Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν νομίζω ότι αν κάνεις 200 χλμ τη μέρα εθνική, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα το υβριδικό...

Ένα μικρό diesel euro 6 (fiesta, clio κλπ) από ιδιώτη, μέσα στην εγγύηση νομίζω ότι είναι μακράν η πιο καλή επιλογή...

• Like 2
  • Απαντ. 505
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καταρχήν νομίζω ότι αν κάνεις 200 χλμ τη μέρα εθνική, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα το υβριδικό...

Ένα μικρό diesel euro 6 (fiesta, clio κλπ) από ιδιώτη, μέσα στην εγγύηση νομίζω ότι είναι μακράν η πιο καλή επιλογή...

Κι εγω ετσι εχω ακουσει για μεγαλες ταχυτητες .Καινε ισως και παραπανω απο τα βενζινοκηνητα .

Δημοσ.

Το υβριδικό είναι για εντός πόλεως μέχρι 50χλμ

Από κει και πέρα ή και σε ζόρισμα αναλαμβάνει ο βενζινοκινητήρας 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει πως φτάσαμε στο ότι από του χρόνου καταργούνται τα diesel... :P

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά τι γίνεται σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Και επειδή η Ελλάδα έχει μία σταθερότητα όπως και να το κάνουμε με την πολιτική της μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα ισχύει από το 20 και μετά. Όσον αφορά το υβριδικό δεν λέει κανείς ότι δεν μπαίνει σε λειτουργία ο ηλεκτροκινητήρα και στα 80-100 χλμ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsitadim είπε

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά τι γίνεται σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Και επειδή η Ελλάδα έχει μία σταθερότητα όπως και να το κάνουμε με την πολιτική της μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα ισχύει από το 20 και μετά. Όσον αφορά το υβριδικό δεν λέει κανείς ότι δεν μπαίνει σε λειτουργία ο ηλεκτροκινητήρα και στα 80-100 χλμ

Αδερφέ,άλλο τι θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας και άλλο στη Δράμα.Ουτε σε 30χρονια δεν θα απαγορευτεί η χρήση του diesel εκεί.

Για την χρήση που θέλεις να κανείς το diesel είναι μονόδρομος.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsitadim είπε

Πες μου εσύ μια πόλη που έχει απαγορεύσει euro 6 αυτοκίνητα...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, moure είπε

Αδερφέ,άλλο τι θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας και άλλο στη Δράμα.Ουτε σε 30χρονια δεν θα απαγορευτεί η χρήση του diesel εκεί.

Για την χρήση που θέλεις να κανείς το diesel είναι μονόδρομος.

Ίσως έχεις δίκιο έτσι όπως το λες αλλά και εμένα ο προσανατολισμός του Δράμα-Ξάνθη είναι 4-6 χρόνια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsitadim είπε

Ίσως έχεις δίκιο έτσι όπως το λες αλλά και εμένα ο προσανατολισμός του Δράμα-Ξάνθη είναι 4-6 χρόνια

250 χλμ τη μέρα χ 250 ημέρες το χρόνο μας κάνουν 62.500 χλμ το χρόνο χ 4 χρόνια που είναι το ελάχιστο που θα κάτσεις στη Δράμα μας κάνουν 250.000 χλμ.Πραγματικα θέλεις να πας σε οτιδήποτε άλλο εκτός του diesel?

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι να απαγορευτει η κυκλοφορια στα πετρελαιοκινητα για αυτα που τουλαχιστον εχουν κυκοφορησει νομιζω θα ειναι τοσα τα χρονια που θα ειναι για αποσυρση τα αυτοκινητα . Αν απαγορευσουν θα ειναι απο καποιοα ημερομηνια κυκλοφοριας και μετα μεταγενεστερη του νομου .Γνωμη μου .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moure είπε

250 χλμ τη μέρα χ 250 ημέρες το χρόνο μας κάνουν 62.500 χλμ το χρόνο χ 4 χρόνια που είναι το ελάχιστο που θα κάτσεις στη Δράμα μας κάνουν 250.000 χλμ.Πραγματικα θέλεις να πας σε οτιδήποτε άλλο εκτός του diesel?

Τα πρόβλημα του πετρελαίου τι θα τα κάνει και αν του βάλουν και κακό πετρέλαιο? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα του πετρελαίου?

Αν βάζεις σταθερά πετρέλαιο σε ένα εταιρικό πρατήριο δεν θα έχεις πρόβλημα με την ποιότητα πετρελαιυ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Και αν του βάλουν κακή βενζίνη ή με λίγη λάσπη από την δεξαμενή... ή νοθευμένο   υγραέριο ;;;; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, moure είπε

Ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα του πετρελαίου?

Αν βάζεις σταθερά πετρέλαιο σε ένα εταιρικό πρατήριο δεν θα έχεις πρόβλημα με την ποιότητα πετρελαιυ.

Τα προβλήματα του πετρελαίου είναι πιο ακριβά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...