Προς το περιεχόμενο

(4k tv) Hitachi 55'' K-Smart UHD (55HK6W64) 4K @you.gr 468.99€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι απίστευτο το πόσο ψαρώνει τον κόσμο η επωνυμία Hitachi σε μία τηλεόραση της πλάκας κατασκευής στην Τουρκία από την vestel .Στην ίδια περίπτωση κάνεις δεν θα ενδιαφερόταν για την ίδια τηλεόραση με το λογότυπο turbox επάνω.

ειχες ποτε σου hitachi για να αναφερεσαι στη συγκεκριμενη απαξιοτικα?

και για ποιο λογο ειναι της πλακας?πηρα προσφατα μια 55 1080 και μου βγηκε αστερακι κομπλε σε ολα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ισχυει οτι κατασκευαζονται απο τη Vestel χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κακης ποιοτητας.

Δεν ειναι επισημη εισαγωγη της αντιπροσωπειας Hitachi στην Ελλάδα. Η Hitachi φερνει κατα βάση ψυγεια και κλιματιστικα στην Ελλαδα τα οποια και κατασκευαζονται στα εργοστασια της.

Δημοσ.

Την τηλεόραση την έχω δει να παίζει σε καφετέρια και σε σπίτι και εντυπωσιαστηκα από το πόσο καλά έπαιζε.

Τότε οι κάτοχοι την είχαν πάρει πάνω από 700 ευρώ.

Στην καφετέρια θα έλεγα ότι έπαιζα καλύτερα από μια διπλανή LG.

Εγώ πάντως την πρότεινα στην ξαδέρφη μου και έκανε αγορά.

Με 469 ευρώ 55αρα 4Κ, smart TV, με 2 χρόνια εγγύηση δεν βρίσκεις.

Αν υπάρχει μου το λέτε και ακυρώνουμε τη παραγγελία.

Δημοσ.

Είναι απίστευτο το πόσο ψαρώνει τον κόσμο η επωνυμία Hitachi σε μία τηλεόραση της πλάκας κατασκευής στην Τουρκία από την vestel .Στην ίδια περίπτωση κάνεις δεν θα ενδιαφερόταν για την ίδια τηλεόραση με το λογότυπο turbox επάνω.

Πέρα από το όνομα, το πάνελ, η πλακέτα, τα επιμέρους υποσυστήματα είναι τα ίδια πχ με αυτή του Turbo x που προήλθε επίσης σπό την Vestel?

Δημοσ.

Για TurboX το κακό όνομα δεν είναι η ποιότητα κατασκευής, αλλά το όνομα του αντιπροσώπου ή αν θες του ίδιου του brand.

Γα τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω. Ήθελα να γράψω ότι Vestel είναι, κανονική τιμή θα έλεγα για ένα απλό 55άρι για όποιον θέλει να πάρει τώρα απλά μια μεγάλη TV. Τίποτε συναρπαστικό από ποιότητα κλπ.

Πέρα από το όνομα, το πάνελ, η πλακέτα, τα επιμέρους υποσυστήματα είναι τα ίδια πχ με αυτή του Turbo x που προήλθε επίσης σπό την Vestel?

Και αυτό σωστό.

Θεωρητικά μπορεί να είναι τα ίδια για να μήν υπάρχουν 100 γραμμές παραγωγής.

Πρακτικά όμως ίσως να υπάρχουν 2-3 μικροπαραλλαγές στα ηλεκτρονικά για ακόμα φτηνότερο κόστος σε μερικά brands, ή να υπάρχει διαφορετικό quality control.

Παιδια ισχυει οτι κατασκευαζονται απο τη Vestel χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κακης ποιοτητας.

Δεν ειναι επισημη εισαγωγη της αντιπροσωπειας Hitachi στην Ελλάδα. Η Hitachi φερνει κατα βάση ψυγεια και κλιματιστικα στην Ελλαδα τα οποια και κατασκευαζονται στα εργοστασια της.

Εγώ για industrial εξοπλισμό ήξερα (εργαλεία, τρένα, σκαπτικά μηχανήματα). Ίσως μόνο τα εργαλεία από τις κατηγορίες που ανέφερα για Ελλάδα και σίγουρα όχι τα τρένα αφού γι'αυτό αφήνονται στην "Miesens" :lol:

Δημοσ.

το πανελ ειναι πραγματικο 4κ?

ανεβαζει αναλυση 3840 x 2160?

γιατι με μια αριελλι  4κ που ειχε μπει εδω σε προσφορα δεν ανεβαζε αν θυμαμαι καλα λογο πλακετας

επισης ειναι hdr?

μπορει να το επιβεβαιωση καποιος?

Δημοσ.

το πανελ ειναι πραγματικο 4κ?

ανεβαζει αναλυση 3840 x 2160?

γιατι με μια αριελλι  4κ που ειχε μπει εδω σε προσφορα δεν ανεβαζε αν θυμαμαι καλα λογο πλακετας

επισης ειναι hdr?

μπορει να το επιβεβαιωση καποιος?

καντε ενα κοπο ρε παιδια να την δοκιμασετε να γνωρισουμε αν ειναι να την παρω

Δημοσ.

καντε ενα κοπο ρε παιδια να την δοκιμασετε να γνωρισουμε αν ειναι να την παρω

Κάνε μια βολτούλα τα μαγαζιά και δες την.

Από τον καναπέ η TV μόνη της δε πρόκειται να αγοραστεί. :)

Αν δεν ανεβάζει ανάλυση 4K, τότε την πας πίσω και κάνουν μόκο και σου δίνουν τα λεφτά σου.

Αλλά και πάλι μια βόλτα από τα μαγαζιά θα σου λύσει πολλές απορίες και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις καλύτερα.

Δημοσ.

Προδιαγραφές υπάρχουν εδώ https://www.hitachi-sales.ae/eng/products/tv/55hk6w64.html

Οπότε είναι 4Κ, HDMI 2 αλλά όχι HDR. Ούτως ή αλλως μόνο οι Premium UHD υποστηρίζουν κανονικό HDR μια και θέλει μεγάλο brightness και wide color gamut και αυτό κοστίζει. Οι φτηνές ακόμη και να το 'υποστηρίζουν' απλά το παίρνουν και το κάνουν downscale..

Σχετικά με την Vestel η Hitachi την χρησιμοποιεί σαν συναρμολογητή για Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Tο πιθανότερο είναι n Hitachi λόγω μεγέθους και των σχετικών τμημάτων να έχει εξ ολοκλήρου το component procurement και logistics οπότε στέλνει τα κατάλληλα part στην Τουρκία για συναρμολόγηση.

Αυτό δεν ισχύει σίγουρα για μάρκες όπως TurboX που βασίζονται στο ότι βγάλει η Vestel από μόνη της. Απλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν διαφορές στα υλικά ακόμη και για το ίδιο μοντέλο ανά παρτίδα οπότε είναι λαχείο το αν θα σου τύχει κανένα καλό batch - εξού που κάποιοι που πήραν TurboX δεν είχαν κανένα πρόβλημα ενώ άλλοι δεν θέλουν ούτε να την ακούσουν...

• Like 1
Δημοσ.

Απ`οτι φαινεται το μοντέλο είναι μονο dvb t και όχι οπως το επερχομενο dvb t2 αλλιως σε κανα χρονο θα παρετε και τον αποκωδικοποιητη μαζι(εξτρα κουτακι) οπως ήταν παλια για να βλεπουμε ψηφιακά...

Δημοσ.

Πω πω γκρίνια.

Μην την πάρετε βρε παιδιά, δεν σας υποχρέωσε κάνεις.

5 χρόνια έχω να δω από κεραία κανάλια.

Δορυφορική ή blu-ray οπότε λίγο θα ένοιαζε αν υποστηρίζει dvd t2 που ακόμη δεν το είδαμε.

Δημοσ.

Προδιαγραφές υπάρχουν εδώ https://www.hitachi-sales.ae/eng/products/tv/55hk6w64.html

Οπότε είναι 4Κ, HDMI 2 αλλά όχι HDR. Ούτως ή αλλως μόνο οι Premium UHD υποστηρίζουν κανονικό HDR μια και θέλει μεγάλο brightness και wide color gamut και αυτό κοστίζει. Οι φτηνές ακόμη και να το 'υποστηρίζουν' απλά το παίρνουν και το κάνουν downscale..

Σχετικά με την Vestel η Hitachi την χρησιμοποιεί σαν συναρμολογητή για Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Tο πιθανότερο είναι n Hitachi λόγω μεγέθους και των σχετικών τμημάτων να έχει εξ ολοκλήρου το component procurement και logistics οπότε στέλνει τα κατάλληλα part στην Τουρκία για συναρμολόγηση.

Αυτό δεν ισχύει σίγουρα για μάρκες όπως TurboX που βασίζονται στο ότι βγάλει η Vestel από μόνη της. Απλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν διαφορές στα υλικά ακόμη και για το ίδιο μοντέλο ανά παρτίδα οπότε είναι λαχείο το αν θα σου τύχει κανένα καλό batch - εξού που κάποιοι που πήραν TurboX δεν είχαν κανένα πρόβλημα ενώ άλλοι δεν θέλουν ούτε να την ακούσουν...

Νομίζω ότι και με την hitachi ισχύει το ίδιο. Δεν έχει καμία ανάμιξη στην παραγωγή και στην σχεδίαση.Για αυτό οι τηλεοράσεις έχουν το κλασικό φθηνιαρικο desing με τα δύο ποδαράκια με μικρές αλλαγές που χρησιμοποιεί η vestel σχεδόν σε όλα τα rebrand της.το ίδιο ισχύει πλέον και με την entry σειρά της Panasonic.

http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/39/Panasonic.html

Δημοσ.

Πω πω γκρίνια.

Μην την πάρετε βρε παιδιά, δεν σας υποχρέωσε κάνεις.

5 χρόνια έχω να δω από κεραία κανάλια.

Δορυφορική ή blu-ray οπότε λίγο θα ένοιαζε αν υποστηρίζει dvd t2 που ακόμη δεν το είδαμε.

Δεν ειναι γκρινια κι ουτε ψαχνω για tv, απλα προσπαθω να προλαβω τον κόσμο που δε γνωρίζει για την επικειμενη αλλαγη συστηματος.

Τωρα το οτι δε βλέπεις απο κεραια πρέπει να εισαι ο 1/10000, κι εγω εχω ενα κινητο κι ενα σταθερο πιατο αλλα βλέπω και dtv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...