Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε καν πρόσεξα ότι υπάρχει k4 και x έκδοση

Τώρα μου πήγε και το μάτι στην k5 της gigabyte... Ούτε γυναίκα να επερνα τόση σκέψη.

Δημοσ.

H K5 ειναι η πιο "βασικη" στην σειρα gaming της Gigabyte.. Εγω προσωπικα την gaming 5 εχω κατα νου οταν θα κανω το upgrade, ιδια vrm με την Κ7 έχει και κατι λιγοτερα feautures που δεν θα χρησιμοποιηουσα ετσι κι αλλιως. Το βασικο που κατ εμε λειπει στις περισσοτερες μητρικες ειναι το debug LED, που λιγες το εχουν. Αλλα εξαρταται και το Budget. Gaming 5-K5-K7 υποστηριζουν και full cover monoblock απο ΕΚ. B)  Αν εχεις τετοιες βλεψεις βεβαια. ΑΝ ειναι απλα να κανεις την δουλεια σου η Asus prime Θα σε βγαλει ασπροπροσωπο χωρις να ξεπαραδιαστεις.

Δημοσ.

H K5 ειναι η πιο "βασικη" στην σειρα gaming της Gigabyte.. Εγω προσωπικα την gaming 5 εχω κατα νου οταν θα κανω το upgrade, ιδια vrm με την Κ7 έχει και κατι λιγοτερα feautures που δεν θα χρησιμοποιηουσα ετσι κι αλλιως. Το βασικο που κατ εμε λειπει στις περισσοτερες μητρικες ειναι το debug LED, που λιγες το εχουν. Αλλα εξαρταται και το Budget. Gaming 5-K5-K7 υποστηριζουν και full cover monoblock απο ΕΚ. B)  Αν εχεις τετοιες βλεψεις βεβαια. ΑΝ ειναι απλα να κανεις την δουλεια σου η Asus prime Θα σε βγαλει ασπροπροσωπο χωρις να ξεπαραδιαστεις.

Η αλήθεια είναι οτι το Led είναι ενα από τα + που σίγουρα θα ήθελα σε μια moba . Επίσης έχει dual bios η κ5 , και button clock για μας τους αρχάριους . 

Για αυτα που θεςσε καλυπτει και με το παραπάνω  η asus prime x370 pro και ειναι και η φθηνότερη ;)

Σε ευχαριστω για την προταση , 10ε διαφορα εχουν δεν νομιζω να ειναι κριτηριο επιλογης τα 10ε . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...