Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια απο ολους ελπιζω ο ανταπτορας να μ φανει χρήσιμος για να μην κανω αλλαγη οθονης.

Νομιζω σου δοθηκε μια καλη λυση αλλα εχεις κολλησει εκει..

Δεν θα αξιοποιησεις σωστα την καρτα... Σε χαλαει η 970 μαζι με ενα καλο μονιτορ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την παρουσα καρτα την εχω απο το 2012 δν θελω να αγορασω καρτα την οποια θα την πουλησω σε ενα χρονο ξανα η δυο και να ξαναπαρω κι αλλη.Φιλε κωστα δν την γνωριζω καλα την 970 θαρρω απλα οτι η 1060 σαν καινουργιο μοντελο σχετικα και πριν το καλοκαιρι κοστιζε κοντα στα 200κατι ευρω ειναι η ιδανικη καρτα για μενα υστερα και απο βιντεο ρεβιου απο διαφορα καναλια.Προσπαθω να βολεψω την καρτα και το τροφοδοτικο προς το παρων γιατι μαζι και οθονη ξεφευγει το μπατζετ μου ισως αμα καταφερω πουλησω και την παλια μ καρτα να παω και στην αγορα οθονης.

Δημοσ.

Η 970 είναι σαν μια 1060 3gb. Και αντί για 4gb έχει 3.5gb "καλά" και 500mb καβατζα. Αρκετά παιχνίδια βλέπουν μόνο 3.5gb μνήμης, δεν ξέρω αν το έχουν φτιάξει να βλέπουν 4. Κάνει 200€ καινούργια από την Evga ή 170-180€ μεταχειρισμένη.

Η 1060 3gb με ίδιες ή ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις κάνει 240€ από Ελλάδα αυτή την στιγμή σχετικά ετοιμοπαράδοτη και η 6gb με ακόμα καλύτερες επιδόσεις (όχι τραγικά) και πιο "future proof" κάνει 312€.

Κρινε μόνος σου. Αν πάρεις αντάπτορα κοίτα να είναι active γιατί δεν νομίζω να έχουν Dvi-i.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας για 1060 αξίζει σίγουρα τα 6gb.

Αν δώσεις το παλιό τροφοδοτικο σου, την παλιά κάρτα, και την παλιά οθόνη σου, ίσως βγει να πάρεις μια άλλη οθόνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν σου βγήκε 300€ μαζί με τα μεταφορικά για την 6gb ναι είναι καλή αγορά. Απλά για να την χαρείς φρόντισε τους επόμενους μήνες να αλλάξεις και την οθόνη. Κρίμα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τελειωνουν τα προβλημα ανοιξα το πισι με την καινουργια καρτα ολα μια χαρα πηγα να κατεβασω τους ντραιβερς κανω ρεμπουτ για το ινσταλλ και εχω μαυριλα ενω παει κανονικα σημα στην οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...