vrwmiaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Και με το priority lane σταματάνε τελωνείο;
th3rul3r Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 στο priority line αυτοι πληρωνουν εκτελωνισμο
de_thymamai Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να μπει και η τιμή του τελωνείου στον τίτλο παρακαλώ... Ρε φίλε με όλο το σεβασμό και χωρίς ίχνος ειρωνίας. Ο φίλος έκανε στο πρώτο ποστ μια εξαιρετική παρουσίαση και αναφερει περί τελωνείου ότι είναι ρισκο και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα περάσει. Γιατί προσπαθείς να μειώσεις την προσφορά που ανέβασε? Χθες σε άλλο νήμα έβγαλες προβληματικά τα ipad επειδή ήρθαν με μηδενική μπαταρία. Σε πληροφορω ότι και εγώ παρέλαβα ipad mini 2 από προσφορά Γερμανου εντελώς ξεφορτισμενο και εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί απροβληματιστα και με εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά την μπαταρία. Δεν καταλαβαίνω το κλίμα τρομοκρατίας και τον εκμηδενισμό που προσπαθείς να περάσεις. Προσφορές δεν είναι μόνο αυτές που ανεβάζουμε εμείς... Με όλο το σεβασμό. Sorry για το off topic. 21
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Παιδιά για kodi καλύτερα αυτό με atom ή κάποιο android tv box έως 100€; Απλά θέλω να τρέχει αξιοπρεπώς
nkar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πληροφοριακα ειχα το bt3 της beelink το οποιο μου χάλασε απο υπερθερμανση (επειδη ειδα ταινεια εγινε corruption η εγκατασταση των Windows!!!!!) στον 1 μήνα και τόσο η beelink οσο και το aliexpress έκαναν τον κινέζο. Εφαγα απειρες ωρες με το ρημαδι που δε θέλω να το ξαναδω στα ματια μου.(π.χ. bugs sto bios κλπ). Οτι πιο προβληματικο έχει περάσει από τα χέρια μου απο εποχης 286-12Mhz... (Δεν είμαι κανένας ασχετος απο pc...) 1
dark_projection Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 με x86 κ win θα εχεις αναβαθμισεις για οσο αντεχει το μηχανακι περαν του γεγονοτος οτι δεν παιζει μονο kodi αλλα κ streamio ,popcorn time , emulators , ειναι κ κατεβαστηρι k chrome k οτι αλλο προκυψει η θελησεις,γενικοτερα ειναι ενα κανονικο low powered ικανοποιητικης αποδοσης τηρουμενων των αναλογιων pc τα android μηχανακια εκτος του οτι ειναι πιο αδυναμα τα περισσοτερα αναβαθμισεις για οσο δεησει ο καθε κινεζος κ συνηθως ποτε οποιος το εχει ψαξει καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει συγκριση Πληροφοριακα ειχα το bt3 της beelink το οποιο μου χάλασε απο υπερθερμανση (επειδη ειδα ταινεια εγινε corruption η εγκατασταση των Windows!!!!!) στον 1 μήνα και τόσο η beelink οσο και το aliexpress έκαναν τον κινέζο.Εφαγα απειρες ωρες με το ρημαδι που δε θέλω να το ξαναδω στα ματια μου.(π.χ. bugs sto bios κλπ).Οτι πιο προβληματικο έχει περάσει από τα χέρια μου απο εποχης 286-12Mhz...(Δεν είμαι κανένας ασχετος απο pc...) οπως εγραψα αναλυτικοτατα το δουλευω απο τον νοεμβριο του 16 χωρις προβλημα αν κ φυσικα του εκανα μοντα με φανακι δεν υπαρχει κανενα mini pc η android box ,ουτε καν τα επωνυμα που να μην εχουν λιγο πολυ θεμα με τις θερμοκρασιες 1
nkar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Τελικά έγινε και το bios corrupted και μπηκε σε mode bios recovery (bios corruption απο μονο του, χωρίς να κανει κανενας bios flashing...) αλλά η εταιρεία δε λέει ακριβώς τη διαδικασία για να κάνεις recovery και δεν απαντάει καν στα e-mail για support...
vrwmiaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 με x86 κ win θα εχεις αναβαθμισεις για οσο αντεχει το μηχανακι περαν του γεγονοτος οτι δεν παιζει μονο kodi αλλα κ streamio ,popcorn time , emulators , ειναι κ κατεβαστηρι k chrome k οτι αλλο προκυψει η θελησεις,γενικοτερα ειναι ενα κανονικο low powered ικανοποιητικης αποδοσης τηρουμενων των αναλογιων pc τα android μηχανακια εκτος του οτι ειναι πιο αδυναμα τα περισσοτερα αναβαθμισεις για οσο δεησει ο καθε κινεζος κ συνηθως ποτε οποιος το εχει ψαξει καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει συγκριση οπως εγραψα αναλυτικοτατα το δουλευω απο τον νοεμβριο του 16 χωρις προβλημα αν κ φυσικα του εκανα μοντα με φανακι δεν υπαρχει κανενα mini pc η android box ,ουτε καν τα επωνυμα που να μην εχουν λιγο πολυ θεμα με τις θερμοκρασιες Ανέβαζε καμιά φωτο με την μόντα άμα δε βαριέσαι 1
Petrosmou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_616709.html Καλησπέρα! Τι διαφορά έχει με αυτό?
dark_projection Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_616709.html Καλησπέρα! Τι διαφορά έχει με αυτό? στα γρηγορα ολοιδιο ειναι εκτος του οτι βλεπω εχει + dsub εξοδο εικονας Ανέβαζε καμιά φωτο με την μόντα άμα δε βαριέσαι https://s4.postimg.org/88vjopfyl/IMG_20170802_180800.jpg btw η ψυκτρα δεν ειναι χαλκινη οπως λενε οι κινεζοι ,αλουμινενια βαμενη ειναι ,το ειχα δει στο net απο εναν χρηστη που την εξυσε το δικο μου παντως με την μοντα τωρα με θερμοκρασια δωματιου 35c κ ενω αυτο παιζει kodi 1080p streaming εχει θερμοκρασια γυρω στους 46c hardware acceleration ενεργο για το βιντεο κ χρηση cpu γυρω στο 20%
Le Perv Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 @dark_projection, με τα updates στα windows τι γινεται? Σε ζαλιζει συνεχεια να κατεβαζει?
katsikoula Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 https://s4.postimg.org/88vjopfyl/IMG_20170802_180800.jpg btw η ψυκτρα δεν ειναι χαλκινη οπως λενε οι κινεζοι ,αλουμινενια βαμενη ειναι ,το ειχα δει στο net απο εναν χρηστη που την εξυσε το δικο μου παντως με την μοντα τωρα με θερμοκρασια δωματιου 35c κ ενω αυτο παιζει kodi 1080p streaming εχει θερμοκρασια γυρω στους 46c hardware acceleration ενεργο για το βιντεο κ χρηση cpu γυρω στο 20% πολύ καλό φαίνεται το mod!!! Το fan στηρίζεται κάπως πάνω στο heatsink? Με άλλα λόγια, αν αναποδογυρίσεις το tv box, το fan θα πέσει κάτω στο πάτωμα ή θα παραμείνει πάνω στο heatsink? Αν στηρίζεται, πώς το έχεις κάνει? είναι λίγο ασχημόπαπο με το mod
vrwmiaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 πολύ καλό φαίνεται το mod!!! Το fan στηρίζεται κάπως πάνω στο heatsink? Με άλλα λόγια, αν αναποδογυρίσεις το tv box, το fan θα πέσει κάτω στο πάτωμα ή θα παραμείνει πάνω στο heatsink? Αν στηρίζεται, πώς το έχεις κάνει? είναι λίγο ασχημόπαπο με το mod Γιατί να το γυρίσει ανάποδα;
katsikoula Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Γιατί να το γυρίσει ανάποδα; για να καταλάβει την ερώτηση μου :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα