tornado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 και οι δυο τιμες που αναφερα ειναι οι εργοστασιακες, τις πραγματικες τις ξερουν οι χρηστες, για αυτο ανοιξα το θεμα να μαθουμε απο πρωτο χερι τι παιζει.
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 και οι δυο τιμες που αναφερα ειναι οι εργοστασιακες, τις πραγματικες τις ξερουν οι χρηστες, για αυτο ανοιξα το θεμα να μαθουμε απο πρωτο χερι τι παιζει. Δεν είναι ανάγκη να βρεις κάποιον κάτοχο ίδιου αυτοκινήτου, μπορείς μια χαρά να βγάλεις άκρη από τις μετρήσεις που έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι. Και στο συγκεκριμένο(το yaris hybrid δηλαδή) έχουν μετρήσει κατανάλωση 5,5l/100km μέσα στην πόλη, ενώ το LPG το έχουν μετρήσει κάπου 6,1 αν θυμάμαι καλά. Ε αν υπολογίσεις και την τιμή του LPG, θα δεις ότι το hybrid καίει περισσότερο, και όχι τα μισά όπως έγραψες
tornado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 εγω θα σου πω τι ξερω εγω για το δικο μου, εχω φιατ πουντο του 2001 και εκτος πολης καιει 7 λτ / 100 χλμ. Αυτο το λεω εγω και οχι οι δημοσιογραφοι, περιμενω αν μπει καποιος κατοχος υβριδικου να μας πει τις δικες του μετρησεις / εμπειριες. Αν περιμενα να παρω αυτοκινητο με βαση τους δημοσιογραφους, δεν χρειαζονταν καν να ανοιξω αυτο το θεμα. Θα διαβαζα 2-3 μερες και θα κατεληγα, θα προτεινα υπομονη λοιπον να δουμε αν θα διαβασουμε τιποτα ενδιαφερον....
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 εγω θα σου πω τι ξερω εγω για το δικο μου, εχω φιατ πουντο του 2001 και εκτος πολης καιει 7 λτ / 100 χλμ. Αυτο το λεω εγω και οχι οι δημοσιογραφοι, περιμενω αν μπει καποιος κατοχος υβριδικου να μας πει τις δικες του μετρησεις / εμπειριες. Αν περιμενα να παρω αυτοκινητο με βαση τους δημοσιογραφους, δεν χρειαζονταν καν να ανοιξω αυτο το θεμα. Θα διαβαζα 2-3 μερες και θα κατεληγα, θα προτεινα υπομονη λοιπον να δουμε αν θα διαβασουμε τιποτα ενδιαφερον.... Και εγώ θα σου απαντήσω πως η κατανάλωση είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, κυρίως οδηγού. Το ίδιο αυτοκίνητο στα δικά μου χέρια πχ μπορεί να καίει 9 ή και 5,5l/100km, για αυτό και πιστεύω πως δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αν βρεθεί κάποιος κάτοχος υβριδικού yaris, πόσο μάλλον απλώς ένας "κάτοχος υβριδικού" όπως έγραψες. Άποψη μου τα παραπάνω, αν θες τα λαμβάνεις υπόψιν, αν δεν θες τα αγνοείς
tornado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 σαφως και την λαμβανω υποψην, αν δεν ακουστει μια αντιθετη αποψη δεν κανουμε δουλεια. Ωστοσο δυο σελιδες φτασαμε και κανουμε θεωρητικη κουβεντα, και αν θες την αποψη μου, η γνωμη μας μετραει μεχρι καποιο βαθμο,η γνωμη του χρηστη ομως δινει τις πληροφοριες που θελουμε. Προφανως ενας χρηστης πχ 30.000 υβριδικου (θα ειχε σιγουρα στην κατοχη του ενα συμβατικο) θα εχει περισσοτερα να μας πει απο οτι εσυ και εγω. Πχ ξερεις ποσα του εχουν φυγει σε συνεργεια? τα λενε αυτα οι δημοσιογραφοι? Εγω αυτα ψαχνω να μαθω συν οτι αλλο χρησιμο μου φανει. edit: κοιτα εδω μια λιστα http://www.autogreeknews.gr/50-autokinita-pou-pane-makria-me-10-eurw/1524-autokinita-polis-pou-pane-makria-me-10-eurw-benzinis Το yaris βγαινει πρωτο παντου, γιατι να πιστεψω τον δημοσιογραφο που λες εσυ και οχι τον απο πανω? Θα σου πω το εξης, δεν πιστευω κανενα, θα προτιμησω την δικη σου αποψη αν το ειχες και μου ελεγες, με την δικη μου οδηγηση - μου καιει τοσα... αλλα δεν το εχεις δυστυχως οποτε αστο να παει στο καλο
NT1G Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μαμάει και δέρνει το Yaris , ό,τι καλύτερο έχει βγει, πάρ' το, το προτείνουν όλοι.
Joshua21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για την κατανάλωση μίλησα, τώρα για βλάβες είναι ακόμα μεγαλύτερο το μπέρδεμα. Και σίγουρα ο ένας χρήστης, που θα έχει περισσότερα να πει από μένα και σένα, δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό δείγμα. Θα πρότεινα να κοιτάξεις και σε κανένα άλλο forum, πιο εξειδικευμένο.
tornado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 αντι να σπαμαρουμε καλο ειναι να αφησουμε το θεμα να δουμε κατι ενδιαφερον αν εχει καποιος να πει λεω εγω...
gbras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέσα στην πόλη με 40lt αέριο κάνω περίπου 500χιλιομετρα. Βέβαια προσέχω και πως οδηγώ . Όσον αφορά τα ηλεκτρικά μεσα σε τρία χρόνια θα έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά τιμές / σταθμούς φόρτισης στην Ελλάδα . Ξαναλέω LPG βρίσκεις παντού εκτός ίσως από κάποια μικρά νησιά . Το υβριδικό τώρα θα το πληρωσεις ακριβά και δεν έχεις καλύτερη οικονομία από το LPG .
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στην κατανάλωση του υβριδικου πρέπει να πρόσθεσης και το κοστος των μπαταριών και όχι μονο τι καεί ανα 100χλμ 1
kostasgr78 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει βασικά πράγματα και χωρίς να έχει κάνει έρευνα αγοράς. Όποιος ενδιαφέρεται, αυτή τη στιγμή η κορυφαία υβριδική επιλογή και σαν value-for-money είναι τα μοντέλα της Toyota. Και για όσους αρχίζουν τα περί μπαταριών, απλά να πούμε ότι η υβριδική μπαταρία των μοντέλων αυτών έχει εγγύηση 10 χρόνια. Δεν έχω Toyota, δεν είχα Toyota, αλλά το επόμενο long-range αυτοκίνητό μου θα είναι υβριδικό, εκτός αν έχουν ωριμάσει τα ηλεκτρικά, που δεν το κόβω άμεσα. Για αυτοκίνητα πόλης, με κλειστά μάτια ηλεκτρικά σε 2-3 χρόνια από σήμερα, πόσο μάλλον υβριδικά εδώ και τώρα. Αέρια, πετρέλαια, κλπ έχουν τελειώσει νύχτα. Θα μείνουν προς το παρόν μόνο σε φορτηγά.
tornado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στην κατανάλωση του υβριδικου πρέπει να πρόσθεσης και το κοστος των μπαταριών και όχι μονο τι καεί ανα 100χλμ Νικο σημερα εκανα ερευνα αγορας για τις μπαταριες, και σε πληροφορω το κοστος αντικαταστασης εχει πεσει σημαντικα που πλεον το καθιστα καλη επιλογη. Δες οτι υπαρχουν ταξι πριους που δεν σβηνουν ποτε, λογικα στη δεκαετια αλλαζουν μπαταρια, δεν παιζει να τους πηγαινε ο κουκος αηδονι, θα τα ειχαν δωσει για κατι αλλο. Αν ηταν αλλιως τα πραγματα, δεν το συζητω, θα ειχε αποκλειστει ακομα και σαν σκεψη. Τωρα για τα υπολοιπα, μακαρι να υποστηριζοταν οι αλλες επιλογες στην ελλαδα, πανω απο δεκα χρονια ακουω για πρατηρια φυσικου αεριου και τωρα ανοιγουν αλλα δεκα, αλλα εικοσι... αλλα τιποτα!
aristos12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) μιάς κ μιλάμε γιά υβριδικά αυτοκίνητα ... ελληνας εφτιαξε (εν μέρει) υβριδικό ποδήλατο ... https://www.youtube.com/watch?v=wRCOaxBz-xY Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2017 από aristos12
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 edit: κοιτα εδω μια λιστα http://www.autogreeknews.gr/50-autokinita-pou-pane-makria-me-10-eurw/1524-autokinita-polis-pou-pane-makria-me-10-eurw-benzinis Το yaris βγαινει πρωτο παντου, γιατι να πιστεψω τον δημοσιογραφο που λες εσυ και οχι τον απο πανω? Θα σου πω το εξης, δεν πιστευω κανενα, θα προτιμησω την δικη σου αποψη αν το ειχες και μου ελεγες, με την δικη μου οδηγηση - μου καιει τοσα... αλλα δεν το εχεις δυστυχως οποτε αστο να παει στο καλο Ομολογώ πως με μπέρδεψες λίγο... με ρωτάς γιατί να πιστέψεις τον δημοσιογράφο που λέω εγώ(αυτόν που αναφέρει πραγματική κατανάλωση 5,5 στο yaris hybrid δλδ) και όχι τον "από πάνω" ο οποίος όχι μόνο τυγχάνει και αυτός δημοσιογράφος, αλλά επίσης αναφέρει πραγματική κατανάλωση 5,5 για το ίδιο αυτοκίνητο! Θα το αφήσω καλύτερα να πάει στο καλό όπως λες και εσύ
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Στο μέλλον εμάς θα μας δώσουν τα κάρα τα υβριδικά των και μετα τα ηλεκτρικά, και τα αφεντικά θα κρατήσουν τις Ferrari και τις Bentley με τα 6000cc Αυτη ειναι ζωη !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις