jgeorgiou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 αυτό με την αλλαγή σε Τ2 θα ανακοινωθεί σε 2-3 χρόνια και θα γίνει μετά από 5-6 οπότε αν είστε από αυτούς που στην 5ετία αλλάζουν τηλεοράσεις , μην κολλάτε
harrysvr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μακάρι να ηταν ετσι οπως λες, γιατι ομως εχουν ξεκινησει καποια καταστηματα να προμηθευονται αποκωδικοποιητες?
esertas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έφερε κατάστημα αποκωδικοποιητή DVB-T2 HEVC? Edit: Όντως υπάρχουν.
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μακάρι να ηταν ετσι οπως λες, γιατι ομως εχουν ξεκινησει καποια καταστηματα να προμηθευονται αποκωδικοποιητες? Ε καλά και τους άλλους τους πουλούσαν κάτι χρόνια πριν τη μετάβαση σε ψηφιακό...
sintalkas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 παιδιά μήπως έχει και το καινούριο πρότυπο mpeg4 hevc
htheod Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Απολογούμαι για το necroposting αφού δεν υπάρχει συνέχεια απο τον Αύγουστο του 2017 απλώς θέλω να αναφέρω κάποιες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες γενικά. Έχω αυτό το μοντέλο και την πήρα απο Public Κύπρου τον Σεπτέμβριο. Η TV είναι πραγματικό native 4k 60Hz και την έχω δοκιμάσει με PC με καλή κάρτα γραφικών. Αυτό σημαίνει οτι τα HDMI είναι 2.0 και ισχύει για όλα τα HDMI. Έχει bluetooth audio που σημαίνει μπορεί να ενώθεί με bluetooth headphones ή και soundbar. Πάρα πολύ χρήσιμη σελίδα είναι το displayspecifications.com που έχει τεχνικές πληροφορίες για πάρα πολλά μοντέλα και θα έλεγα οτι είναι 95% σωστές. Το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι οτι έχει πολύ reflection που εμένα δεν με ενοχλεί γιατί στο υπνοδωμάτιο που είναι εγκατεστημένη δεν εχω παράθυρο πίσω μου. Στα εργοστάσια της Vestel κατασκευάζονται εκτός απο Hitachi οι Toshiba, τα low end Panasonic, Sharp όπως και πολλά άλλα. Επίσης τα panels και πολλά specifications (HDMI 2.0, smart interface etc) είναι παρόμοια ίσως για να μειώσουν τα κόστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα