Members gsarig Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Members Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μια νέα αναβάθμιση λαμβάνουν από χθες οι κάτοχοι του OnePlus 5 ανά τον κόσμο, μια αναβάθμιση που εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων, φέρνει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και νέες δυνατότητες στο κορυφαίο μοντέλο της OnePlus Με μέγεθος 310MB, το OxygenOS 4.5.7 πλέον προσθέτει στο OnePlus 5 τη δυνατότητα EIS (Electronic Image Stabilization) για πολύ πιο σταθερές εγγραφές στην 4K ανάλυση, κάτι που μέχρι σήμερα η εταιρεία περιόριζε για αναλύσεις Full HD. Επιπλέον η OnePlus παρουσιάζει μια νέα γραμματοσειρά με την ονομασία Slate την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες στη θέση της Roboto με την οποία έρχεται η πλατφόρμα του Android. Η αναβάθμιση του OxygenOS περιλαμβάνει ακόμα την ενημέρωση ασφαλείας του Android για το μήνα Ιούλιο ενώ όπως αναφέρει η OnePlus, η αυτονομία της συσκευής θα πρέπει να είναι καλύτερη όπως επίσης και η συνδεσιμότητα με ασύρματα δίκτυα μετά από διάφορες βελτιστοποιήσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία. Παραδοσιακά, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη σταδιακά μέσω OTA τις επόμενες ημέρες. Site: https://www.xda-developers.com/oneplus-5-oxygen-os-eis/'>XDA Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
amveria Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ευχάριστα νέα για μία συσκευή που θα ήθελα πολύ να έχω. Άντε ίσως πάμε στην επόμενη, ή και μεθεπόμενη....
UnlockedEvolution Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αναμενόμενο! Πιο πιθανό είναι να μην το έδωσε από τη αρχή επίτηδες έτσι για να κρατάει το ενδιαφέρον... 1
boukefalas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 εγώ προσωπικά δεν έχω jelly effect με το δικό μου κινητο
Antiriad Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Σταθερά πρώτο στο Passmark https://www.androidbenchmark.net/cpumark_chart.html
Cell_7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να δω πότε θα φτιάξουν το 1080p 60FPS !! Για κάποιο γ@μ!δι λόγο η συγκεκριμένη επιλογή κάνει το βίντεο να φαίνεται χειρότερα από 720p 30fps.Η αναβάθμιση πάντως ακόμα να φανεί σε εμένα.
nectons Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ένα βίντεο δίχως EIS στην αρχή και μετά με την τελευταία αναβάθμιση με EIS. Η διαφορά είναι εκπληκτική!
nectons Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να δω πότε θα φτιάξουν το 1080p 60FPS !! Για κάποιο γ@μ!δι λόγο η συγκεκριμένη επιλογή κάνει το βίντεο να φαίνεται χειρότερα από 720p 30fps. Η αναβάθμιση πάντως ακόμα να φανεί σε εμένα. Με τόση δύναμη αυτός ο επεξεργαστής θα έπρεπε να είχαμε 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο και 120 καρέ το δευτερόλεπτο σε 1080p. Όπως διάβασα το επερχόμενο Moto Z2 Force θα έχει 1080p 120fps!... Απορώ γιατί δεν το κάνουν ακόμη σε 4Κ 60fps...
Antiriad Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Με τόση δύναμη αυτός ο επεξεργαστής θα έπρεπε να είχαμε 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο και 120 καρέ το δευτερόλεπτο σε 1080p. Όπως διάβασα το επερχόμενο Moto Z2 Force θα έχει 1080p 120fps!... Απορώ γιατί δεν το κάνουν ακόμη σε 4Κ 60fps... Ξέρει κανείς αν αυτό είναι θέμα Software η Hardware; 1. main 16-megapixel Sony sensor with f/1.7 aperture and 2. 20-megapixel Sony telephoto lens with f/2.6 aperture
himtan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται, 403 Euro το δίνουν στο gearbest το κινητό με το κουπόνι Plus5Phablet κατά την αγορά. 1
Cell_7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Με τόση δύναμη αυτός ο επεξεργαστής θα έπρεπε να είχαμε 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο και 120 καρέ το δευτερόλεπτο σε 1080p. Όπως διάβασα το επερχόμενο Moto Z2 Force θα έχει 1080p 120fps!... Απορώ γιατί δεν το κάνουν ακόμη σε 4Κ 60fps... Συμφωνώ, δεν ξέρω τι παίζει αλήθεια, κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει σίγουρα. Πάντως τα iphonια απο το 6s τραβάει 120fps 1080p :/
frozex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jD9Ny_LLKo4 (1:02 στο βίντεο) που πάρκαρε ο Θεός!!!! απίστευτη διαφορά όντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα