Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  . μετα την τελευταια συνθεση αλλαξαν καποια πραγματα οποτε ξανα κανω νεο ποστ.

i) Το ποσό : 500 ε για αυτα τα 3 part ουσιαστικά .

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming ( Rust / h1z1 / cs / lol )

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη ; Οπωσδήποτε , ανεξάρτητο bugdet 200ε . 

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε : Εσωτερικό / εξωτερικό . Κανένα θεμα.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις : Θα αγοραστει gpu σε 1-2 μηνες οταν οι τιμες ερθουν στα Οκ τους .

x) Θα γίνει oc στο CPU ; Θεωρω πως ενα μικρο OC θα το δοκιμαζα σαν πρωτη φορα .

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:
Το τροφοδοτικό , CoolerMaster Silent Pro 700w . + Gpu που έχω τώρα για να με καλύψει για αυτό το μικρο διάστημα μέχρι να πάρω άλλη . Σκληρος και ssd υπαρχουν .  

Επισης θελω να εχει καρτα ηχου με συστημα 5.1 .

Θα αγοραστει κουτι το p400s tempered σε μαυρο με λευκο Led  / υπαρχει καρεκλα gaming μπλε μαυρο .  Το αναφερω για την εμφανιση που θα εχουν τα part , πχ βγαινει εκτος κατι με Red led .  
Θελω να υπαρχουν αν γινεται 2 αναφορες σε moba και σε ram ωστε να παρακολουθω τις τιμες στο amazon prime το οποιο βγαζει ανα 2-3 μερες προσφορες σε διαφορα παρτ . 

Σαν συνθεση ειχα σκεφτει το 
ryzen 1600 + asus 370pro + g.skills tridentz rgb 16g που μου εβγαινε στα 470 απο amazon.com prime . 
Aπλα δεν ξερω αν κανω σπαταλη για την χρηση που θελω.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι ψιλοσπαταλη .

Απο την μια ομως πας σε καινουργιο πυργο και θες απο οτι καταλαβα να σου κρατησει μελλοντικα.

Πηγαινε για αρχη τοτε σε σε ryzen 3/5 με asrock pro4 B350 και μελλοντικα αν χρειαστει αναβαθμιζεις τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Καλησπέρα  . μετα την τελευταια συνθεση αλλαξαν καποια πραγματα οποτε ξανα κανω νεο ποστ.

i) Το ποσό : 500 ε για αυτα τα 3 part ουσιαστικά .

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming ( Rust / h1z1 / cs / lol )

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη ; Οπωσδήποτε , ανεξάρτητο bugdet 200ε . 

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε : Εσωτερικό / εξωτερικό . Κανένα θεμα.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις : Θα αγοραστει gpu σε 1-2 μηνες οταν οι τιμες ερθουν στα Οκ τους .

x) Θα γίνει oc στο CPU ; Θεωρω πως ενα μικρο OC θα το δοκιμαζα σαν πρωτη φορα .

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Το τροφοδοτικό , CoolerMaster Silent Pro 700w . + Gpu που έχω τώρα για να με καλύψει για αυτό το μικρο διάστημα μέχρι να πάρω άλλη . Σκληρος και ssd υπαρχουν .  

Επισης θελω να εχει καρτα ηχου με συστημα 5.1 .

Θα αγοραστει κουτι το p400s tempered σε μαυρο με λευκο Led  / υπαρχει καρεκλα gaming μπλε μαυρο .  Το αναφερω για την εμφανιση που θα εχουν τα part , πχ βγαινει εκτος κατι με Red led .  

Θελω να υπαρχουν αν γινεται 2 αναφορες σε moba και σε ram ωστε να παρακολουθω τις τιμες στο amazon prime το οποιο βγαζει ανα 2-3 μερες προσφορες σε διαφορα παρτ . 

Σαν συνθεση ειχα σκεφτει το 

ryzen 1600 + asus 370pro + g.skills tridentz rgb 16g που μου εβγαινε στα 470 απο amazon.com prime . 

Aπλα δεν ξερω αν κανω σπαταλη για την χρηση που θελω.

και απο ιντελ αμα σε ενδιαφερει δες γ ασους z270a kai i5 7600k 

Δημοσ.

Update : 

Τελικα παω για Msi x370 carbon . Την φοβαμαι ειναι η αληθεια την msi αλλα στο εξωτερικο γραφουν θετικα σχολια . 

Οι gskill Rgp , με την Msi moba , θα μπορω να ελενχω τα leds η θα ειναι ενα τσιρκο ; Με την Asus παντως ελεγχονται για αυτο ρωταω...

Δημοσ.

Δες και την Τaichi της Αsrock επειδη βλεπω κυνηγας και τα aesthetics :P

Σε ευχαριστω για την προταση , αλλα ξεφευγει στα χρηματα . 240 εναντι 160 της msi . 

• Like 1
Δημοσ.

Update : 

Τελικα παω για Msi x370 carbon . Την φοβαμαι ειναι η αληθεια την msi αλλα στο εξωτερικο γραφουν θετικα σχολια . 

Οι gskill Rgp , με την Msi moba , θα μπορω να ελενχω τα leds η θα ειναι ενα τσιρκο ; Με την Asus παντως ελεγχονται για αυτο ρωταω...

αυτη εδω δεν σ αρεσει http://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html#reviews

Δημοσ.

Εν το μεταξυ τωρα ειδα για την προταση με i5 , σε ευχαριστω αλλα δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα η intel πλεον . 

Για αυτην κοιταγα στην αρχη την prime x370 αλλα η carbon μου φανηκε λιγο καλυτερη στο ματι . 

θα ασχοληθείς με ο/c?

Θα ψιλο προσπαθησω να ασχοληθω , οσο με παιρνει σαν αρχαριος δηλ .

Δημοσ.

Πολυ καλες μητρικες για σκληρο o/c 

Η taichi ειναι η κορυφαια θα ελεγα αλλα οπως ειπαμε ακριβη..

Επισης καλες μητρικες ειναι και αυτες https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11224092%2C11346696.

Την msi προσωπικα την φοβαμαι σχετικα με το βαθος χρονου, μιας και στο προηγουμενο socket (am3+) ηταν αναξιοπιστη..

• Like 2
Δημοσ.

Επισης καλες μητρικες ειναι και αυτες https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=11224092%2C11346696.

Την msi προσωπικα την φοβαμαι σχετικα με το βαθος χρονου, μιας και στο προηγουμενο socket (am3+) ηταν αναξιοπιστη..

msi μονο σε ιντελ !

Δημοσ.

Νομιζω δεν ειμαι για σκληρο Oc . Δηλ αντε να παω το cpu 3.6 και τις ραμ 3.000 ... 

Αυτο φοβαμαι και γω με τν msi , αλλα στο εξωτερικο εχω καλα σχολια απο οτι πηρε το ματι μου . 

Δημοσ.

Για την fatal1ty λενε οτι ειναι EOL ( end of life ) απο την εταιρεια και οτι δεν θα παρει μελοντικα update .

Για την Κ4 ισχυει αυτο, και θα παρει ενημερωσεις. Απλα θα σταματησει να κατασκευαζεται η Κ4, και την θεση της πηρε η X.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...