dark_projection Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_562952.html https://www.youtube.com/watch?v=Z6w4WpQsKMs Μεσα στον καταιγισμο απο φθηνα android tv boxes ενα x86 κουτακι στην χαμηλοτερη τιμη που θα το βρειτε συνηθως παιζει στα 100-140$ γιατι χ86 κουτακι για την tv? γιατι δεν κρεμεσαι απο τα firmwares κανενος και παιζει windows 10 ,Linux ,LibreELEC , Lakka os k γενικοτερα οτιδηποτε μπορει να φορτωσει ενα κανονικο χ86 pc Main Features: ● Intel Atom x5-Z8350 quad-core CPU ● Intel HD Graphics 400 ● Windows 10 home multilanguage με κωδικο στο bios ,γινεται activated κανονικα ● 2.4GHz / 5.8GHz WiFi standard: IEEE 802.11a / b / g / n / ac ● Power specifications: 12V / 1.5A General Model: Z83II Type: Mini PC System: Windows 10 Processor: Intel Atom X5-Z8350 CPU: Intel Atom X5-Z8350 Core: Quad Core GPU: Intel HD Graphics 400 RAM: 2G RAM RAM Type: DDR3L ROM: 32G ROM Maximum External Hard Drives Capacity: 128GB Color: Black Media Supported Decoder Format: H.263,H.264,H.265,HD MPEG4 Video format: 4K,4K x 2K,AVI,DAT,ISO,MKV,MP4,MPEG,MPEG1,MPEG2,MPEG4,RM,WMV Audio format: AAC,APE,FLAC,MP3,OGG,RM,WMA Photo Format: GIF,JPEG,JPG,PNG Support 5.1 Surround Sound Output: No Product Details 5G WiFi: Yes WIFI: 802.11 a/b/g/n/ac Bluetooth: Bluetooth4.0 Power Supply: Charge Adapter Interface: 3.5mm Audio,DC Power Port,HDMI,RJ45,SD Card Slot,USB2.0,USB3.0 Antenna: No Camera: Without Language: English,Germany,Italian,Simplified Chinese,Spanish DVD Support: No HDMI Version: 1.4 Other Functions: Others External Subtitle Supported: No HDMI Function: CEC Power Comsumption: Standby power is 0.5W, nomal power is 12W RJ45 Port Speed: 1000Mbps Firmware Information System Bit: 64Bit WiFi Chip: AP6234 Power Requirement Power Type: External Power Adapter Mode Power Input Vol: 12V Battery Information Remote Controller Battery: No Dimension and Weight Product weight: 0.4500 kg Package weight: 0.6150 kg Product size (L x W x H): 11.95 x 11.95 x 2.40 cm / 4.7 x 4.7 x 0.94 inches Package size (L x W x H): 13.00 x 13.00 x 8.65 cm / 5.12 x 5.12 x 3.41 inches Package Contents Package Contents: 1 x Z83II Mini PC, 1 x Power Adapter, 1 x HDMI Cable, 1 x Bracket, 4 x Screw, 1 x English User Manual επειδη το εχω κ το χρησιμοποιω καποιους μηνες εχω να πω τα εξης 64bit uefi οποτε παιζει τα παντα χωρις πατεντες το τροφοδοτικο του σηκωνει δοκιμασμενα τα παντα ,ακομα κ δισκο 2,5" χωρις τροφοδοσια 2 θυρες usb 2 + 1 θυρα usb 3 τα 32gb εσωτερικου χωρου ειναι λιγα αλλα παιρνει καρτα sd η οποια στα win εγκαθιστα κανονικα τα παντα με μια ρυθμιση, η αποδοση της eMMC ειναι στα επιπεδα μηχανικου 7200 2gb ram τα οποια ειναι αρκετα ακομα κ για win με χρηση αναλογη των δυνατοτητων του μηχανακιου με λιγα tweaks η αποδοση του στα win ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη σε βιντεο στο net του φορτωσαν android 6 ανεπισημα κ ειχε επιδοσεις antutu λιγο πανω απο 60000 στα win σε low detail παιζει asphalt 8 ικανοποιητικα kodi, popcorn time παιζουν απροβληματιστα κ σχετικα γρηγορα (ειδικα αν σκεφτεις οτι τρεχει win 10 απο κατω) τα ασχημα τωρα σε linux για να περασει audio απο hdmi θελει πυρηνα 4.11 ο οποιος αυτη την στιγμη δεν παιζει ευρεως επισης για wifi/bt θελει πυρηνα 4.12 υπαρχει ομως πατεντα https://sites.google.com/site/wwwlinuxiumcomau/how-tos/creatingpersonalizedubuntumintanddebianisosforintelminipcs το χειμωνα δεν ζεσταινεται επικινδυνα καλοκαιρι θα θελει πατεντα (εχω κοψει το καπακι του απο πανω κ του περασα usb φανακι) σε καποιες tv οπως η δικη μου samsung σειρας 6 οτιδηποτε linux based δοκιμασα δεν βγαζει εικονα στην tv ,σε windows η σε monitor παιζει κανονικα μετα το log in screen (μαλλον ειναι θεμα bios) η υποστηριξη της azw κ της beelink που ειναι οι κατασκευαστριες θα ελεγα ειναι ανυπαρκτη μην ποσταρετε ερωτησεις για τελωνειο ,κανεις δεν μπορει να σας εγγυηθει τπτ αυτο τον καιρο (παντως υπαρχει απο uk warehouse στα 91€) θεωρω οτι ακομα κ με win ειναι απειρως καλυτερη αγορα σε σχεση με android boxes ,Raspberry Pi η με custom pcακια για τα λεφτα που ζηταει ,τις επιδοσεις του κ τα specs του 9
vadergr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 http://mediaplayers.gr/z83ii/ Αυτό δεν είναι? Ειναι προσεγμένο πάντως και ο εξοπλισμός ειναι πολυ καλός για την τιμή. Στα συν ότι έρχεται χωρίς bloatware. 1
dark_projection Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 http://mediaplayers.gr/z83ii/ Αυτό δεν είναι? Ειναι προσεγμένο πάντως και ο εξοπλισμός ειναι πολυ καλός για την τιμή. Στα συν ότι έρχεται χωρίς bloatware. ναι αυτο ειναι
dark_projection Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 απειραχτα τα windows 10 home ξεκινανε με 1gb ελευθερο κ παιζουν μια χαρα σε διαβεβαιω με tweaks τα win βλεπουν 1,4gb ελευθερα κ το μηχανακι το νοιωθεις σβελτο
vste Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για μηχανακι που η κυριοτερη εργασια που προοριζεται ειναι το KODI μια χαρα κανεις και αλλα πραγματα. Απο Steam Link μεχρι αρκετα γρηγορο surf 4-5 tabs. 1
Le Perv Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Maximum External Hard Drives Capacity: 128GB Δε το καταλαβα αυτο. Το εξηγεις? Υ.Γ. μαλλον SD-card εννοει. Ε?
dark_projection Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 chrome με 5 add ons k 5 tabs δεν μασαει κ παει καλουτσικα Δε το καταλαβα αυτο. Το εξηγεις? εννοει την sd του εχω βαλει 1tb σκληρο 2,5 με usb 3 enclosure εννοειται κ τον δουλευει κανονικα επισης μπορει να φορτωσει κ os απο αυτον
kgian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Pipo x7 2gb ram και 32gb αποθηκευτικό χώρο. Το δουλεύω σαν δεύτερο home theater pc. Το kodi το πάει απροβλημάτιστα. Επίσης το έχω δουλέψει αρκετά σαν steam link, μια χαρά επίσης. Αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο. Επίσης έχω και ένα Pipo x9 2/32 για τον μικρό. Minecraft και YouTube Παρί μια χαρά. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 3D bluray iso σηκωνει; Εχω το NUC6i3SYK με 8GB DDR4 2133 και 128 M.2 ssd και ελεγα μπας και το δωσω να παω σε κατι ποιο φτηνο γιατι το εχω μονο για ταινιες.
Errik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ένα τέτοιο μηχανάκι με 4GB πόσο πάει περίπου? ΜΕ ψήνει αλλά με 2GB θα έχει θέμα σίγοθρα σε 1-2 χρόνια.
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να τονίζεται όμως ότι πλέον όλα εκτός ΕΕ περνάνε τελωνείο. 2
mpokwsths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να μπει και η τιμή του τελωνείου στον τίτλο παρακαλώ...
terry308 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Αναφέρει στο 1ο post του ο άνθρωπος ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί αν περάσει ή όχι τελωνείο, καθώς επίσης και ότι όποιος φοβάται ή βιάζεται μπορεί να το πάρει από την Αγγλική αποθήκη με 91€. Items Sub-total€91.78 GB Points Saving€0.00 Shipping Sub-total€2.95 Insurance€0.00 Grand Total €94.72 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα