Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 δεν είπε κανένας ότι mi5s plus είναι καλύτερο απ το g6 το ανέφερα ως εναλλακτική με ίδια σπεξ στα 250€ από Κίνα για οποίον δεν θέλει να δώσει 400€ για g6 στην Ελλάδα υ.γ. enigma84 μάλλον δεν έχεις πιάσει το xiaomi στα χέρια για να μιλάς για υποδεέστερη κατασκευή τα specs όμως δεν είναι μόνο cpu και ram. Είναι και οθόνη και μπαταρία και κάμερα και και.Επίσης ακόμα περιμένω να ακούσω από Ελλαδα τι καλύτερο υπάρχει κάτω απο 390 ευρώ γιατί όπως είπε και ο αγαπητός συμφορουμιτης φοράει επεξεργαστή του 2016,λες και οι άλλες προτάσεις στα χρήματα αυτά είναι με snap 835....
ziaba Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 τα specs όμως δεν είναι μόνο cpu και ram. Είναι και οθόνη και μπαταρία και κάμερα και και. Επίσης ακόμα περιμένω να ακούσω από Ελλαδα τι καλύτερο υπάρχει κάτω απο 390 ευρώ γιατί όπως είπε και ο αγαπητός συμφορουμιτης φοράει επεξεργαστή του 2016,λες και οι άλλες προτάσεις στα χρήματα αυτά είναι με snap 835.... σε οθόνη (του mi είναι επίπεδου g5 σε φωτεινότητά και χρώματά όχι σε αξιοπιστία) και κάμερα (του plus είναι επίπεδου Ρ9) είναι καλύτερο το g6 άλλα σε μπαταρία το xiaomi κάνει σκόνη το lg ... το λέω και πιο πίσω δεν υπάρχει κάτι από Ελλάδα βέβαια είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ δεν γίνετε να μιλάμε μόνο για την ελληνική αγορά προσωπικά έχω χρονιά να αγοράσω συσκευή από σκρούτζ για την πάρτη μου
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 σε οθόνη (του mi είναι επίπεδου g5 σε φωτεινότητά και χρώματά όχι σε αξιοπιστία) και κάμερα (του plus είναι επίπεδου Ρ9) είναι καλύτερο το g6 άλλα σε μπαταρία το xiaomi κάνει σκόνη το lg ... το λέω και πιο πίσω δεν υπάρχει κάτι από Ελλάδα βέβαια είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ δεν γίνετε να μιλάμε μόνο για την ελληνική αγορά προσωπικά έχω χρονιά να αγοράσω συσκευή από σκρούτζ για την πάρτη μουναι μόνο που εδώ δεν είναι γκάλοπ από που αγοράζει ο καθένας και εφόσον δεν αναφερθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι κοιτάζει απέξω ,πάμε με την λογική ότι τον ενδιαφερει(όπως και τους περισσότερους)για αγορά από ελλαδα. Δεν έχουν βλέπεις όλοι χρόνο και όρεξη να ψαχνονται με τα κινέζικα site για υποστήριξη μπαντωμ,rom και πάει λεγοντας,ούτε να ρισκάρουν πιθανότητα τελωνείου.Και φυσικά εγγύηση κουκουρουκου που όσο και να απαξιωνουν ορισμένοι τα εδώ service λόγω κάποιων ατυχωμ περιστατικών ,παραμένουν καλυτερα από τα κινέζο site.Το ότι είμαστε σε τεχνολογικό forum δεν έχει καμία σχέση με την αποφυγή αγοράς ακριβών κινητών από εξωτερικό. Αν αγοράσει ο συμφορουμιτης από Κινα το mi5s η το mi6 και φάει τελωνείο η του βγάλει πρόβλημα με την εγγύηση και γυρίσει και κάνει παράπονα τι θα του πεις? Να μην μας άκουγε και να το έψαχνε παραπάνω? φοράει περσινό επεξεργαστή, η κάμερα είναι χειρότερή από το περσινό και προπέρσινο μοντέλο, υπάρχουν θεματάκια συμβατότητάς οθόνης στις εφαρμογές και βίντεο, κάτι διάβασα για τις οθόνες που χαλάνε μόνο στις άσπρες συσκευές ... και κλασικά είναι lg πολλά κινητά της έχουν βγει ελαττωματικάρωτάει λοιπόν ένας ενδιαφερόμενος αν αξίζει το g6, αλλά εγώ στα πρώτα σχόλια αλλά βλέπω να γράφεις αγαπητέΤώρα ξαφνικά έγινε ότι το καλύτερο στα χρήματα αυτά?
ziaba Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ναι μόνο που εδώ δεν είναι γκάλοπ από που αγοράζει ο καθένας και εφόσον δεν αναφερθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι κοιτάζει απέξω ,πάμε με την λογική ότι τον ενδιαφερει(όπως και τους περισσότερους)για αγορά από ελλαδα. Δεν έχουν βλέπεις όλοι χρόνο και όρεξη να ψαχνονται με τα κινέζικα site για υποστήριξη μπαντωμ,rom και πάει λεγοντας,ούτε να ρισκάρουν πιθανότητα τελωνείου.Και φυσικά εγγύηση κουκουρουκου που όσο και να απαξιωνουν ορισμένοι τα εδώ service λόγω κάποιων ατυχωμ περιστατικών ,παραμένουν καλυτερα από τα κινέζο site. Το ότι είμαστε σε τεχνολογικό forum δεν έχει καμία σχέση με την αποφυγή αγοράς ακριβών κινητών από εξωτερικό. Αν αγοράσει ο συμφορουμιτης από Κινα το mi5s η το mi6 και φάει τελωνείο η του βγάλει πρόβλημα με την εγγύηση και γυρίσει και κάνει παράπονα τι θα του πεις? Να μην μας άκουγε και να το έψαχνε παραπάνω? ρωτάει λοιπόν ένας ενδιαφερόμενος αν αξίζει το g6, αλλά εγώ στα πρώτα σχόλια αλλά βλέπω να γράφεις αγαπητέ Τώρα ξαφνικά έγινε ότι το καλύτερο στα χρήματα αυτά? δημόσιο φόρουμ είναι δω ο καθένας λέει την γνώμη του από κει και πέρα ο ts πράττει όπως νομίζει.. λέω κάπου ότι είναι το χειρότερο? άπλα ανέφερα τα μειονεκτήματά & θέματα του και ότι προσωπικά θα έπαιρνα κάτι απ έξω στα 250€ με ίδια σπεξ πάρα το lg στα 400€ από δω ... αν εσύ θεωρείς σε ναυαρχίδα του 17 τον σναπ 821 οκ πάω πάσο υ.γ1 τώρα τελευταία διαβάζω ότι υπάρχει θέμα με την 3.5mm θύρα ακουστικών στο g6 κατά 99% δεν θα το καλύπτουν στην εγγύησή δικαιολογώντας ότι προκλήθηκε από κακή χρήση υ.γ2 εύχομαι καλή αγορά στον ts και το σταματάω δω δεν υπάρχει λόγος να το ξεχειλώσουμε κι άλλο Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2017 από ziaba
stavrouliasp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Για το xiaomi mi note 2 σε σχέση με το g6 τι λέτε; Μου φαίνονται αρκετά κοντά σε specs τα δύο αυτά κινητά και με παραπλήσια πλέον τιμή.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εχεις δικιο στα περι δημοσιου forum αλλα οχι στο οτι ο καθενας λεει τημ γνωμη του αν δεν στεκει. Οχι ο snap821 δεν ειναι 835 αλλα αυτο που λεω και εγω και αλλοι ειναι οτι ουτως η αλλως στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει συσκευη με 835 για να δινεται τοση σημασια.Το φθηνοτερο κινητο με 835 αυτη την στιγμη ειναι το op5 απο την εταιρεια στα 500 ευρω,κοινως 115 ευρω πανω.Σχεδον δηλαδη σχεδον 28-30 % ακριβοτερο με τα δικα του κουσουρια φυσικα. Το δε galaxy s8 στα 145-150+ ευρω ακριβοτερο και η εκδοση της Ευρωπης δεν ειναι καν με τον 835. Η επιλογη απο Κινα που αναφερεις και επιμενεις οπως παραδεχτηκες και εσυ ειναι φθηνοτερη αλλα και χειροτερη συνολικα αρα?... Τελος να πουμε οτι στα χρηματα αυτα απο Ελλαδα οι ακριβοτερες επιλογες ειναι τα s7,htc 10,moto z και p10. Τα 3 πρωτα ειναι με χειροτερο επεξεργαστη(και λιγο ακριβοτερα κιολας)και το τελευταιο ειναι χειροτερο στα γραφικα με θεμα throttling(gsmarena),δεν ειναι αδιαβροχο και παει λεγοντας. Αρα καλο ειναι να γραφονται καποια πραγματα στο θεμα για ενημερωση του κοσμου γιατι γενικα με το g6 ο καθενας γραφει οτι του ερθει. Κριμα που δεν εχει την ασυρματη φορτιση παντου οπως το s7,γιατι και για το dac καντε γκαλοπ ποσοι χρησιμοποιουν ακριβα ακουστικα και οντως το χρειαζονται.... Θα δουμε το v30 με τον 835 τι ομορφη τιμουλα που θα εχει σε λιγες μερες Κατω απο 699 ευρω αρχικη τιμη δεν περιμενω. Τοτε ο κοσμος θα λεει δεν αξιζει λογω φθηνοτερου op5. Για το xiaomi mi note 2 σε σχέση με το g6 τι λέτε; Μου φαίνονται αρκετά κοντά σε specs τα δύο αυτά κινητά και με παραπλήσια πλέον τιμή.Εχουν ιδιο επεξεργαστη και εχει μεγαλυτερη μπαταρια αλλα χανει στα παρακατω.Εγγυηση Κινα με οτι συνεπαγεται. Χειροτερη καμερα. Δεν ειναι αδιαβροχο Χειροτερη αναλυση οθονης αν και ειναι amoled. Η xiaomi δεμ φημιζεται για τις android αναβαθμισεις. Για μενα προσωπικα δεν αξιζει με τιμες Ελλαδας.Απο εξωτερικο μεχρι 240-250 αν υπαρχει και δεν εχει καποιος θαμε με κινα μερια(μην κατσει και τελωνειο)τοτε κατι γινεται. 2
mpeliaris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παιδια επειδη το κουρασαμε λιγο το θεμα και ο ts ρωτησε αν εξιζει το εν λογω κινητο σε αυτα τα χρηματα. Έχω το κινητο εδω και 10μερες περίπου.Η κυρια καμερα του είναι πολυ καλη.η μπροστα σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι Ουάου ωστόσο με ενως φιλου μου το v10 που καναμε τεστ ηταν ελαφρως καλύτερη του g6.ειχα το g4, το g6 ειναι ποιο σμουθ σε ολα.το κονο αρνητικό που εχω βρει ειναι το ηχειο που δεν ειναι οσο δυνατό θα ηθελα.Σαν συσκευη φαινεται που στιβαρή και δεν εχω μετανιώσει τα λεφτα που έδωσα.Σαφώς και υπάρχουν αρκετα καλύτερα κινητα αλλα οχι σε αυτήν την τιμη απο Ελλαδα 1
chris_g92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Κάτι διάβασα για εγγύηση. Καλύτερα να πάει το κινητό παιδιά στην Κίνα πάτα στην procordia, μιλάω γιατί μου έτυχε να περιμένω πάνω από μήνα για μια καταραμένη οθόνη από το άθλιο service της LG. Κίνα λιγότερο καιρό παίζει να κάνει να πάει και να έρθει 1
mpeliaris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω που την χρειάστηκα με g4 για αλλαγη πλακέτας σε 7-8 μερες ειχα το κινητο πίσω.και δεν ετρεξα καν ηρθε και το πήρε κουριερ.
stelios18120 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ειναι αναλογα σε τι περιοδο θα πεσεις,αν εχουν τα ανταλλακτικα και πολλα αλλα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εγω στην Procordia ακομα βρισκω ανταλλακτικα για το g2 μου...δεν θα χει για τα πιο καινουρια?
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εγω στην Procordia ακομα βρισκω ανταλλακτικα για το g2 μου...δεν θα χει για τα πιο καινουρια? το τζι 2 δεν παρουσιάζει προβλήματα τόσο συχνά όπως το 5Χ, τζι 3, τζι 4, τζι 5, ν10, φλεξ 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 το τζι 2 δεν παρουσιάζει προβλήματα τόσο συχνά όπως το 5Χ, τζι 3, τζι 4, τζι 5, ν10, φλεξ 2 Ναι μπορει να μην παρουσιαζει πληθωρα προβληματων αλλα εχει ενα και σπαστικο! Κιτρινισματα στην οθονη...Γυρω στον Απριλιο πηγα και τον Ιουλιο ξανασκασε κιτρινιλα...η 4η φορα που θα παω σε 4 χρονια ολες βεβαια μετα τον 1μιση χρονο...Παλι καλα που δινουν εγγυηση 2 χρονια.
enigma84 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Κάτι διάβασα για εγγύηση. Καλύτερα να πάει το κινητό παιδιά στην Κίνα πάτα στην procordia, μιλάω γιατί μου έτυχε να περιμένω πάνω από μήνα για μια καταραμένη οθόνη από το άθλιο service της LG. Κίνα λιγότερο καιρό παίζει να κάνει να πάει και να έρθει Το τελωνείο το βάζεις μέσα στην εξίσωση;
vairass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Είδα το g6 από κοντά χτες, φοβερή συσκευή,εβγαλε τίποτα κουσούρια η είναι οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα