Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιστωτικο ειναι στο ονομα σου.Στο ονομα σου θα κοπει και οτι αγορασει ο φιλος σου και για να εκπληρωθει το πιστωτικο απαιτειται η φυσικη σου παρουσια στο καταστημα με την ταυτοτητα σου...Το αν ζοριστηκες να σου βγει το πιστωτικο ειναι αλλο θεμα.Εφοσον βγηκε ζητας επιστροφη περνεις εγγριση σε 5 λεπτα και σου επιστρεφουν τα χρηματα.Btw στο eshop δουλευω ξερω τι σου λεω

Ε θα το κοιταξω κ αυτο αν κ οταν βρω καμια 970 σοβαρη προταση...γτ μεχρι τωρα εχω λαβει κατι προτασεις 250+++ €..γελαει ο κοσμος δλδ...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω αλλα επειδη ειναι παλιο το build κ δεν ειναι αυτο που χρησιμοποιω,θα ηθελα αυστηρα μεχρι τα 180€ που ειναι το πιστωτικο.

Την rx460 την συγκεκριμενη δεν την εγκρινεις και γτ?

ο i5 4690k δεν ειναι παλιός ! και πόσο μάλλον αδύναμος ! σηκώνει άνετα ποιο μεγάλη κάρτα απ την 1050ΤΙ ! την συγκεκριμένη μάλιστα δεν την βλέπει και καθόλου ! πας με κλειστα ματια για μια 1050ΤΙ ! 

μην τσιγκουνευτεις τα 5-10€ παραπανω ! 

Δημοσ.

ο i5 4690k δεν ειναι παλιός ! και πόσο μάλλον αδύναμος ! σηκώνει άνετα ποιο μεγάλη κάρτα απ την 1050ΤΙ ! την συγκεκριμένη μάλιστα δεν την βλέπει και καθόλου ! πας με κλειστα ματια για μια 1050ΤΙ ! 

μην τσιγκουνευτεις τα 5-10€ παραπανω ! 

Συμφωνω αλλα ειναι το παλιο μου Build αυτο κ το εχω στο εξιχικο οπου παιζω λιγες φορες...απλα θελω οταν παιζω να εχω κατι αξιολογο των 180ε...

Ποια υλοποιηση προτινεις για 1050ti?κ πες λιγο αν συμφωνεις να τα δωσω αν βρω 970...

Δημοσ.

Μια χαζή ιδέα. Αντί να "πετάξεις" το πιστωτικό, γιατί δεν ζητάς τα λεφτά σου πίσω; Πάνε φάτα σε σουβλάκια και μπύρες. Just saying.

Δημοσ.

Ε θα το κοιταξω κ αυτο αν κ οταν βρω καμια 970 σοβαρη προταση...γτ μεχρι τωρα εχω λαβει κατι προτασεις 250+++ €..γελαει ο κοσμος δλδ...

Εντελώς φιλικά όσο παράλογο σου φαίνεται να πουλάνε την 970 στα 200 plus άλλο τόσο παράλογο είναι και για σας να τη ζητάτε 150 ευρώ, ενώ μιλάμε για κάρτες που σχετικά πρόσφατα έκαναν 450 και είναι κοντά στην 1060 σε επιδόσεις, δεν είναι καθόλου κακή κάρτα δηλαδή. Ξαναλέω φιλικά το γράφω αυτό μιας και απ ότι βλέπεις στην υπογραφή μου έχω 970 και έχω διαπιστώσει μιας και ψάχτηκα να τη δώσω ότι όσο ασύμφορη είναι η αγορά μιας 970 για σένα στα 200 plus άλλο τόσο είναι και η πώληση της στα 170-180 αναλογικά με αυτά που προσφέρει.

Sorry για το offtopic :D

Δημοσ.

SakafliaC δεν ειναι λογικες τιμες αυτες που βλεπουμε...Μεχρι πριν 3 μηνες επαιζαν αρκετες στα 170€ και ολες κατω απο 200€ και ξαφνικα εφτασαν 230-250€ λογω mining και αυξησης τιμων δεν κερδισαν κατι σε αποδοση απλα οι περισσοτεροι κοιτανε να εκμεταλλευτουν την κατασταση

Εδω βλεπουμε 7970 στα 150€ που δινονταν 100€ πριν δηλαδη ελεος...Οι περισσοτερες αγγελιες ειναι εκτος πραγματικοτητας

Οποιος θελει 970 με 200€ χτυπαει απο Evga καινουργια καρτα με εγγυηση και αφηνει τους αλλους να κυνηγανε φαντασματα

Δεν διαφωνω ακομα και τωρα πολυ καλη καρτα η 970 κοντραρεται με 1060 3 GB 470/480 4GB

• Like 2
Δημοσ.

Εντελώς φιλικά όσο παράλογο σου φαίνεται να πουλάνε την 970 στα 200 plus άλλο τόσο παράλογο είναι και για σας να τη ζητάτε 150 ευρώ, ενώ μιλάμε για κάρτες που σχετικά πρόσφατα έκαναν 450 και είναι κοντά στην 1060 σε επιδόσεις, δεν είναι καθόλου κακή κάρτα δηλαδή. Ξαναλέω φιλικά το γράφω αυτό μιας και απ ότι βλέπεις στην υπογραφή μου έχω 970 και έχω διαπιστώσει μιας και ψάχτηκα να τη δώσω ότι όσο ασύμφορη είναι η αγορά μιας 970 για σένα στα 200 plus άλλο τόσο είναι και η πώληση της στα 170-180 αναλογικά με αυτά που προσφέρει.

Sorry για το offtopic :D

Ο καθενας εχει τα δικια του...

Για μενα ειναι παραλογο να βλεπω τιμες για 970 πανω απο 180-200€ μιας κ οπως ειπαν τα παιδια σε τετοια τιμη βρισκεις καινουρια.Δεν εχει καμια σχεση στην αγορα ποσο την αγορασε καποιος την 970...Σημασια εχει η παλαιοτητα κ η χρηση.Εντελως φιλικα κ εγω τα λεω αυτα ετσι,μην παρεξηγηθουμε.Οπως ειπα ο καθενας με τα δικια του.!!!

http://www.e-shop.gr/vga-palit-geforce-gtx1050ti-storm-x-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510947

Στην πρότειναν ήδη.

Αλλιώς τα χρήματα σου πίσω και μην κουράζεσαι άλλο.

Απλα κοιταω μηπως βρω καμια καλη ευκαρεια κ τοτε να το παω για επιστροφη χρηματων.Αλλαιως για να μην το κουαζω οπως ειπες θα συμβιβαστω με αυτην.

Μια χαζή ιδέα. Αντί να "πετάξεις" το πιστωτικό, γιατί δεν ζητάς τα λεφτά σου πίσω; Πάνε φάτα σε σουβλάκια και μπύρες. Just saying.

Απλα γτ χρειαζομαι μια καρτα για παλιο build.

Δημοσ.

Ο καθενας εχει τα δικια του...

Για μενα ειναι παραλογο να βλεπω τιμες για 970 πανω απο 180-200€ μιας κ οπως ειπαν τα παιδια σε τετοια τιμη βρισκεις καινουρια.Δεν εχει καμια σχεση στην αγορα ποσο την αγορασε καποιος την 970...Σημασια εχει η παλαιοτητα κ η χρηση.Εντελως φιλικα κ εγω τα λεω αυτα ετσι,μην παρεξηγηθουμε.Οπως ειπα ο καθενας με τα δικια του.!!!

Σκέψου απλά ότι η κάρτα μου είναι αγορασμένη 450 ευρώ και είναι εντός εγγύησης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη δώσω 180ε πέρνα απ το να κάνω μάγκα τον αγοραστή, καθώς μόνο κάρτες σκουπίδια μπροστά στην 970 παίρνεις αυτή τη στιγμή με 180 ευρώ.

Και ναι είσαι παράλογος να ζητάς 970 στα 180 ευρώ :P Καλά κάνεις και τη ζητάς όσο τη ζητάς, δε σημαίνει όμως ότι δεν είσαι παράλογος.

Δημοσ.

SakafliaC η μαγικη φραση ειναι αυτη τη στιγμη και ειναι στο μονο που συμφωνω

Πριν 3 μηνες και τα 200€ ηταν παρα πολλα οταν επαιζαν με 220-230€ 480 8GB

Και οταν υπαρχει καινουργια 970 στα 200€ δεν καταλαβαινω πως θα κανεις μαγκα καποιον φιλικα παντα

Οσοι βγαζουν καρτες σε τιμες εκτος πραγματικοτητας απλα δεν πουλανε και τους μενουν...Το βγαζω αγγελια διαφερει παρα πολυ απο το πουλησα

• Like 2
Δημοσ.

Σκέψου απλά ότι η κάρτα μου είναι αγορασμένη 450 ευρώ και είναι εντός εγγύησης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη δώσω 180ε πέρνα απ το να κάνω μάγκα τον αγοραστή, καθώς μόνο κάρτες σκουπίδια μπροστά στην 970 παίρνεις αυτή τη στιγμή με 180 ευρώ.

Και ναι είσαι παράλογος να ζητάς 970 στα 180 ευρώ :P Καλά κάνεις και τη ζητάς όσο τη ζητάς, δε σημαίνει όμως ότι δεν είσαι παράλογος.

Οπως ειπα ο καθενας με τα δικια του.Για σενα ειμαι εγω παραλογος κ για μενα εισαι εσυ που ζητας πανω απο 200€ για used καρτα 970 ενω ηδη υπαρχει στην αγορα 200€ καινουρια 970.Αλλα το ποστ εδω δεν ειναι για αυτο το λογο...παρακαλω να σταματησουμε τα off-topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...