Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ο υπολογιστης που πηρα με αλλαγμενη μαδερμπορντ στην αρχη πηγαινε σφαιρα και μετα μου πεταγε μπλε οθονες καθε 5 λεπτα.αρα εφταιγε η καρτα γραφικων.λοιπον τους τον πηγα πισω και πηρα τα λεφτα μου ολα πισω.δυστυχως χωρις τον φπα γιατι τον πηρα απο την εταιρεια και τα ειχα καταναλωσει τα λεφτα.τωρα τι συστημα θα φτιαξω με 1100 ευρω πραγματικα δεν ξερω εκει οπου εχουν φτασει οι τιμες των καρτων γραφικων

Δημοσ.

Εσύ είσαι αυτός που είχε αγοράσει πριν πολύ καιρό κάτι από priveshop, την πάτησε και μετά ξανά αγόρασε ολόκληρο υπολογιστή και την ξανά πάτησε; :P 

• Like 4
Δημοσ.

Εσύ είσαι αυτός που είχε αγοράσει πριν πολύ καιρό κάτι από priveshop, την πάτησε και μετά ξανά αγόρασε ολόκληρο υπολογιστή και την ξανά πάτησε; :P

Και μετά την ξανά ξανά πάτησε :)

Πάντως ts ότι πάρεις να το πάρεις από το ίδιο μαγαζί έτσι για το γαμωτο.

• Like 7
Δημοσ.

και για μενα οτι κ να κανεις ειλικρινα μην κανεις κανα αστειο κ προδωσεις το prive shop. πλεον λεω κ γω να το στηριξω!

Δημοσ.

Χαχαχαχα παιδια πολυ γελιο.αλλα δεν ξερετε η επιλεγετε να ξεχασατε οτι την πρωτη φορα με καλυψαν αμεσω1 με καινουρια καρτα και την δευτερη μου εδωσαν ολο ρο ποσο πισω.η asus τωρα μου εστειλε rma τι να τους πω?ειδατε οτι ειχε προβλημα η καρτα τελικα? Το εψαξε η ασους με το sn και καταλαβε τι προβλημα υπηρχε.τωρα τι ννα κανω να παργ το πριβε και να τους πω εκανα rma πιο γρηφορα απ οτι μου λεγατε???

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αυτό που λες που ακριβώς κολλάει;

Και από την στιγμή που είσαι τόσο ευχαριστημένος γιατί πήρες πίσω τα χρήματα;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...