Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε κινέζικα είναι πολύ ανώτερα από τα κοινά Smartphone και κάνεις την ίδια δουλειά με 150€.

ναι το δικο μου ειναι

• Like 3
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρώτον ο φίλος που έχει xubuntu θυμησε μου λίγο στο διαδίκτυο έχεις πρόσβαση ? Αν ναι με ποιον browser και ποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείς, γιατί κάτι μου λέει ότι μια χαρά σου παίρνουν δεδομενα. Δεύτερον Neg κινέζικα με κινέζικα έχει διαφορά , άλλο leago άλλο Huawei και Xiaomi. Στο τέλος τέλος όλοι μας κλέβουν δεδομένα απλά κάποιοι μας το παραδέχονται και ξαφνικά δεν μας πειράζει.

Ανάλογα την χρήση φιλτατε, το πιο συνηθισμένο σενάριο ειναι να μπω μόνον με απλό private mode του Firefox με ublock orign και σαν μηχανή οπότε χρειάζεται να ανοίγω την duckduckgo. Τώρα αν χρειάζεσαι επιπλέον διευκρινίσεις στην διάθεσή σου με την προϋπόθεση ότι θα αναπτυξεις "σενάριο εργασίας".

Δημοσ.

Όσο για τις άνω εταιρίες, της ονομάζω Κινεζιές και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση, με τις κορυφαίες Κινέζικες Xiaomi και Huawei, που είναι διαμάντια. Τόσο σε σχέση ποιότητας - τιμής, αλλά και διότι ακόμα δεν έδωσαν δικαίωμα για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων

αυτό οπωσδήποτε

LOL

Για να λέμε την αλήθεια,

δεν εχει ακουστεί κάτι για τους μεγάλους Κινέζους κατασκευαστές

https://www.engadget.com/2014/08/10/xiaomi-privacy-issue-cloud-messaging/

https://www.gdatasoftware.com/news/g-data-discovers-pre-installed-spyware-on-top-smartphones

καλό το άρθρο του 2014 αλλά τώρα είμαστε στο 2017!! για να στειλει το κινητό ΣΗΜΕΡΑ οποιαδήποτε αναφορά σε ρωτάει πρώτα. τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δικό μου.

εσύ μόνο το πρώτο λΙνκ άνοιξες

LOL

Ο πρώτος έχει πλήρη άγνοια,
ο δεύτερος είναι σε άρνηση.
  • Like 1
Δημοσ.

Πάρτε κινέζικα είναι πολύ ανώτερα από τα κοινά Smartphone και κάνεις την ίδια δουλειά με 150€.

Ε, ναι, γιατί Leagoo και Nomu είναι ίσα κι όμοια με Huawei και Xiaomi. Ένα και το αυτό.

Λέτε που λέτε κάτι απλά για να πείτε, επιλέξτε τουλάχιστον κάτι που να στέκει.

Δημοσ.

Δεν έτυχε βλέπεις να έχουν προεγκατεστημένα Malware.   :ph34r:  :ph34r:

Σε τι ακριβώς διαφέρει το προεγκατεστημένο "malware", με γνωστή προεγκατεστημένη εφαρμογή σε όλες τις υφάνσεις της γνωστή και ως google? Υποκλέπτει ο ένας, υποκλέπτει και ο άλλος! Απλά ο μεν μπορεί να στο πλασάρει ως "όροι χρήσης" ή ότι βλακεία μπορείς να σκεφτείς, και στον άλλον βγαίνει το όνομα για malware Κινεζιά! Το αποτέλεσμα ίδιο και απαράλλακτο και στις 2 περιπτώσεις!

Εξάλλου μην ξεχνάς ότι δεν έχουν όλοι τα χρήματα να "συγκαλύψουν" τυχόν σκάνδαλα!

• Like 1
Δημοσ.

Το κομπλεξ, το μισος και η ασχετοσυνη σου ειναι απυθμενα. Τουλαχιστον προσφερεις γελιο.

Κι οταν λες κοινα smartphones τι εννοεις? Αυτα που κυκλοφορουν στη γειτονια σου? Στο σπιτι σου? Γιατι στις 10 κορυφαιες εταιριες πωλησης κινητων στον κοσμο οι 7 αν θυμαμαι καλα ειναι κινεζικες. Αλλα τι σου λεω τωρα... αχαχχαχα

τι του λες..αυτος θα νομιζει οτι φτιαχνονται στον λευκο οικο και στα εργοστασια της Πορσε.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν ιοί στο android. Αν τυχόν κάποιος κολλήσει, τότε οφείλεται καθαρά στη δίκη του βλακεία. Το android είναι σύμβολο ελευθερίας και ευχαριστούμε τη Google που μας το παρέχει χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Δημοσ.

αυτό οπωσδήποτε

LOL

εσύ μόνο το πρώτο λΙνκ άνοιξες

LOL

Ο πρώτος έχει πλήρη άγνοια,

ο δεύτερος είναι σε άρνηση.

Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα; Αν έχεις κάποιο στοιχείο να παραθέσεις κάντο. Αλλά μόνο από το "LOL" , που έγραψες σαν έκφραση άποψης, κατανοεί και ο πιο ανόητος, ότι και γνώμη δεν έχεις και τρολαρεις στο άρθρο.

• Like 2
Δημοσ.
Δεν υπάρχουν ιοί στο android. Αν τυχόν κάποιος κολλήσει, τότε οφείλεται καθαρά στη δίκη του βλακεία. Το android είναι σύμβολο ελευθερίας και ευχαριστούμε τη Google που μας το παρέχει χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Τα σπαμ που κατακλύζουν το inbox σου στο Gmail..αυτα ειναι το αντάλλαγμα. Αρα οχι, δεν ειναι ακριβως τζαμπα. Απο την αλλη εδω δεν μιλαμε για καθαρό αντροιντ, αλλα για τη σαβούρα που του φορτώνουν ψευτοεταιριες οπως η leagoo.

Δημοσ.

Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα; Αν έχεις κάποιο στοιχείο να παραθέσεις κάντο. Αλλά μόνο από το "LOL" , που έγραψες σαν έκφραση άποψης, κατανοεί και ο πιο ανόητος, ότι και γνώμη δεν έχεις και τρολαρεις στο άρθρο.

σοβαρά δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα δυο quote που παραθέτεις;

σοβαρά τώρα;

LOL λοιπόν

καράLOL

Δημοσ.

Εγώ πήρα αντροιντ και όχι μόνο κόλλησε ιούς όλο το κινητό αλλά εξαπλώθηκαν και στον υπολογιστή μου και σε εμένα. Γιαυτο αγόρασα iphone και σώθηκα. Έχω να πω ένα όμως πέρα από την πλάκα, οι πλειοψηφία των εφαρμογών που είχα κατεβάσει από το store ήταν γεμάτες διαφημίσεις και σπαμ πράγμα που δεν συνάντησα όταν δοκίμασα και iphone. Αν και το άρθρο μιλάει για ιούς που μπήκαν σφήνα από τις εταιρείες. Το πρόβλημα στην τελική δεν είναι ότι το android μπάζει ενώ το iOS τα σπάει. Είναι ότι ακριβός επειδή το android είναι ανοιχτή πλατφόρμα ο κάθε άσχετος που το χρησιμοποιεί φέρει ο ίδιος ευθύνη. Όπως με τα pc. Τρία χρόνια δεν έχω φάει ούτε έναν απλό ιο ενώ ξέρω δικό μου που το σικ ότου το έχει κάνει σουρωτήρι.

Δημοσ.

ναι και έπεσα 1 χρόνο έξω, έως Ιουνιο 2015. :P

Αλήθεια τώρα, ποιο ειναι το προσωπικό δεδομένο που φοβασαι μη στο κλέψουν και το έχεις στο τηλεφωνο σου; το τηλεφωνο της γκo...ας ή τίποτα πιο πονηρό;  LOL

Εκτός αν έπεσα στη wall street ή σε εκπρόσωπο του ΔΝΤ

Μάλλον κάποιοι ξεχνάνε ότι όλα, data και τηλεφωνία περνάνε από 4 συγκεκριμενες εταιρείες που εχουν πρόσβαση στα πάντα........ Εκτός και αν αυτό δε μετράει....

Πάντως μ αρέσει που βασιζόμαστε για συζητήσεις σε δεδομένα εταιρειας που πουλάει Antivirus 2017. Είναι σαν τους σεκιουριταδες σε κάποιες απομακρυσμενες περιοχές που ανοιγουν πρώτα τα σπίτια και μετά σου πουλάνε προστασία..... 

αυτό τώρα αναιρεί πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε άρνηση

θέλεις και το spyware report της τελευταίας βδομάδας γιατί δε σου γέμισε το μάτι με τους υπόλοιπους μήνες

ΟΚ παύει να είναι αστείο

και είναι θλιβερό

Δημοσ.

για διευκρίνισε που είδες την άρνηση? Μαλλον δε διαβασες την υπόλοιπη καταχώρηση έχει και άλλες αναπάντητες ερωτήσεις μέσα..

το  spyware report δε το χρειάζομαι, ίδιος από μια εταιρεια που πουλάει antivairus. Αυτό ειναι που δεν μπορείς να καταλάβεις.

άλλα δε μας είπες ποια ειναι η άποψη σου για το άρθρο; Ή κοίταξες μόνο τη xiaomi και τη Ηuawei

ουπς...

https://www.theguardian.com/technology/2017/apr/24/uber-broke-apple-ios-privacy-rules-tim-cook-travis-kalanick

πραγματικά έχεις πρόβλημα

που μου απαντάς αντιτείνοντας για την Apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...