Vigilante1319 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 εκανα unistall τους προηγουμενους με της amd.Το pc ανοιγει κανονικο οταν την βαζω απλα η καρτα μετα απο μισο λεπτο σταματει το φαν της.δυο φορες καταφερα μονο να ανοιξει η οθονη που το αναγνωριζει σαν microsoft device το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αυτό με τα fans δεν είναι κάτι. Όλες οι κάρτες της σειράς 10x0 την έχουν. Όσο για το ότι δεν την αναγνωρίζει, δοκίμασε το πρόγραμμα που σου λέω, μήπως και της AMD δεν έκανε καλή δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις active αντάπτορα όπως σου είπαν πιο πάνω αλλά απλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η οθονη δειχνει κατι μονο οταν εχω απενεργοποιημενη την καρτα και λειτουργει μονο σαν μονιτορ device.Δοκιμασα στην τηλεωραση με hdmi και εκει το δειχνει κομπλε μονοδρομος η οθονη αλλα δν εχω λεφτα πλεον και δν ξερω τι να κανω.Εστω μεχρι τοτε με καποιο τροπο να εφτιαχνε η αναλυση ετσι οπως ειναι χωρις να βαλω την παλια και ξαναπερναω ντραιβερς της παλιας δν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Η οθονη δειχνει κατι μονο οταν εχω απενεργοποιημενη την καρτα και λειτουργει μονο σαν μονιτορ device.Δοκιμασα στην τηλεωραση με hdmi και εκει το δειχνει κομπλε μονοδρομος η οθονη αλλα δν εχω λεφτα πλεον και δν ξερω τι να κανω.Εστω μεχρι τοτε με καποιο τροπο να εφτιαχνε η αναλυση ετσι οπως ειναι χωρις να βαλω την παλια και ξαναπερναω ντραιβερς της παλιας δν υπαρχει? Ο ανταπτορας που εχεις δεν κανει, απλα αντικατεστησε τον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα