xaerialtwistx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ανακοινώθηκαν 3 νέοι Persona τίτλοι: Οι Persona 3: Dancing Moon Night και Persona 5: Dancing Star Night θα κυκλοφορήσουν σε PS Vita και PS4 και όποιος έχει παίξει το Persona 4: Dancing All Night θα καταλάβει αμέσως περί τίνος πρόκειται. Για όποιον δεν έχει ιδέα, πρόκειται για κλασσικό rythm παιχνίδι όπου πρέπει να πατάμε τα πλήκτρα που εμφανίζονται στην οθόνη την κατάλληλη στιγμή, με τον ρυθμό της μουσικής επένδυσης πάντα (η οποία μουσική επένδυση αποτελείται από remix κομματιών που περιέχονται στους παραπάνω τίτλους) Και οι 2 παραπάνω τίτλοι έχουν ανακοινωθεί για την άνοιξη του 2018 στην Ιαπωνία (άγνωστο το αν θα κυκλοφορήσουν κάπου αλλού). Trailers: Persona 3: Dancing Moon Night Persona 5: Dancing Star Night Το Persona Q2 θα κυκλοφορήσει στο 3DS και αν πάρουμε σαν παράδειγμα τον προηγούμενο τίτλο της σειράς (Persona Q) που ήταν μια μίξη του Persona 3 και Persona 4, φαντάζομαι πως θα δούμε μια περίεργη εκτέλεση του Persona 5. Ο τίτλος έχει προς το παρόν άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας. 1
Greygore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για το P3: DMN, αν και μου αρέσει πάρα πολύ το OST, δεν ξέρω αν "ταιριάζει" με rhythm game (είναι γενικά low-tempo με αρκετά "dark" feeling). Εν το μεταξύ, κάνει σε κανένα άλλον εντύπωση το πόσο... άχαροι φαίνονται οι χαρακτήρες στα 2 trailer; Στο P4: DAN τουλάχιστον χαμογελούσαν και λίγο, σου έδινε το feeling πως ήταν λίγο πιο... ζωντανοί, so to speak. Μετά πάντως τις 100-κάτι ώρες που αφιέρωσα στο πρώτο PQ, το δεύτερο είναι σίγουρο pre-order για εμένα...
xaerialtwistx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν το θυμάμαι το soundtrack του 3 αλλά είμαι σίγουρος πως θα έχει remix όπως και το Dancing All Night οπότε θα βρούνε τον τρόπο να κάνουν τα κομμάτια να ταιριάζουν. (Το Dancing All Night πάντως με είχε απογοητεύσει πάρα πολύ αφού τα αγαπημένα μου κομμάτια ήταν αγνώριστα και αφού το τελείωσα θεωρώντας το αγγαρεία λόγο soundtrack, συνέχισα να παίζω μόνο 6-7 κομμάτια). Το Q2 είναι σίγουρα πιο δυνατός τίτλος από τα χορευτικά των άλλων κονσολων αλλά σαν χρήστης PS Vita, πάλι καλά!
Greygore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αναρωτιέμαι βασικά αν θα θεωρούνται canon τα story, του P4:DAN αν θυμάμαι σωστά η ιστορία θεωρείται συνέχεια του P4:G ένα μήνα μετά το τέλος του True Ending (το story του P3 δεν... αφήνει πολλά περιθώρια για συνέχεια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα