Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στη Cyta εδώ και ακριβώς 2 χρόνια, με 24άρι adsl.

Απ'το Δεκέμβρη έχω προβλήματα με το ίντερνετ, ανεβάζω 1000άρια ping, δε φορτώνουν σελίδες κτλ (συμβαίνει 5-6 φορές τη μέρα για κάνα τρίλεπτο τη φορά ας πούμε). Απ'το support της cyta δε δώθηκε ποτέ λύση.

Γι'αυτό το λόγο, τώρα που λήγει το συμβόλαιο, αποφάσισα να πάω σε ΟΤΕ (23 ευρώ για τις ίδιες υπηρεσίες).

Αφού έκανα αίτηση φορητότητας, την επόμενη μέρα με παίρνει η Cyta και μου προτείνει VDSL 35άρι με 20 ευρώ (!). Απεριόριστα σταθερά και κάμποσα κινητά.

Αξίζει να το κάνω? Απόσταση 1400μ. Έχω σπαστεί με την πάρτη τους γιατί για να προτείνουν ουσιαστική λύση έπρεπε να κάνω φορητότητα ας πούμε. Να υποθέσω ότι με vdsl θα εξαφανιστούν ό,τι προβλήματα είχα?

Δημοσ.

Τα ίδια είναι παντού..

Καλύτερα κάτσε CYTA με την προσφορά που σου δίνουν.

Και εγώ CYTA είμαι και τα ίδια θέματα αντιμετώπιζω .Αν δεν βάλουν οπτική ίνα δεν βλέπουμε λύση.

Εχει κρεμάσει το σύστημα τους οι απαιτήσεις είναι μεγάλες απο το κάθε χρήστη οπότε όσο και να ψάχνουμε στα ίδια θα βρισκόμαστε.

Απο κει και πέρα είναι ψυχολογικά οι λόγοι να βρεις καλύτερα αλλά πίστεψε με δεν θα βρεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Περιοχή? Αν υπάρχουν οι καινούριες καμπίνες του ΟΤΕ στην γειτονιά σου κι η  Cyta παρέχει VDSL μέσω αυτών τότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Περιοχή? Αν υπάρχουν οι καινούριες καμπίνες του ΟΤΕ στην γειτονιά σου κι η  Cyta παρέχει VDSL μέσω αυτών τότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

ναι, εν τέλει ξαναμίλησα στο τηλ με άνθρωπο της Cyta και μου είπε ότι πλέον (και στην περιοχή μου) παίρνουν απ'τα καφαο, οπότε θα παίζουν ελάχιστες απώλειες.

έκανα την αίτηση, είδωμεν...

Δημοσ.

Είμαι στη Cyta εδώ και ακριβώς 2 χρόνια, με 24άρι adsl.

Απ'το Δεκέμβρη έχω προβλήματα με το ίντερνετ, ανεβάζω 1000άρια ping, δε φορτώνουν σελίδες κτλ (συμβαίνει 5-6 φορές τη μέρα για κάνα τρίλεπτο τη φορά ας πούμε). Απ'το support της cyta δε δώθηκε ποτέ λύση.

Γι'αυτό το λόγο, τώρα που λήγει το συμβόλαιο, αποφάσισα να πάω σε ΟΤΕ (23 ευρώ για τις ίδιες υπηρεσίες).

Αφού έκανα αίτηση φορητότητας, την επόμενη μέρα με παίρνει η Cyta και μου προτείνει VDSL 35άρι με 20 ευρώ (!). Απεριόριστα σταθερά και κάμποσα κινητά.

Αξίζει να το κάνω? Απόσταση 1400μ. Έχω σπαστεί με την πάρτη τους γιατί για να προτείνουν ουσιαστική λύση έπρεπε να κάνω φορητότητα ας πούμε. Να υποθέσω ότι με vdsl θα εξαφανιστούν ό,τι προβλήματα είχα?

20 ευρω ,χωρις εξοφληση μεσω παγιας εντολης και χωρις συμβολαιο κινητης cyta?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...