Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασα πριν 10 μερες το g6 απο phonegallery

ημουν αναμεσα σε g6/s7/p10

κατεληξα στο g6 εχοντας ηδη g2/g4 και δε το μετανιωσα καθολου

στα θετικα:

η συσκευη ειναι στιβαρη και καλοφτιαγμενη.

δεν εχω δει το παραμικρο lag στη χρηση του

η καμερα ειναι ανταποκρισιμη, και εκ πρωτης οψεως λιγο καλυτερη στις νυχτερινες, αλλα δεν εχω τραβηξει πολλες φωτο ακομα.

το κουμπι στη πλατη με το fingerpring sensor με εχει βολεψει πααρα πολυ

δεν εχω δει κανενα "περιεργο" κολλημα (οπως αναφερθηκε για τη θυρα ακουστικων η την οθονη). πριν λιγες μερες πηρε και αναβαθμιση

δε ζεσταινεται με τιποτα

η μπαταρια με βγαζει μια χαρα 2 μερες με νορμαλ χρηση

και τελος, οτι αφιερωσα τον λιγοτερο χρονο για να τη φερω στα μετρα μου και να ξεκινησω να τη χρησιμοποιω σε σχεση με οποια αλλη συσκευη ειχα πριν

στα αρνητικα:

θα ξαναπω οτι ειναι πολυ μ@λακες που περιορισαν την ασυρματη φορτιση για την Αμερικανικη αγορα και το quad dac για τη Κορεατικη. οκ, ειναι "nice to have" και οχι κατι βασικο, αλλα παραμενει ηλιθια ως πολιτικη. βεβαια, αντιστοιχες βλακιες εχουν κανει και αλλοι κατα καιρους..

λειπει το laser autofocus, αν και στη θεση του υπαρχει phase detection οποτε οκ..αλλα θα ηθελα να'χει και τα 2

συνοψιζοντας, στα 390 πιστευω οτι ειναι εξαιρετικο vfm

τελος, οσοι το εχετε παρει, δωστε κατιτις και παρτε μια spigen θηκουλα..δε θα χρειαστειτε ξανα αλλη θηκη.

edit: βρηκα το grid

Επεξ/σία από duende
  • Like 2
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω παρολο που με g4 και g5 δεν με κερδισε η lg,τωρα λογω κατασκευης και κυριως τιμης δεν υπαρχρει κατι καλυτερο.

Και κατι πολυ σημαντικο οτι πολυ πιθανως για το υπολοιπο 2017 να ειναι η φθηνοτερη συσκευη με ultrawide οθονη απο γνωστη εταιρεια.

Ειδικα για οποιον θελει συσκευη με χαμηλο sar και δεν θελει να μπλεκει με αποστολες στο εξωτερικο ειναι μονοδρομος.

Καποιοι αλλοι που περιμενουν το v30 και το συγκρινουν με το g6 ας ειναι ετοιμοι να δωσουν τα διπλα χρηματα γιαυτο....

Ακομα και το γεγονος οτι δεν εισαγεται επισημα στην χωρα μας σημαινει να αγορασουμε απο οπου ειναι φθηνοτερα.

Για την ασυρματη φορτιση να πω την αληθεια θα με πειραζε περισσοτερο αν εμενα εξωτερικο γιατι απο υποστηριξη στην ελλαδαψειμαστε πισω και για το quad dac πεοραζει κυριως τους κατοχους ακριβων ακουστικων.

Καλο ειναι να υπηρχαν παντου αλλα ενταξυ δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω παρολο που με g4 και g5 δεν με κερδισε η lg,τωρα λογω κατασκευης και κυριως τιμης δεν υπαρχρει κατι καλυτερο.

Και κατι πολυ σημαντικο οτι πολυ πιθανως για το υπολοιπο 2017 να ειναι η φθηνοτερη συσκευη με ultrawide οθονη απο γνωστη εταιρεια.

Ειδικα για οποιον θελει συσκευη με χαμηλο sar και δεν θελει να μπλεκει με αποστολες στο εξωτερικο ειναι μονοδρομος.

Καποιοι αλλοι που περιμενουν το v30 και το συγκρινουν με το g6 ας ειναι ετοιμοι να δωσουν τα διπλα χρηματα γιαυτο....

Ακομα και το γεγονος οτι δεν εισαγεται επισημα στην χωρα μας σημαινει να αγορασουμε απο οπου ειναι φθηνοτερα.

Για την ασυρματη φορτιση να πω την αληθεια θα με πειραζε περισσοτερο αν εμενα εξωτερικο γιατι απο υποστηριξη στην ελλαδαψειμαστε πισω και για το quad dac πεοραζει κυριως τους κατοχους ακριβων ακουστικων.

Καλο ειναι να υπηρχαν παντου αλλα ενταξυ δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

και τώρα με g6 ε...

βεβαία γιαυτό υποστηρίζουμε τόσο καιρό τις τραγικές συσκευές της lg

Δημοσ.

Φιλέ duende ίσως επειδή προερχεσαι από g4 να θεωρείς ότι η μπαταρία κρατάει 2 μέρες, με χαμηλό φωτισμό και γενικά ελαφριάς χρήσης μπορείς να κρατήσει και βδομάδα.(σαρκασμ)

Κλασική αυτονομία μας μέρας και όπως όλα τα 2κ screen με φουλ φωτισμό και 2 έντονες ς εφαρμογές δέν βγάζει ούτε μισή μέρα.

Όσο για το led ούτε τα ιφουν έχουν βέβαια το s3 μου πριν καμιά πενταετία είχε κάι όντως είναι εργαλείο.

Ας τελειώνει επιτέλους το θέμα /ναι για τη τιμή του έχει πολύ καλά σπεκς συγκριτικά με ανταγωνισμό. Βέβαια εγώ προσωπικά σε smartphone δεν υπάρχει σενάριο νά εμπιστευτώ ξανά την lg

Δημοσ.

και τώρα με g6 ε...

ρε φιλε μας εχεις πρηξει σε ολο το τοπικ ποσο "αχρηστες ειναι οι συσκευες της lg". δε γουσταρεις, το ειπες 10 φορες, το καταλαβαμε. κανε και τπτ αλλο

Φιλέ duende ίσως επειδή προερχεσαι από g4 να θεωρείς ότι η μπαταρία κρατάει 2 μέρες, με χαμηλό φωτισμό και γενικά ελαφριάς χρήσης μπορείς να κρατήσει και βδομάδα.(σαρκασμ)

Κλασική αυτονομία μας μέρας και όπως όλα τα 2κ screen με φουλ φωτισμό και 2 έντονες ς εφαρμογές δέν βγάζει ούτε μισή μέρα.

Όσο για το led ούτε τα ιφουν έχουν βέβαια το s3 μου πριν καμιά πενταετία είχε κάι όντως είναι εργαλείο.

Ας τελειώνει επιτέλους το θέμα /ναι για τη τιμή του έχει πολύ καλά σπεκς συγκριτικά με ανταγωνισμό. Βέβαια εγώ προσωπικά σε smartphone δεν υπάρχει σενάριο νά εμπιστευτώ ξανά την lg

με τη χρηση που κανω εγω (αυτοματος φωτισμος, λιγο fb, λιγο σερφαρισμα σελιδων) τις 2 μερες τις βγαζει, οπως τις εβγαζαν και τα προηγουμενα που ειχα, οταν ηταν καινουργια τουλαχιστον

απο κει και περα, καταλαβαινω οτι και συ πικραμενος εισαι απο την lg, τι να πω. προσωπικα ο,τι πηρα μου βγηκε μια χαρα. αν την ειχα πατησει, ισως να εκραζα και γω.

τωρα που ειπατε για το notification led..δε το ειχα προσεξει καν, γιατι εχω always on display και παιρνω τα notifications στο ρολοι..αλλα ναι, βλακεια που το παραλειψαν

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Συμπεριφερθείτε σαν άνθρωποι παρακαλω. Αν ενα ποστ σας εξοργίζει ή σας προσβάλει, Στείλτε αναφορα.

Αναφέρομαι σε ολους.

Kthnxbye

• Like 1
Δημοσ.

και τώρα με g6 ε...

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο κατω απο 400ευρω Ελλαδα.Οποιος θελει ας παρει απο Κινα και ν ειναι με το χερι στην καρδια για

τελωνειο

μην παθει κατι η συσκευη γιατι απο εγγυηση..καλυτερα να το κρατησεις

Rom με οτι αυτο συνεπαγεται.

Ναι φοραει τον 821 αλλα τα αλλα κινητα στα χρηματα αυτα ειναι με τον 820...

Ουτως η αλλως η αγορα θα γινει Σεπτεμβριο με Οκτωβριο αλλα σε ultrawide οθονη που με ενδιαφερει δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο αρα χρηματα αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

G5 σούπερ ευχαριστημένος,αλλαγή ήθελα με ios μόνο και μόνο για αλλαγή αλλά δεν βλέπω να το κουνάω από εδώ

Δημοσ.

Παιδιά τι συζητάμε το g6 είναι το πιο vfm κινητό στα 400-€ δεν υπάρχει κάποιο άλλο που να προσφέρει κάτι παραπάνω... Είναι all around, τα κάνει όλα και συμφέρει. Τέλος!

Από εκεί και πέρα οποίος θέλει τελειότητα ή ειδικευμένα πράγματα πληρώνει και ανάλογα!

Όλα τα παραπάνω μιλώντας πάντα για ευρωπαϊκές αγορές για οποιαδήποτε άλλη αγορά μπαίνουν και άλλοι παράγοντες και πάει αλλού το πράγμα δεν χρειάζεται να τα περιπλέκεται!

Και σταματήστε να συγκρίνεται το κινητό με άλλα των 150+€ παραπάνω επειδή είναι απλά φετινές ναυαρχίδες.... Ανήκει σε άλλη χρηματική κατηγορία!!

• Like 1
Δημοσ.

Το p10 ομως δεν προσφερει και τιποτα σε σχεση με το p9.

Εσυ μιλας για αναβαθμιση...εγω μιλαω για καποιον σαν εμενα η το παλικαρι που σκεφτεται το g6 και εχει ενα κινητο 2-3 χρονων και θελει κατι καινουριο σε αυτα τα λεφτα...Και εφοσον το p10 ειναι στα 10 ευρο απο το g6 και σε καποιους τομεις ισως ειναι καλυτερο (πχ για μενα ειναι πιο ομορφο που  τα χω δει και τα 2 απο κοντα. το πιθανοτερο να εχει κ καλυτερη καμερα.Και καλυτερα ονομαστικα specs στην πραξη και οι 2 συσκευες ειναι κορυφαιες και εφαμιλλες) τοτε αυτα τα 2 ειναι οι αμεσοι ανταγωνιστες στην κατηγορια και απολυτα vfm...Το γιατι καποιος προτιμαει το ενα και για το αλλο ειναι πιο πολυ προσωπικο γουστο παρα αντικειμενηκα σχολια και πλεονεκτηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τα γουστάρω και τα δυο παρά το ότι είναι εφάμιλλα και το καθένα έχει δυνάμεις και προτερήματα σε διαφορετικούς τομείς το καθένα. Οπότε κάνεις μια λίστα με το τι θέλεις σε σειρά και αρχίζεις και βγάζεις που σε εξυπηρετεί το ένα και που το άλλο και στο τέλος εφαρμόζεις και το προσωπικό σου γούστο και διαλέγεις. 

Ως γενικότερη εικόνα όμως και το τι παίρνεις με το ένα και τι με το άλλο θεωρώ ότι το G6 είναι κατιτίς πιο στοχευμένο σε πλεονεκτήματα που όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε και να επωφεληθούμε. Μεγάλη οθόνη σε καλό μέγεθος, αδιάβροχο, κατασκευή τρομερά ποιοτική και αντικραδασμική, φωτογραφίες με πολλές δυνατότητες λόγο του μοναδικού δεύτερου φακού και πάει λέγοντας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...