Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Μια νέα αναβάθμιση λαμβάνουν από χθες οι κάτοχοι του OnePlus 5 ανά τον κόσμο, μια αναβάθμιση που εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων, φέρνει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και νέες δυνατότητες στο κορυφαίο μοντέλο της OnePlus

Με μέγεθος 310MB, το OxygenOS 4.5.7 πλέον προσθέτει στο OnePlus 5 τη δυνατότητα EIS (Electronic Image Stabilization) για πολύ πιο σταθερές εγγραφές στην 4K ανάλυση, κάτι που μέχρι σήμερα η εταιρεία περιόριζε για αναλύσεις Full HD. Επιπλέον η OnePlus παρουσιάζει μια νέα γραμματοσειρά με την ονομασία Slate την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες στη θέση της Roboto με την οποία έρχεται η πλατφόρμα του Android.

Η αναβάθμιση του OxygenOS περιλαμβάνει ακόμα την ενημέρωση ασφαλείας του Android για το μήνα Ιούλιο ενώ όπως αναφέρει η OnePlus, η αυτονομία της συσκευής θα πρέπει να είναι καλύτερη όπως επίσης και η συνδεσιμότητα με ασύρματα δίκτυα μετά από διάφορες βελτιστοποιήσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία. Παραδοσιακά, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη σταδιακά μέσω OTA τις επόμενες ημέρες.

Link.png Site: https://www.xda-developers.com/oneplus-5-oxygen-os-eis/'>XDA

Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

Δημοσ.

Ευχάριστα νέα για μία συσκευή που θα ήθελα πολύ να έχω.

Άντε ίσως πάμε στην επόμενη, ή και μεθεπόμενη....

Δημοσ.

Να δω πότε θα φτιάξουν το 1080p 60FPS !! Για κάποιο γ@μ!δι λόγο η συγκεκριμένη επιλογή κάνει το βίντεο να φαίνεται χειρότερα από 720p 30fps.

Η αναβάθμιση πάντως ακόμα να φανεί σε εμένα.

Δημοσ.

ένα βίντεο δίχως EIS στην αρχή και μετά με την τελευταία αναβάθμιση με EIS. Η διαφορά είναι εκπληκτική!

Δημοσ.

Να δω πότε θα φτιάξουν το 1080p 60FPS !! Για κάποιο γ@μ!δι λόγο η συγκεκριμένη επιλογή κάνει το βίντεο να φαίνεται χειρότερα από 720p 30fps.

Η αναβάθμιση πάντως ακόμα να φανεί σε εμένα.

Με τόση δύναμη αυτός ο επεξεργαστής θα έπρεπε να είχαμε 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο και 120 καρέ το δευτερόλεπτο σε 1080p.  Όπως διάβασα το επερχόμενο Moto Z2 Force θα έχει 1080p 120fps!... Απορώ γιατί δεν το κάνουν ακόμη σε 4Κ 60fps...

Δημοσ.

Με τόση δύναμη αυτός ο επεξεργαστής θα έπρεπε να είχαμε 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο και 120 καρέ το δευτερόλεπτο σε 1080p.  Όπως διάβασα το επερχόμενο Moto Z2 Force θα έχει 1080p 120fps!... Απορώ γιατί δεν το κάνουν ακόμη σε 4Κ 60fps...

Ξέρει κανείς αν αυτό είναι θέμα Software η Hardware;

1. main 16-megapixel Sony sensor with f/1.7      aperture and

2.  20-megapixel Sony telephoto lens with f/2.6 aperture

Δημοσ.

Συμφωνώ, δεν ξέρω τι παίζει αλήθεια, κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει σίγουρα. Πάντως τα iphonια απο το 6s τραβάει 120fps 1080p :/ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...