ChrisAttart Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όπως λέει και ο τίτλος ο 1700 δείχνει ότι είναι 0 βαθμούς κελσίου .... Και σε περιβάλλον windows και στο bios .. Όλα είναι updated στις τελευταίες εκδόσεις ... Με λάθος αναφορά θερμοκρασίας φοβάμαι να τον κάνω OC διότι δεν ξέρω πόσο ανεβάζει αν ποσταρει λάθος θερμοκρασία ...
kogos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μου μυρίζει χαλασμενος sensor θερμοκρασίας Δώσε μας ένα screenshot από hwinfo ή κάτι αντίστοιχο αν μπορείς
ChrisAttart Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το HWinfo δεν δίνει καθόλου θερμοκρασία cpu ... Ειμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να στείλω ss ...
kogos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ακόμα χειρότερα. Δηλαδή το hwinfo δεν βλέπει καν sensor. Η γνώμη μου, είσαι άτυχος με τη μητρική. Αλλά περίμενε να απαντήσει κανείς που έχει την ίδια μην είναι κανένα τερτίπι της μητρικής
life is music Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Το HWinfo δεν δίνει καθόλου θερμοκρασία cpu ... Ειμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να στείλω ss ... δοκιμασες με amd overdrive η με το hd monitor
akoinonitos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Απο τη στιγμη που δεν εχεις θερμοκρασια στο bios δεν εχει νοημα να ψαχνεις. Δοκιμασε να περασεις ενα παλιοτερο bios της μητρικης. Αν παλι δεν εχεις θερμοκρασια καλυτερα να την στειλεις πισω 1
ChrisAttart Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Λοιπον μεσα απο τα windows δεν δειχνει ΠΟΤΕ πανω απο 2 βαθμους σε full load ... Στο Bios μετα απο αποτυχια στο Ο/C μνημων που σε γυρναει στο bios , δειχνει ενα λογικοτατο 43 .... Αλλα μολις κανω restart με settings που να μπαινει windows παλι 0 ....
ChrisAttart Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Tα καταφερα , ηθελε custom bios απο τα rog.forums .... Στο site εχει την 809 και εβαλα την 901 ...
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Custom bios για να δειξει θερμοκρασια? Μου φαινεται και η asus εχει γινει για κλαματα... 1
John-lamia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Custom bios για να δειξει θερμοκρασια? Μου φαινεται και η asus εχει γινει για κλαματα... Ακόμα και τα καλύτερα σπίτια έχουν προβλήματα.
akoinonitos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ακόμα και τα καλύτερα σπίτια έχουν προβλήματα. Καλά σίγουρα αλλά είναι βασικό να μην έχεις θερμοκρασία... Έπρεπε να είχε διορθωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα