vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, kgkatzi είπε Το αυτοκίνητο το υποστηρίζει αλλά η εδώ αντιπροσωπεία για κάποιο λόγο δεν το έφερε, τουλάχιστον μέχρι το Μαιο που αγόρασα εγώ. Aftermarket φαντάζομαι κάποια στιγμή θα το φέρουν αλλά με απαγορευτικό κόστος Τι πρέπει να βάλεις μοτέρ που συνδεεις τα καλώδια και θέλει και κανένα πομπό;
kgkatzi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Τι πρέπει να βάλεις μοτέρ που συνδεεις τα καλώδια και θέλει και κανένα πομπό; Δε νομίζω πως είναι τόσο απλό. Λογικά θα πρέπει να αλλάξεις και τους 2 καθρέπτες. Δεν κλείνουν με πομπό, κουμπί έχει, η θέση του είναι δίπλα στο διακόπτη που ρυθμίζει τη θέση των εξωτερικών καθρεπτών αριστερά από το τιμόνι. Έτσι κι αλλιώς η αντιπροσωπεία δεν πρέπει να το έχει φέρει σα δυνατότητα και δεν αξίζει να ρισκάρεις την εγγύηση για ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από kgkatzi
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, kgkatzi είπε Δε νομίζω πως είναι τόσο απλό. Λογικά θα πρέπει να αλλάξεις και τους 2 καθρέπτες. Δεν κλείνουν με πομπό, κουμπί έχει, η θέση του είναι δίπλα στο διακόπτη που ρυθμίζει τη θέση των εξωτερικών καθρεπτών αριστερά από το τιμόνι. Έτσι κι αλλιώς η αντιπροσωπεία δεν πρέπει να το έχει φέρει σα δυνατότητα και δεν αξίζει να ρισκάρεις την εγγύηση για ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Κρίμα πάντα μου άρεσε. Απο περιέργεια ποια πράγματα μπορούν να σου χαλάσουν την εγγύηση?
kgkatzi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, vasilissouvlaki είπε Κρίμα πάντα μου άρεσε. Απο περιέργεια ποια πράγματα μπορούν να σου χαλάσουν την εγγύηση? Κι εμένα για αυτό ξενέρωσα άσχημα όταν έμαθα ότι η ελληνική Toyota δε φέρνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Υποθέτω οποιαδήποτε παρέμβαση γίνει εκτος εξουσιοδοτημένου δικτύου σέρβις.
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, kgkatzi είπε Κι εμένα για αυτό ξενέρωσα άσχημα όταν έμαθα ότι η ελληνική Toyota δε φέρνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Υποθέτω οποιαδήποτε παρέμβαση γίνει εκτος εξουσιοδοτημένου δικτύου σέρβις. Αυτό το bluetooth που μπαίνει στο βύσμα απο κάτω στο τιμόνι χαλάει την εγγύηση και το να βάλεις άλλο ραδιοcd?
kostasgr78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στα επόμενα 2 χρόνια αναμένονται αρκετά υβριδικά από πολλούς κατασκευαστές.
tornado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Στα επόμενα 2 χρόνια αναμένονται αρκετά υβριδικά από πολλούς κατασκευαστές. θελω να ελπιζω το επομενο μου αυτοκινητο, για την επομενη πενταετια, θα βολευτω με το jazz μου.
tempes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, tornado είπε θελω να ελπιζω το επομενο μου αυτοκινητο, για την επομενη πενταετια, θα βολευτω με το jazz μου. Και γιατί να αλλάξεις τέτοιο αυτοκίνητο; θα σε πάει πολλά πολλά χρόνια απροβληματιστα
tornado Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, tempes είπε Και γιατί να αλλάξεις τέτοιο αυτοκίνητο; θα σε πάει πολλά πολλά χρόνια απροβληματιστα ηταν λυση αναγκαστικη, εννοω τα λεφτα που υπαρχουν σημερα ειναι μεχρι εκει και με πολλες θυσιες. Ωστοσο σε μια πενταετια θα ειμαι πολυ καλυτερα και θα μπορω να παρω πχ ενα υβριδικο civic.... (χμμμ καλη ιδεα???) Το τζαζακι το αγαπαω, αλλα θα κανω κομπο την καρδια μου και θα το κανω δωρο στη γυναικα και θα παρω ενα αυτοκινητο στα δικα μου (αποκλειστικα) μετρα. Τωρα για το τζαζ, ειχαμε ας το πουμε ενα τριμηνο διαπραγματευσεων και ο πήχης σφυριξε στα 4000 mm, οποτε με εφαγε το πλαφον.... (λεω πολλα και μαλλον βλακειες, αλλα καπου πρεπει να πω τον πονο μου...)
tempes Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, tornado είπε ηταν λυση αναγκαστικη, εννοω τα λεφτα που υπαρχουν σημερα ειναι μεχρι εκει και με πολλες θυσιες. Ωστοσο σε μια πενταετια θα ειμαι πολυ καλυτερα και θα μπορω να παρω πχ ενα υβριδικο civic.... (χμμμ καλη ιδεα???) Το τζαζακι το αγαπαω, αλλα θα κανω κομπο την καρδια μου και θα το κανω δωρο στη γυναικα και θα παρω ενα αυτοκινητο στα δικα μου (αποκλειστικα) μετρα. Τωρα για το τζαζ, ειχαμε ας το πουμε ενα τριμηνο διαπραγματευσεων και ο πήχης σφυριξε στα 4000 mm, οποτε με εφαγε το πλαφον.... (λεω πολλα και μαλλον βλακειες, αλλα καπου πρεπει να πω τον πονο μου...) Σε καταλαβαίνω, όταν θα είσαι έτοιμος για αλλαγή, θα υπάρχει civic πολύ πιο εξελιγμένο 1
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ερώτηση κρίσεως: Toyota Prius η Honda civic?
tempes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Χοντακιας φανατικός, αλλά σε αυτά τα δύο θα πήγαινα στο πριους
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Tempes τώρα αν πω ότι με βοήθησες θα είναι ψέμα 😋
tempes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Κάτοχος υβριδικού civic και απόλυτα ευχαριστημένος
thanos gerv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 επειδη με ενδιαφερει κι εμενα η αγορα αποιου υβριδικου αν αφησουμε στην ακρη τις υβριδικες μπαταριες , με την μπαταρια εκκινησης τι ακριβως γινεται η οποια σιγουρα στα 3 - 4 θα χρειαστει αντικατασταση ισχυει οτι ειναι ειναι συγκεκριμενου τυπου και το κοστος φτανει εως και 800€ αναλογα το αυτοκινητο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις