Black Demis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 13/5/2018 στις 12:25 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Το φυσικο αεριο εχει πολυ μικρο δικτυο ανεφοδιασμου και ειναι πολυ καινουργιο ακομα . Γιατι να αποκλεισοσυμε το υγραεριο που εχει παντου και ειναι δοκιμασμενο πολλα χρονια ? Για τα υβριδικα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ οικονομικα μεσα στην πολη αλλα σε ταξιδια καινε αρκετη βενζινη λογω υψηλων ταχυτητων. αμαλογα αν παρεις κανα 1600 hybrid εχεις και τα δυο
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, G.bar είπε omg lol.....xa0xa0xa0xa0xa Toυλαχιστον δεν εχεις θεμα με το Yaris Hybrid, σταματαει στα 165 χλμ! 😁 Το επομενο Hybrid της Toyota θα βαλει και τα πισω θερμαινόμενα με μασάζ στις παλάμες για υποβοήθηση το χειμώνα. 😛 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από ROG-X
toyo73 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Τι να μας πουνε τα υβριδικα.Diesel. Kαθαρο περιβαλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Εγώ πάντως με το πετρέλαιο καίω μέσα στην πόλη 5.5 όταν πάω νορμάλ με το Leon. Δε νομίζω ακόμη το υβριδικό να είναι σε αυτά τα νούμερα. Στο Qashqai επειδή δεν έχει καλό κινητήρα για τα κιλά του καίω 6.5-7. Και στα λεφτά που παίζουν τα υβριδικά νομίζω άνετα παίρνεις και ντίζελ. Για δύναμη τώρα δε ξέρω.
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Εγώ πάντως με το πετρέλαιο καίω μέσα στην πόλη 5.5 όταν πάω νορμάλ με το Leon. Δε νομίζω ακόμη το υβριδικό να είναι σε αυτά τα νούμερα. Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το πως λειτουργούν τα υβριδικά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός υβριδικού έναντι ενός συμβατικού είναι η ανάκτηση ενέργειας, ακόμα και όταν απλώς αφήνεις το γκάζι ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια αποθηκεύοντας την ενέργεια που παράγει στην μπαταρία ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά. Στις ίδιες συνθήκες που το δικό σου καίει 5.5, η κατανάλωση ενός υβριδικού βενζίνης μπορεί να πέσει και κάτω από 4.
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το πως λειτουργούν τα υβριδικά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός υβριδικού έναντι ενός συμβατικού είναι η ανάκτηση ενέργειας, ακόμα και όταν απλώς αφήνεις το γκάζι ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια αποθηκεύοντας την ενέργεια που παράγει στην μπαταρία ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά. Στις ίδιες συνθήκες που το δικό σου καίει 5.5, η κατανάλωση ενός υβριδικού βενζίνης μπορεί να πέσει και κάτω από 4. Ειτε μέσα είτε εξω (εκεί καληνυχτα), με 20% οικονομικότερο καυσιμο σας εχει το πετρελαιο στο τελικο κόστος μετακίνησης. Αυτο δεν καταλαβαίνεις... Καλα δεν μιλαω για αξιοπιστία και επιδοσεις. Εκεί απλά ανύπαρκτοι... Καντε τους οικολόγους μαζεύοντας ενεργεια με γεννήτριες και βγάλτε τα ποδαρια για να πιάσετε 150χλμ..😁 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από ROG-X 1 1
Alex2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το πως λειτουργούν τα υβριδικά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός υβριδικού έναντι ενός συμβατικού είναι η ανάκτηση ενέργειας, ακόμα και όταν απλώς αφήνεις το γκάζι ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια αποθηκεύοντας την ενέργεια που παράγει στην μπαταρία ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά. Στις ίδιες συνθήκες που το δικό σου καίει 5.5, η κατανάλωση ενός υβριδικού βενζίνης μπορεί να πέσει και κάτω από 4. 43 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Εγώ πάντως με το πετρέλαιο καίω μέσα στην πόλη 5.5 όταν πάω νορμάλ με το Leon. Δε νομίζω ακόμη το υβριδικό να είναι σε αυτά τα νούμερα. Στο Qashqai επειδή δεν έχει καλό κινητήρα για τα κιλά του καίω 6.5-7. Και στα λεφτά που παίζουν τα υβριδικά νομίζω άνετα παίρνεις και ντίζελ. Για δύναμη τώρα δε ξέρω. Φίλε ποιον κινητήρα εχεις στο Leon ;
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 8 minutes ago, ROG-X said: Καλα δεν μιλαω για αξιοπιστία και επιδοσεις. Εκεί απλά ανύπαρκτοι... Ξέρεις κάτι για την αξιοπιστία? Όταν τα περισσότερα diesel που πουλάνε στην Ελλάδα είναι 1300, 1500 και 1600 κυβικά μέχρι 120 άλογα δεν νομίζω πως έχει νόημα να λέμε για επιδόσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 13 minutes ago, ROG-X said: Ειτε μέσα είτε εξω (εκεί καληνυχτα), με 20% οικονομικότερο καυσιμο σας εχει το πετρελαιο στο τελικο κόστος μετακίνησης. Αυτο δεν καταλαβαίνεις... Μέχρι να αποφασίσει κάποια κυβέρνηση να πάει την τιμή στα επίπεδα της βενζίνης... 😛
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μέχρι να αποφασίσει κάποια κυβέρνηση να πάει την τιμή στα επίπεδα της βενζίνης... 😛 Περίμενε εσυ... έχουμε γλαροσουπα. 9 λεπτά πριν, NickTG είπε Ξέρεις κάτι για την αξιοπιστία? Όταν τα περισσότερα diesel που πουλάνε στην Ελλάδα είναι 1300, 1500 και 1600 κυβικά μέχρι 120 άλογα δεν νομίζω πως έχει νόημα να λέμε για επιδόσεις. Αν δεν σου φτάνουν τα ροπατα άλογα του πετρελαίου! Τότε πάρε υβριδικό... 🤪 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από ROG-X
zourman1981 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Η να φορολογήσει και τα υβριδικά Φαντάσου να σε κόψει ράψει σα 1800 Η σαν όχημα πολυτελείας
bromiaris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μέχρι να αποφασίσει κάποια κυβέρνηση να πάει την τιμή στα επίπεδα της βενζίνης... 😛 Αυτό δεν λέει τίποτα... γιατί αύριο η ίδια κυβέρνηση μπωρεί να βάλει εξτρα φορο στα υβριδικά γιατί ετσι θέλει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, ROG-X said: Περιμενε εσυ... Δεν περιμένω, το απεύχομαι μιας κι έχω diesel...
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Δεν περιμένω, το απεύχομαι μιας κι έχω diesel... Καλα ειμαστε... μην φοβασαι τιποτα... 😁
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, bromiaris said: Αυτό δεν λέει τίποτα... γιατί αύριο η ίδια κυβέρνηση μπωρεί να βάλει εξτρα φορο στα υβριδικά γιατί ετσι θέλει... Υπάρχει στην ΕΕ κάποια που να το έχει κάνει? Γιατί αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν κάμποσες χώρες που έχουν ίδια τιμή Diesel με βενζίνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις