Rafaelpap Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Επειδή σκοπεύω να πάρω το Side panel με το window στο Bitfenix Neos που έχω σκέφτομαι να βάλω και led strip. Σκέφτηκα να πάρω το Bitfenix Alchemy 2 μιας και είναι πολύ εύκολο στην χρήση και δεν χρειάζεται να κάνω πολλά πράγματα εγώ αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορώ να κλείσω την λεντοταινια άμα είναι ανοιχτό το πισί και π.χ. εγώ θέλω να κοιμηθώ. Υπάρχει κάποια λύση ώστε να μπορώ να σβήσω τα led όσο το πισί είναι ανοιχτό ή να πάω στις άλλες τις λεντοταινίες με το χειριστηριο; Τέλος, να αναφέρω ότι το χρώμα λεντοταινίας που θέλω είναι το άσπρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από Rafaelpap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αν τι κατέχεις λίγο θέλει να κόψεις ένα από τα καλώδια και να βάλεις ένα διακόπτη στην πίσω μεριά του κουτιού για παράδειγμα ώστε να έχεις εύκολη πρόσβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αν θέλεις μπορώ να σου πουλήσω αυτο: http://www.aquatuning.co.uk/cases-und-hardware/slot-covers/17788/modmytoys-slotblende-mit-led-schalter-schwarz-/-weiss Αγόρασα 2 αλλά εγώ χρειαζόμουν μόνο ένα, το άλλο το αγόρασα για ένα άτομο από το forum, που τελικά δεν το πήρε πότε. Είναι καινούργιο στην συσκευασία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα