πολύ 5.7
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; SD θύρα θα προτιμηθεί
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Αδιάφορο
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android κυρίως
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα λόγω τιμολογίου
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Τώρα είμαι με ένα Oneplus One, αλλά επειδή με έχει κουράσει λίγο το λογισμικό (είναι αρκετά unstable) θέλω κάτι που να είναι αρκετά σταθερό, μιας και δεν έχω σκοπό να πειράξω το λογισμικό καθόλου, απλά να μη κάνει random restarts, bootloops, να χάνει 3g/4g και γενικά να μη τρώει τέτοια κολλήματα. Με το Oneplus One και ένα LG G3 που είχα πριν από αυτό, τα παραπάνω προβλήματα ήταν συνεχόμενα, οπότε έχω κουραστεί από αυτή την άποψη. Θα προτιμούσα το κινητό να έχει αξιόλογη κάμερα (κυρίως για landscapes) καθώς και μεγάλη μπαταρία μιας και είμαι on the go πολύ συχνά.

Για τα χρήματα, επειδή θα αγοραστεί με τιμολόγιο το κινητό, το πραγματικό budget είναι γύρω στα 300-350, οπότε συσκευές κοντά στα 400 με φπα είναι μια χαρά θεωρώ.

Για την ώρα, έχω καταλήξει στο LG G6, ίσως και το Samsung s7, αν και έχω διαβάσει διάφορα θεματάκια και για τα 2 στο ίντερνετ. Ιδέες;

Edit: Να σημειώσω ότι η αγορά θα είναι σχετικά άμεσα (μέχρι τον 15αύγουστο) οπότε ό,τι προτείνετε να είναι άμεσα διαθέσιμο για να προλάβω να το πάρω, μιας και φεύγω για διακοπές μετά.

Δημοσ.

Είναι από τους βασικούς υποψήφιους αυτό. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει βέβαια, πχ το Huawei P10 λέει κάτι; Θα είναι αρκετά stable το λογισμικό για αρκετό καιρό;

Δημοσ.

Δες το Motorola Moto Z play,S7,LG G6

το μοτο ζ πλει παραγγειλα χτες εγω μιας κ το lg παρεδωσε πνευμα στα καλα καθουμενα. Τα αλλα 2 που αναφερεις ειναι ανωτερα μεν αλλακ 100 ευρω παραπανω.Το μεγαλο συν που διαβαζω για το μοτο ειναι η μπαταρια του.
Δημοσ.

το μοτο ζ πλει παραγγειλα χτες εγω μιας κ το lg παρεδωσε πνευμα στα καλα καθουμενα. Τα αλλα 2 που αναφερεις ειναι ανωτερα μεν αλλακ 100 ευρω παραπανω.Το μεγαλο συν που διαβαζω για το μοτο ειναι η μπαταρια του.

Βγάζει και καλές φωτογραφίες και νομίζω ότι είναι και σε στιλ stock android

Ποιότητα κατασκευής, ακουστικό και ηχείο, ήχος από ακουστικά, έχει μερική αδιαβροχοποίηση, καλύτερη ποιότητα οθόνης καλές επιδόσεις,δυνατότητα moto mods (όπου εδώ κουμπώνεις την μπαταρία 2200 και κοντεύεις τα 6000 σύνολο)έχει υποδοχές για dual sim και micro-sd card ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Είδα χθες από κοντά τα Samsung Galaxy S7, S7 edge, Huawei P9, P9 Plus, P10, P10 Plus. Οι μόνες κάμερες που μου άρεσαν ήταν από P10, P9 και S7. Ειδικά με των Huawei Plus δε πίστευα πόσο ωραίες φωτογραφίες έβγαζαν... Αλλά 1ον είναι εκτός budget και 2ον το λογισμικό μου φάνηκε πολύ άσχημο και γενικά όχι βολικό. Μετά είδα και κάποια Xiaomi και τις άλλες σειρές της Samsung (A5 A7 κλπ) αλλά κανένα δε μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι ακόμα κλείνω προς το Samsung Galaxy S7... Αν και θα προτιμούσα μήπως μπορούσα να βρω κάποιο κινητό του 2017 που να αξίζει αντίστοιχα σαν το S7 και σε αντίστοιχη τιμή...

Δημοσ.

Πέρασα από τη θέση σου και αν και σκεφτόμουν το G6 η LG στα μάτια μου έχει χάσει κάθε αξιοπιστία. Για το P10 ξενέρωσα με το όλο ζήτημα με τις μνήμες, επίσης δεν ήθελα μεγάλο μέγεθος και γι' αυτό πήρα το S7.

Απόλαυση σκέτη το κινητό και η μπαταρία είναι μια χαρά ακόμη και στο απλό. Στο τέλος της ημέρας (κατά τις 2 το βράδυ) έχω 40% μπαταρία τουλάχιστον με το κινητό εκτός πρίζας από τις 7 το πρωί και μόνιμα ανοιχτό 4g. Κάτι για χαμένες κλήσεις που διάβαζα ούτε καν... Ευτυχώς. Στα συν η ωραία αίσθηση που έχει στο χέρι αν και νομίζω πλέον όλα έχουν αυτό το ωραίο κυρτό γυαλί μπροστά. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα ξενερώσει με την LG, γιατί είχα το LG G3 και το πήγα 2 φορές στο σέρβις, οπότε είχα χάσει αξιοπιστία, αλλά το LG G6 φαίνεται καλό κινητό για τα λεφτά του. Αλλά και εγώ προς S7 καταλήγω γενικά, αν και σκέφτομαι μήπως το τρενάρω λίγο, μπας και από σεπτέμβρη πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές λόγω νέων ανακοινώσεων. Αλλά έχω 2 ταξίδια στο εξωτερικό σύντομα, και δεν εμπιστεύομαι και πολύ το Oneplus One μου... Θα δω μέχρι τέλος βδομάδας, αν κάνει καμιά βλακεία ακόμα, θα πάω να πάρω το S7.

Δημοσ.

Κατά σειρά προτεραιότητας Huawei p10, LG g6 και Huawei p9. Όλα είναι μέσα στο budget σου, το p10 το βρίσκεις στα 410€ σε γνωστά σκρουτζομάγαζα, το LG έχει κάτω από 400 και το p9 γύρω στα 300€. Αν πας να τα πάρεις από γνωστές αλυσίδες οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες. Το λογισμικό της Huawei μην σε προβληματίζει, είναι από τα πιο αξιόπιστα και έχει πολλές παραμετροποιήσεις που μις το δουλέψεις λίγο θα το λατρέψεις. Απέναντι του αυτό της LG, τουλάχιστον για το g3 που είχα, είναι παιδικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχίζω να το απορρίπτω το LG G6 γενικά. Μια ερώτηση. Αν περιμένω λίγο καιρό ακόμα (μέχρι αρχές Σεπτέμβρη), θα έχει νόημα μήπως πέσουν γενικά οι τιμές; Τα Huawei P9 Plus και P10 Plus με έψησαν πάρα πολύ (κυρίως και λόγω κάμερας), και αναρωτιέμαι μήπως πέσουν λίγο ακόμα τα Samsung S7, S7 Edge, S8, S8 Edge, ίσως και το OnePlus 5. Αναρωτιέμαι αν αξίζει μικρή αναμονή για να κάνω μια μικρή υπέρβαση στο budget και να πάρω flagship (ή σχεδόν flagship) κινητό.

Δημοσ.

Αρχίζω να το απορρίπτω το LG G6 γενικά. Μια ερώτηση. Αν περιμένω λίγο καιρό ακόμα (μέχρι αρχές Σεπτέμβρη), θα έχει νόημα μήπως πέσουν γενικά οι τιμές; Τα Huawei P9 Plus και P10 Plus με έψησαν πάρα πολύ (κυρίως και λόγω κάμερας), και αναρωτιέμαι μήπως πέσουν λίγο ακόμα τα Samsung S7, S7 Edge, S8, S8 Edge, ίσως και το OnePlus 5. Αναρωτιέμαι αν αξίζει μικρή αναμονή για να κάνω μια μικρή υπέρβαση στο budget και να πάρω flagship (ή σχεδόν flagship) κινητό.

Αν δεν καίγεσαι ναι περίμενε ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...