Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  300-400 ευρω
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):  social,πολυ browsing, πολυ youtube, emails, λιγο gaming σε απλους τιτλους, και ολα τα συνηθισμενα
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 ιντσες. Οσο μεγαλυτερο, τοσο καλυτερο.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):  Δαχτυλικο αποτυπωμα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; - Απο καμερες γνωριζω λιγα. Βγαζω λιγες φωτο ετησιως. Μ ενδιαφερει να ειναι αξιοπρεπεις φωτογραφιες στο αυτοματο.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;-οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; -Σωστη ρομ ναι. Για την 800αρα καλως να υπαρχει, ζω και χωρις.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; -ΕΙναι στα θετικα
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; -Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; - Ναι, η μπαταρια ειναι στα πολυ βασικα για την χρηση μου.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  - Απο παντου
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); - Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  -Μονο καινουργιο

Καποιες επιλογες που ηδη εχω.

-htc 10   στα 350

-Χiaomi mi note 2 4/64 στα 300

-mate 9 στα 400

και φυσικα ειμαι ανοικτος σε ολα τα κινητα μεχρι 400 ευρω

Επεξ/σία από papafigos84
Δημοσ.

Samsung galaxy s7 με 410€;

Το κραταμε κι αυτο. Η μπαταρια;

Δεν βλέπω το λόγο να μην πας στο Mate 9 στα 400€ όπως γράφεις στις επιλογές σου.

Ειναι πολυ ψηλα στη λιστα μου. Θελω να δω αν εχω καποια επιλογη που δεν εχω σκεφτει.  

• Like 1
Δημοσ.

Το g6 που είναι πλέον στα 390 ευρώ την θεωρώ τίμια επιλογή. Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα σε αυτό το μοντέλο.Δες το και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Το g6 που είναι πλέον στα 390 ευρώ την θεωρώ τίμια επιλογή. Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα σε αυτό το μοντέλο.Δες το και αυτό.

Ναι, ειναι τιμια επιλογη. Θα συμφωνησω.

Δημοσ.

Καλές η απάντησης πιο πάνω αλλά δες και αυτά τα δύο...

http://www.skroutz.gr/s/11999744/Xiaomi-Mi-Max-2-64GB.html

http://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html

Οποίο και να διαλέξεις τουλάχιστον από μπαταρία είναι "τέρας" και τα δύο.

Κατά τα άλλα σε γενικές γραμμές είναι και τα δύο αξιόπιστα αλλά σε φωτό χάνουν τουλάχιστον τη νύχτα.

• Like 1
Δημοσ.

Δίνω ψήφο στο Mate 9 γιατί πολύ απλά καλύπτει όλες τις ανάγκες με το παραπάνω. Μεγάλη οθόνη, πολύ καλή μπαταρία, φυσικά ποιότητα ναυαρχίδας. Γενικά δεν θα σε αφήσει πουθενά δυσαρεστημένο. 

Δεύτερη ψήφος είναι το Xiaomi Mi Max 2 το οποίο το λες και παραλίγο τάμπλετ. 

• Like 1
Δημοσ.

Mate 9, θα σε καλύψει απόλυτα. Αυτή τη στιγμή παίζει να είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό γι αυτά που ζητάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...