kleo1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 αν πάω με τα δικά μου λάστιχα (αυτοκινήτου, 4αδα) σε ένα βουλκανιζατέρ για αλλαγή πόσο είναι μια λογική τιμή που θα μου ζητήσουν; με λίγο ψάξιμο, απ ότι γράφουν στις σελίδες τους είδα ότι φτάνει μέγιστο τα 40€. βέβαια πολλοί δε χρεώνουν αν τα αγοράσεις από αυτούς ή χρεώνουν λιγότερο σε σχέση αν τους πήγαινες εσύ τα λάστιχα εννοώ τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση.. όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στην Πάτρα, στα περισσότερα που έχω ρωτήσει, άμα αγοράσεις από εκεί τα λάστιχα δεν σου χρεώνουν ούτε εργασία ούτε ζυγοσταθμιση ούτε τις βαλβιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 στα περισσότερα όντως αυτό κάνουν. το θέμα είναι ότι θέλω συγκεκριμένα ελαστικά που έχω βρει και σε καλή τιμή και που δε τα φέρνουν τα βουλκανιζατερ. δε ρώτησα και σε όλα βέβαια, αλλά και να τα φέρουν χτυπάνε 50€+. επίσης μου τη σπάει το γεγονός, πριν καν πεις το μοντέλο που θέλεις αμέσως να σου προτείνουν τα δικά τους. επειδή δε φέρνουν αυτά που θέλεις ή έχουν στοκ κάποια που θέλουν να διώξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 40 ευρω ειναι ξεζανταρισμα ζανταρισμα και ζυγοσταθμιση.λογικη ειναι η τιμη,δεν ειναι ευκολη εργασια,ουτε εχεις εναλακτικη.το οτι δεν χρεωνουν οταν τα παρεις απο αυτους,μην το μπερδευεις .το 50ευρω+ το βγαζουν στην αγορα.....και βεβαια οταν αγοραζεις απο τις σειρες που φοριουνται στην πλειοψηφια και υπαρχουν σε στοκ,λογικο ειναι να βγαινουν φθηνοτερα.ποσοι νομιζεις αγοραζουν κουμχο με μπλε χρωμα στο καψιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Κάποια στιγμή προτού πουλήσω το Α class είχα πάρει λάστιχα από Βουλγαρία σε μια αστεία τιμή και ήρθα τα πέρασα στην Ελλάδα κ μου είχαν πάρει ένα εικοσάρικο (Θεσσαλονίκη). Τα 40 μου φαίνονται υπερβολικά - σύνολο μισή ώρα δουλειά με το ζόρι είναι μαζί με τη ζυγοστάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 8-10€ είναι όταν πας με σκασμενο λάστιχο που έχει την ίδια διαδικασία σχεδόν. Άρα 5-10€ το λάστιχο είναι λογική τιμή Μαξ 40€ η 4αδα μη δώσεις παραπάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Κάποια στιγμή προτού πουλήσω το Α class είχα πάρει λάστιχα από Βουλγαρία σε μια αστεία τιμή και ήρθα τα πέρασα στην Ελλάδα κ μου είχαν πάρει ένα εικοσάρικο (Θεσσαλονίκη). Τα 40 μου φαίνονται υπερβολικά - σύνολο μισή ώρα δουλειά με το ζόρι είναι μαζί με τη ζυγοστάθμιση. μιση ωρα δουλεια ειναι αν εχεις μηχανημα και κομφλερ.δοκιμασες ποτέ να ξεζανταρεις λαστιχο,ακομη και μοτοσυκλετας?μην ευτελιζετε χαλαρα την εργασια αλλα και τα μηχανηματα......ποιο μαγαζι σαλονικα πηρε 20 ευρω χωρις να ειναι γνωστος σου,και εκανε και ζυγοσταθμιση?(εννοειτε χωρις αποδειξη.)ειναι εν λειτουργια ακομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 μιση ωρα δουλεια ειναι αν εχεις μηχανημα και κομφλερ.δοκιμασες ποτέ να ξεζανταρεις λαστιχο,ακομη και μοτοσυκλετας?μην ευτελιζετε χαλαρα την εργασια αλλα και τα μηχανηματα......ποιο μαγαζι σαλονικα πηρε 20 ευρω χωρις να ειναι γνωστος σου,και εκανε και ζυγοσταθμιση?(εννοειτε χωρις αποδειξη.)ειναι εν λειτουργια ακομη? Θεωρητικά πας σε μαγαζι με μηχανηματα, εαν ηταν να το κάνω μόνος μου δε θα πλήρωνα τιποτα... οποτε στο μαγαζι ειναι μιση ώρα δουλεια... Ενας στη μαρτίου ηταν, αγνωστος σε εμενα, καλα αποδειξεις κλπ ουτε καν και οπως ειπα η τιμή με τη ζυγοστάθμιση και του άφησα και τα παλιά για ανακύκλωση... Δε ξερω αν λειτουργει ακομη, εχω να παω χρόνια στη θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Οταν λένε οτι η τοποθετηση και η ζυγοστάθμιση είναι δωρεάν αυτά τα λεφτά τα δίνεις όταν αγοράζεις τα ελαστικά.. Μην σας ξεγελάει η λέξη δωρεάν. Τα 40 είνα πάρα πολλά...20 παίρνουν όλοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Τα 20 είναι λίγα... 30-40 παίρνουν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ναι ρε παιδιά, όχι και 20€. Δε μιλάω από προσωπική εμπειρία αλλά μου φαίνεται λίγο. 30-40€ κι εγώ νομίζω είναι εντάξει. Το αστείο είναι ότι δίνουμε στο λογιστή 30-40€ για να μας κάνει τη φορολογική δήλωση, που σε πολλές περιπτώσεις δε θα πάρει πάνω από 3 λεπτά (μετρημένα) και τα θεωρούμε πολλά για αλλαγή ελαστικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Η χαμηλοτερη τιμη ειναι 20ευρω.. Απο κει και περα μπορει να ζητησει ο καθενας οσα θελει.. ελευθερη αγορα! Και αφου εχουμε ελευθερη αγορα εχουμε και παζαρια.. οποιος εχει μυτη πληρωνει οσα του πουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Συνήθως έχουν κατάλογο από το σύλλογο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για αλλαγή ΠΙΣΩ ελαστικού παπακιου με ζάντα cast aluminum χωρίς να τη γρατσουνιστεί ποσα παίρνουν; Γιατί ρωτάω; Γιατί μόνο για να αφαιρεθεί ο πίσω τροχός είναι απείρως πιο δύσκολο από έναν τροχό αυτοκινήτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 20 ευρώ έχουν πάρει και εμένα μαζί με την ζυγοστάθμιση για να του πάω μια τετράδα ζάντες και να μου περάσει λάστιχα δικά μου που του πήγα.εχω βάλει 2 τετράδες λάστιχα στον συγκεκριμένο στην Θεσσαλονίκη και έχουμε πιάσει αρκετές φορές την συζήτηση και είναι από τους τύπους όπου θελει να σε έχει πελάτη οποτε σου κάνει καλή τιμή για να πας και την επόμενη φορά και να σε έχει πελάτη.το οποίο φυσικά το θεωρώ πιο τίμιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα