Symbad Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 270-320€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, παιχνίδια, fb, viber, YouTube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Σίγουρα ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι αλλά δεν θα με χάλαγε 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι (όσο γίνεται) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Οι σκέψεις πάνε προς huawei είτε το p10 lite με τα 4gb είτε το p9. Είναι για τη γυναίκα μου το κινητό και το βασικό που την ενδιαφέρει είναι η φωτογραφική λόγω παιδιού. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις και θα πήγαινα και λίγο πιο πάνω για κάτι που αξίζει, δηλαδή +30. Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 270 με 320/350€ υπάρχει διαφορά.... Μπορείς να πάρεις και το Honor 8 αλλά δεν έχει τα οπτικά τις Leica, αλλά σαν σύνολο και αυτό είναι εξαιρετικό. Αν θες να εξαντλήσεις το μπάτζετ σου τότε πας στο P9. 1
Stogianz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Σε προσφορά απο Γερμανό και το Zenfone 3 Deluxe στα 329ευρώ. Απο εκει και πέρα υπάρχει (εκτός αυτών που ανέφερες) το P9, καθώς και αν σε ενδιαφέρει το ios και δεν σε πειράζει η μικρή οθόνη 4" το iphone SE(και αυτό κορυφαία κάμερα). 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Νομιζω οτι ειναι καλη προταση το Deluxe σε αυτα τα χρήματα.Αν ψαχνομουν θα το χτυπουσα ανετα,αλλα το παλικαρι απο οτι βλεπω θελει 5.2 οθονη
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπορείς να πας σε Samsung A5 2017 σε αυτά τα χρήματα. Υπερτερεί στα πάντα σε σχέση με το p9, εκτός από την κάμερα.
vag21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε προσφορά απο Γερμανό και το Zenfone 3 Deluxe στα 329ευρώ. Απο εκει και πέρα υπάρχει (εκτός αυτών που ανέφερες) το P9, καθώς και αν σε ενδιαφέρει το ios και δεν σε πειράζει η μικρή οθόνη 4" το iphone SE(και αυτό κορυφαία κάμερα). πολυ ενδιαφερον φαινεται το asus και σε σουπερ προσφορα,εχουμε ακουσει αν υπαρχουν προβληματα μεχρι στιγμης με αυτο το κινητο?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Φιλε να ξέρεις οτι το asus εχει 5,7 ίντσες οθόνη,θα σας βολέψει? Οσο για προβληματα εγω δεν εχω διαβασει κατι,δυσκολο να βρεις και ατομα να το εχουν στην κατοχη τους μιας και η τιμη του μεχρι τωρα ηταν τσουχτερη.
solton57010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το a5 υπερτερεί του p9;; από ποτέ;; Την ιδια απορια εχω και εγω .Με ενα γρηγορο search 61200 το a5 στο antutu 96043το p9 .Επισηςγια την διαφορα της καμερας και μονο δεν αξιζει να γινει οποιαδηποτε αλλη συγκριση μεταξυ των 2...
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Επειδή τα είδα δίπλα δίπλα, το Α5 με κέρδισε στο design, στην αίσθηση στο χέρι και στην οθόνη μιας και έχει AMOLED. Επίσης μπορεί cpu να έχει καλύτερη στα χαρτιά το P9, αλλά ο exynos έχει HMP σε σχέση με τον big.Little που είναι πi νέα τεχνολογία με καλύτερο allocation στα resources. Αρνητική είναι η κάμερα όπως είπα που νομίζω πως δεν έχει και σταθεροποιητή καθώς και η απουσία LED notification. Το P9 δε μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά και αυτό είναι υποκειμενική άποψη. Από specs μια χαρά είναι και αυτό, απλώς πχ για την χρήση που το θέλω εγώ δε θα έβλεπα διαφορά, άρα θα πήγαινα σε Α5 (αν δε με ένοιαζε η κάμερα τόσο). Άλλωστε όλοι έχουμε ένα γκομενάκι που έχει Iphone ώστε να αποθανατίζει τις στιγμές μας
vargas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Φίλος άλλο το υποκειμενικο κ άλλο τι ισχύει. Η διαφορά στις επιδόσεις τους είναι επιπέδου super league με champions league.. Καμια επαφή δλδ
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Παίζει και το Huawei Ascend P10 Lite (4GB/32GB) Αλλά για μένα με τι σειρά πάει έτσι 1)P9 2)Honor 8 3)Huawei Ascend P10 Lite (4GB/32GB) 4)A5(2017) Σε προσφορά απο Γερμανό και το Zenfone 3 Deluxe στα 329ευρώ.Δεν υπάρχει καθόλου υποστήριξη,δεν θα το κοιτούσα καν... 1
vag21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχει καθόλου υποστήριξη,δεν θα το κοιτούσα καν... εννοεις οτι δεν υπαρχει σερβις στην ελλαδα σε περιπτωση ζημιας ή δεν περνει αναβαθμισεις το κινητο?
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 εννοεις οτι δεν υπαρχει σερβις στην ελλαδα σε περιπτωση ζημιας ή δεν περνει αναβαθμισεις το κινητο?Service δεν υπάρχει ,παρά μόνο στην Ιταλία από ότι ξέρω ....Για το αν παίρνει αναβαθμίσεις ή όχι αυτό το βλέπω μάλλον ακατόρθωτο.... αλλά ποτέ δεν ξέρεις..... 1
vag21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Service δεν υπάρχει ,παρά μόνο στην Ιταλία από ότι ξέρω .... Για το αν παίρνει αναβαθμίσεις ή όχι αυτό το βλέπω μάλλον ακατόρθωτο.... αλλά ποτέ δεν ξέρεις..... κριμα γιατι φαινεται τουμπανο,αλλα και η τιμη να πεσει τοσο χαμηλα μου φαινοταν πολυ περιεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα