voltmod Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μετά την ανακοίνωση του P10 στις αρχές της χρονιάς και το λανσάρισμα του Honor 9 τον Ιούνιο, οι φίλοι της Huawei θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο για να δουν το επόμενο βήμα της εταιρείας. Είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα φήμες που ήθελαν την Κινέζικη εταιρεία να ανακοινώνει την επόμενη έκδοση του Mate τον Οκτώβριο ωστόσο τώρα έχουμε πληροφορίες για κάτι πιο συγκεκριμένο όσον αφορά στην ημερομηνία. Πιο συγκεκριμένα, η Huawei ετοιμάζει μία ειδική εκδήλωση για την ανακοίνωση του Mate 10, η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως μαθαίνουμε στο Μόναχο, στη Γερμανία στις 16 Οκτωβρίου. Η συσκευή με βάση πληροφορίες από το εσωτερικό της εταιρείας ή με βάση αναφορές θα διαθέτει edge-to-edge οθόνη 6,0 ιντσών με αναλογία 18:9 που θα κατασκευάζει η εταιρεία JDI. Θα είναι μακρόστενη σε σχέση με αυτή που φέρει το σημερινό μοντέλο και θα υποστηρίζει ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Η συσκευή θα βασίζεται στο νέο SoC της HiSilicon, Kirin 970 που θα κατασκευάζεται στα 10nm. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συσκευή πρόκειται να κοστίζει κοντά στα… $1100 ενώ η “Lite” έκδοση θα κοστίζει σχεδόν $560. Site: GSMArena
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 1100$ ;;; Παραααα πολλα. Τι τιμολογηση ειναι αυτη ρε; σε λιγο θα θελεις δανειο να παρεις κινητο. 3
JohnyFire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 1100? αχαχααχαχ ρε πατε καλα??????? χααχαχχαχα πραγματικα γελιοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 1
msdx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αν βγει σε αυτήν την τιμή θα προτιμήσω να κάνω αναβάθμιση στο pc μου και τα ρέστα κανένα s8 plus ή κάτι σε αυτή την τιμή κοντά στο 500αρι .
Pantelispt98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Τι να το κάνεις το 1 νεφρό σιγά το πράγμα
TOMVLACH Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχω 2 Huawei το honor 8 και το p9. Κινητήρες δεν λέω αλλά μέχρι 300-400 ευρώ.. Έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουν και δεν νομίζω να τους βγει σε καλο.. 1
TOMVLACH Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχω 2 Huawei το honor 8 και το p9. Κινητήρες δεν λέω αλλά μέχρι 300-400 ευρώ.. Έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουν και δεν νομίζω να τους βγει σε καλο..
Black Demis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχω το Mate και το έσκασα day one 700 ευρώ και δεν τσ μετάνιωσα αν και ήταν πολλά 1100 ομος ούτε για αστείο ότι και να έχει 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μα με τοσα χρηματα παιρνεις ενα s8+ σφραγισμενο απο αγγελια με αποδειξη και ρεστα να περασεις τον μηνα σου. 1
kekos123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πανακριβο...μη τρελαθουμε κι ολας.....εμεις τους ανοιγουμε την ορεξη,ας πεσουν οι πωλησεις να δειτε πτωση τιμων μετα ! Κινηταρα αλλα δε θα παρω σε τετοια τιμη ! Το αυτο και με το ΝΟΤΕ 8....υπομονη μεχρι να πεσει κανα 400αρι κατω,και λιγα λεω......ακου χιλιαρικο! 1
JohnyFire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πανακριβο...μη τρελαθουμε κι ολας.....εμεις τους ανοιγουμε την ορεξη,ας πεσουν οι πωλησεις να δειτε πτωση τιμων μετα ! Κινηταρα αλλα δε θα παρω σε τετοια τιμη ! Το αυτο και με το ΝΟΤΕ 8....υπομονη μεχρι να πεσει κανα 400αρι κατω,και λιγα λεω......ακου χιλιαρικο! καρα ++++ σε αυτο ετσι θελει ακριβως αλλα που... 1
gpgalanis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπήκα θέλοντας να γράψω καλά λόγια για την Huawei έχοντας Mate 7 & 8 αλλά μετά είδα την τιμή και σκέφτηκα πως μαζί με τις υπόλοιπες εταιρείες (Apple, Samsung κτλ) ψάχνουν για κορόιδα! 3
Black Demis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ακριβώς τα ίδια και εγώ είχα και τα 3 mate (το 9 έχω τώρα) μέχρι τα 700 ευρώ (που τα έσκαγα κιόλας) τα ειχα vfm για αυτό που είχαν σαν σύνολο αλλα με 1100 κλπ τάφος και μεγιστάνας να ήμουν θα θεωρούσα κοροϊδία την τημη και θα έριχνα μαύρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα