giantzeron Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, G.bar είπε Toyota CHR Hybrid.. ?? Σωστος Μολις πηρα το corolla και ειμαι ομοιοπαθης. Καταναλωση που δεν παιζει σε κανενα αλλο εντος πολης!
G.bar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, giantzeron είπε Hybrid.. ?? Σωστος Μολις πηρα το corolla και ειμαι ομοιοπαθης. Καταναλωση που δεν παιζει σε κανενα αλλο εντος πολης! Υβριδικό ναι. Καλορίζικο και το δικό σου. Δεν το πίστευα στην αρχή οτι αυτοκίνητο 1.8 και 1400 κιλά καίει όσο ένα παπί που λέει ο λόγος γιατί είχα μάθει σε παλαιότερη τεχνολογία, και φυσικά είναι τρομερό οτι δεν σε απασχολει το πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις και πόσο θα κάψεις. Θέλω 50€ το μήνα ενώ πριν ήμουν στα 200+. Το αυτοκίνητο γενικότερα έχει κι άλλα πολλά καλα αλλα η κατανάλωση πιστευω είναι αυτό που εντυπωσιάζει γιατι λόγω όγκου δεν περιμένεις κάτι τέτοιο. 1
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Corolla CHR ανακοινωμένη κατανάλωση απο κατασκευαστή 3.8l τα 100χλμ ενω το συμβατικο 5.5l τα100χλμ. Σε επιδοσεις αυτο με την καθαρόαιμη βενζίνη ειναι άνετα μπροστά. Γι αυτο πας σε πετρέλαιο και εχεις ακομα καλυτερη οικονομια (+20% φθηνότερο καύσιμο) και επιδόσεις πολύ πιο δυνατές απο βενζίνη γιατι την εχεις διαθεσιμη πολυ πιο νωρις. Απλα λιγο προσοχή στο πρατήριο που βάζετε. Να ειναι επίσημο και οχι franchise. Βαζω σε ενα επισημο της BP και ξερω οτι μπορω να παω Θεσσαλονικη να επιστρεψω να κατεβω Σουνιο να επιστρεψω και να γεμισω στο συγκεκριμένο πρατήριο με 50 λίτρα. 😁 Aπο το Drive.gr οι μετρησεις, αν και ο καθε οδηγος απο εμας μπορεί να πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Μετα απο 105.000χλμ ειμαι μεση καταναλωση στα 4.6 λιτρα. (φωτογραφία παραπάνω). Οποτε αυτο το 5.9 λιτρα που λεει για το δικο μου ειναι too much. bmw series 1 πετρέλαιο Corolla HCR Hybrid + βενζινη Corolla HCR βενζίνης H Corolla Ηybrid (οχι HCR) παει καλυτερα απο το HCR μαλλον λογου αεροδυναμικης. Το Corolla hybrid (οχι HCR) ειναι ισως το καλύτερο ανάμεσα στα hybrid + βενζίνης Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από ROG-X
giantzeron Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ROG-X είπε Corolla CHR ανακοινωμένη κατανάλωση απο κατασκευαστή 3.8l τα 100χλμ ενω το συμβατικο 5.5l τα100χλμ. Σε επιδοσεις αυτο με την καθαρόαιμη βενζίνη ειναι άνετα μπροστά. Γι αυτο πας σε πετρέλαιο και εχεις ακομα καλυτερη οικονομια (+20% φθηνότερο καύσιμο) και επιδόσεις πολύ πιο δυνατές απο βενζίνη γιατι την εχεις διαθεσιμη πολυ πιο νωρις. Aπο το Drive.gr οι μετρησεις, αν και ο καθε οδηγος απο εμας μπορεί να πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Μετα απο 105.000χλμ ειμαι μεση καταναλωση στα 4.6 λιτρα. (φωτογραφία παραπάνω). Οποτε αυτο το 5.9 λιτρα που λεει για το δικο μου ειναι too much. bmw series 1 πετρέλαιο Corolla HCR Hybrid + βενζινη Corolla HCR βενζίνης H Corolla Ηybrid η κανονικη παει καλυτερα απο το HCR μαλλον λογου αεροδυναμικης. Το Corolla hybrid ειναι ισως το καλύτερο αναμεσα στα hybrid. Corolla chr...δεν νομιζω οτι υπαρχει. Αλλα τι ακριβως προσπαθεις να αποδειξεις με την απαντηση σου? Οτι ενα diesel συμφερει καλυτερα απο ενα υβριδικο..? 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ενταξει μαζι σου ειμαι εγω! Αλλα για καποιο λογο δε θ επαιρνα ποτε πετρελαιο ! Και να πω και το λογο: Ποια ειναι η χρηση του αυτοκινητου..? Μεγαλες αποστασεις σε ανοιχτο δρομο? Η μετακινησεις εντος πολης? Τα υβριδικα φτιαχτηκαν για τη δευτερη περιπτωση και εκει δεν εχουν αντιπαλο προς το παρον στον τομεα καταναλωση. Απλα πραγματα Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από giantzeron 1
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, giantzeron είπε Corolla chr...δεν νομιζω οτι υπαρχει. Αλλα τι ακριβως προσπαθεις να αποδειξεις με την απαντηση σου? Οτι ενα diesel συμφερει καλυτερα απο ενα υβριδικο..? 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ενταξει μαζι σου ειμαι εγω! Αλλα για καποιο λογο δε θ επαιρνα ποτε πετρελαιο 😕 Ονοματα ειναι αυτα, πως να μην μπερδευτείς. Το εγραψα 10 φορες σωστα, και βρηκες το ενα λαθος! 😂 Να αποδείξω 😁 ? Οι αριθμοί μιλάνε... Τα Hybrid θα γίνουν σοβαρές προτάσεις στα ματια μου οταν η ηλεκτρική ενεργεια επεμβαινει περισσότερο. Οι κατασκευαστες να μεγαλώσουν τις μπαταρίες και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης να παίζει δεύτερο ρόλο μεχρι να παμε στον ηλεκτρισμό. Σας εχω πει τα αμαξια δεν ειναι pc, δεν αναβαθμιζονται. Οτι πήρες πήρες... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από ROG-X
giantzeron Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ονοματα ειναι αυτα, πως να μην μπερδευτείς. Το εγραψα 10 φορες σωστα, και βρηκες το ενα λαθος! 😂 Να αποδείξω 😁 ? Οι αριθμοί μιλάνε... Τα Hybrid θα γίνουν σοβαρές προτάσεις στα ματια μου οταν η ηλεκτρική ενεργεια επεμβαινει περισσότερο. Οι κατασκευαστες να μεγαλώσουν τις μπαταρίες και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης να παίζει δεύτερο ρόλο μεχρι να παμε στον ηλεκτρισμό. Σας εχω πει τα αμαξια δεν ειναι pc, δεν αναβαθμιζονται. Οτι πήρες πήρες... εχεις χαμηλοτερη καταναλωση εντος πολης ??
G.bar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ονοματα ειναι αυτα, πως να μην μπερδευτείς. Το εγραψα 10 φορες σωστα, και βρηκες το ενα λαθος! 😂 Να αποδείξω 😁 ? Οι αριθμοί μιλάνε... Τα Hybrid θα γίνουν σοβαρές προτάσεις στα ματια μου οταν η ηλεκτρική ενεργεια επεμβαινει περισσότερο. Οι κατασκευαστες να μεγαλώσουν τις μπαταρίες και ο κινητήρας εσωτερικής καύσης να παίζει δεύτερο ρόλο μεχρι να παμε στον ηλεκτρισμό. Σας εχω πει τα αμαξια δεν ειναι pc, δεν αναβαθμιζονται. Οτι πήρες πήρες... Εχεις μπεί μέσα σε υβριδικό έστω σαν συνοδηγός; Για να έχει το CHR κατανάλωση 6,2 πρέπει να είσαι σε ανηφορικό κομμάτι της εθνικής με στροφές και να κάνεις ανάβαση. Και δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτερα τι λεει το drive. Βλεπω με τα μάτια μου κάθε μέρα την πραγματικότηα, εκτος κι αν έχεις πιο δυνατό επιχείρημα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από G.bar
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, G.bar είπε Εχεις μπεί μέσα σε υβριδικό έστω σαν συνοδηγός; Για να έχει το CHR κατανάλωση 6,2 πρέπει να είσαι σε ανηφορικό κομμάτι της εθνικής με στροφές και να κάνεις ανάβαση. Και δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτερα τι λεει το drive. Βλεπω με τα μάτια μου κάθε μέρα την πραγματικότηα, εκτος κι αν έχεις πιο δυνατό επιχείρημα. Και 5% χαμηλότερα σε καταναλωση να είσαι μέσα στην πόλη, μην ξεχνάς οτι είμαι με 20% πιο οικονομικό καύσιμο. 😁 Εξω απο την πολη άστο... από επιδόσεις αστο... θελεις να ανέβουμε βουνό ? Που θα σπρωχνεις το υβρίδιο... ή πας μεχρι το περιπτερο και μονο! Ο κινητήρας πετρελαίου ειναι τέρας αξιοπιστίας. Απλα παει και αγοραζει ο κοσμακης κατι εισαγόμενα με 60.000 χλμ απο Ιταλια και Γερμανια και εχουν 600.000 χλμ. 🤪 με πατημενα 200αρια στις εθνικές οδους. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από ROG-X
G.bar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ROG-X είπε Και 5% χαμηλότερα σε καταναλωση να είσαι μέσα στην πόλη, μην ξεχνάς οτι είμαι με 20% πιο οικονομικό καύσιμο. 😂 Εκτός άστο... από επιδόσεις αστο... θελεις να ανέβουμε βουνό ? Που θα σπρωχνεις το υβρίδιο... Τελικά μετά απο σοβαρά επιχειρήματα με έπεισες. Το πουλάω οσο οσο και το γυρνάω σε diesel που είναι αθάνατα και βγάζουν 1.000.000χλμ απροβλημάτιστα. Για αυτό εξάλου και τα καράβια που καίνε diesel κάνουν τον γύρο του κόσμου με ένα μόνο γέμισμα. Θα ανεβαίναμε άνετα κανένα βουναλάκι αλλα δυστυχώς είναι μόνο για κατηφόρες το δικό μου και αυτό πάλι με ούριο άνεμο. Να σαι καλά φίλε.
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Τελικά μετά απο σοβαρά επιχειρήματα με έπεισες. Το πουλάω οσο οσο και το γυρνάω σε diesel που είναι αθάνατα και βγάζουν 1.000.000χλμ απροβλημάτιστα. Για αυτό εξάλου και τα καράβια που καίνε diesel κάνουν τον γύρο του κόσμου με ένα μόνο γέμισμα. Θα ανεβαίναμε άνετα κανένα βουναλάκι αλλα δυστυχώς είναι μόνο για κατηφόρες το δικό μου και αυτό πάλι με ούριο άνεμο. Να σαι καλά φίλε. Κατηφορα με φρενο για να φορτιζεις...😁
G.bar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ROG-X είπε Κατηφορα με φρενο για να φορτιζεις...😁 Φορτίζει και απλά αν αφήσεις το γκάζι αλλα τί να το κάνεις αν δεν ακούς τα πυράκια του πετρελαίου.. μισή χαρα.
ROG-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Φορτίζει και απλά αν αφήσεις το γκάζι αλλα τί να το κάνεις αν δεν ακούς τα πυράκια του πετρελαίου.. μισή χαρα. Με 170 τελικη κοίτα μην σε παρει κανα ford ka 🤣
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, G.bar είπε ...Για αυτό εξάλου και τα καράβια που καίνε diesel κάνουν τον γύρο του κόσμου με ένα μόνο γέμισμα.... Αυτό βέβαια είναι ότι να ναι. 13 λεπτά πριν, ROG-X είπε Κατηφορα με φρενο για να φορτιζεις...😁 Μάθε τουλάχιστον να τρολλάρεις σωστά. Συνήθως όταν αφήνεις το γκάζι στα υβριδικά αρχίζει να φορτίζει χωρίς να πατήσεις φρένο.
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ονοματα ειναι αυτα, πως να μην μπερδευτείς. Το εγραψα 10 φορες σωστα, και βρηκες το ενα λαθος! Τα σοβαρά λάθη σου είναι αλλού, όχι στο όνομα. Λάθος είναι που προσπαθείς να συγκρίνεις διαφορετικές κατηγορίες, το BMW 1 series έχει νόημα να το συγκρίνεις μόνο με το αντίστοιχο μικρομεσαίο οικογενειακό της Toyota (Corolla), η σύγκριση με μικρομεσαίο SUV (C-HR) είναι εντελώς άκυρη. Λάθος είναι που προσπαθείς να συγκρίνεις υβριδικό βενζίνης με συμβατικό ντίζελ, δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα έτσι, αν θες να δεις αν αξίζει η υβριδική τεχνολογία τότε θα συγκρίνεις υβριδικό με συμβατικό βενζίνης ή υβριδικό με συμβατικό ντίζελ.
G.bar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, ROG-X είπε Με 170 τελικη κοίτα μην σε παρει κανα ford ka 🤣 omg lol.....xa0xa0xa0xa0xa
Προτεινόμενες αναρτήσεις