ziaba Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Από μεγάλες αλυσίδες είχε αναφερθεί για πλαίσιο στο mall πιο παλιά δεν ξέρω αν ισχύει. Όσο για τον φιλτατο ziaba συγκρίνει πάλι κινητά από Κινα με κινητά με εγγύηση στην Ελλαδα τι να πω,μία ζωή τα ίδια...... Επίσης φθηνότερο κινητό στην Ελλαδα αυτή τη στιγμή με την εγγύηση του με snap835 η έστω 821 υπάρχει?xiaomi με εγγύηση κινας προφανώς δεν συγκρίνονται.. αφού ο σναπ 821 μπήκε κύριος σε κινέζους και 2-3 επώνυμες ναυαρχίδες .... στο κάτω κάτω προτιμώ να πληρώσω 250€ με εγγύησή στην Κίνα πάρα 400€ με εγγύησή στην Ελλάδα
mpeliaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Υπάρχει καποιο κινητό στα 250ευρω αππ Κίνα που να ειναι εξίσου καλο σαν συνόλο με το g6?Ένταξη παιδια καλο είναι να είμαστε αντικειμενικοί.εγω που αγορασα το g6 το μόνο πραγμα που ισχυει απο οσα λενε ειναι για την καμερα την μπροστινη σε χαμηλο φωτισμό οτι δεν λεει πολλα.Αλλα δεν με απασχολεί γιατι δεν βγάζω selfie.Θεωρω οτι στην τιμη του παιζει μονο του αυτη τηξ στιγμή στην ελλαδα.αποψη μου βεβαια.
ziaba Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 στα 250€ παίζει το mi5s plus είναι με ίδιο soc και αρκετά καλή καμερούλα http://www.gsmarena.com/huawei_mate_9_vs_xiaomi_mi5s_plus-review-1535p4.php
enigma84 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 στα 250€ παίζει το mi5s plus είναι με ίδιο soc και αρκετά καλή καμερούλα http://www.gsmarena.com/huawei_mate_9_vs_xiaomi_mi5s_plus-review-1535p4.php Χωρίς 800αρα, υποδεέστερη κάμερα κ;ι σίγουρα υποδεέστερη κατασκευή σε θέμα σασί. Και επειδή παίζουμε με τις λέξεις εγγύηση δύο ετών στην Ελλάδα με εγγύηση ενός έτους από τον Κινέζο που πολλές φορές το παίζουν βαρύ πεπόνι και με κίνδυνο να φας και τελωνείο. Στα 380€ αν γουστάρεις και έχεις τα κοννέ το παίρνεις και με τιμολόγιο και σου έρχεται πιο φθηνά. Ας θελήσει να βγάλει global edition και το mi6 και να έρθει με το καλό σε μας. Ως τότε μην λέμε και μάπα το g6. 1
Warzycha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αυτο που γραφετε για ενα κινητο μονο για τον επεξεργαστη του με ξεπερνα... Ειναι κι η οθονη και κυριως η καμερα που καλως ή κακως κανενας Κινεζος δεν ξεχωριζει στο θεμα καμερα.Επισης ειναι κι η εγγυηση. Νταξει μερικοι δεν τα κοιτατε αυτα αλλα καποιους αλλους μας ενδιαφερει. Κι ενα τελευταιο ειναι και το design που παλι οι Κινεζοι δεν το πολυεχουν... Η LG τα κανε μανταρα στο θεμα αξιοπιστια και γι'αυτο ειμαστε τοσο δυσπιστοι κι οχι αδικα. 1
1.3power Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπερα Τις τελευταιες μερες κοιταω το LG G6 με τα 32gb.Λεω να αλλαξω το Redmi note 3 pro 3/32 που εχω. Η απορια μου ειναι μια...Χωρις notification LED πως παιζει μπαλα?? Ηταν το μονο που δεν ειχα ψαξει γτ το θεωρουσα δεδομενο οτι εχει και διαβαζω χτες σε ενα ξενο forum οτι δεν εχει...Εχουν βγαλει κατι αλλο που μπορει να το χρησιμποιησεις για ειδοποιηση??
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γιαυτό το λόγο και η συμμετοχή στα forum είναι περιορισμένη. Ο άλλος στο άλλο forum κάτοχος s8 έλεγε ότι το g6 δεν κάνει ούτε για δεύτερη συσκευή.... Ο συμφορουμιτης παραπάνω συγκρίνει το mi5s με το g6 που εκτός από cpu και ram είναι χειροτερο σε όλα.... Να θυμισω ότι και το 1+3T κοστιζε πάνω από 450 ευρώ..... 1
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Χωρίς 800αρα, υποδεέστερη κάμερα κ;ι σίγουρα υποδεέστερη κατασκευή σε θέμα σασί. Και επειδή παίζουμε με τις λέξεις εγγύηση δύο ετών στην Ελλάδα με εγγύηση ενός έτους από τον Κινέζο που πολλές φορές το παίζουν βαρύ πεπόνι και με κίνδυνο να φας και τελωνείο. Στα 380€ αν γουστάρεις και έχεις τα κοννέ το παίρνεις και με τιμολόγιο και σου έρχεται πιο φθηνά. Ας θελήσει να βγάλει global edition και το mi6 και να έρθει με το καλό σε μας. Ως τότε μην λέμε και μάπα το g6. Γιαυτό το λόγο και η συμμετοχή στα forum είναι περιορισμένη. Ο άλλος στο άλλο forum κάτοχος s8 έλεγε ότι το g6 δεν κάνει ούτε για δεύτερη συσκευή.... Ο συμφορουμιτης παραπάνω συγκρίνει το mi5s με το g6 που εκτός από cpu και ram είναι χειροτερο σε όλα.... Να θυμισω ότι και το 1+3T κοστιζε πάνω από 450 ευρώ..... δεν είπε κανένας ότι mi5s plus είναι καλύτερο απ το g6 το ανέφερα ως εναλλακτική με ίδια σπεξ στα 250€ από Κίνα για οποίον δεν θέλει να δώσει 400€ για g6 στην Ελλάδα υ.γ. enigma84 μάλλον δεν έχεις πιάσει το xiaomi στα χέρια για να μιλάς για υποδεέστερη κατασκευή
enigma84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 δεν είπε κανένας ότι mi5s plus είναι καλύτερο απ το g6 το ανέφερα ως εναλλακτική με ίδια σπεξ στα 250€ από Κίνα για οποίον δεν θέλει να δώσει 400€ για g6 στην Ελλάδα υ.γ. enigma84 μάλλον δεν έχεις πιάσει το xiaomi στα χέρια για να μιλάς για υποδεέστερη κατασκευή Έχω δει πως λυγίζει το ένα και πως το άλλο.
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχω δει πως λυγίζει το ένα και πως το άλλο. στο yt δωσε λινκ
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE https://www.youtube.com/watch?v=mJ9rQ6yI04c
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 τελείως offtopic άλλο το ΜΙ5 και άλλο mi5s plus ... πχ και το lg g5 σπάει σαν κράκερ
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εχω την εντύπωση ότι και το s μια χαρά σπασίμπα είναι.
enigma84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 στο yt δωσε λινκ Το mi5 ήταν αίσχος. Για το mi5s δεν βρήκα κάτι αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει με το πρώτο. Το mi6 που είναι άλλο σασί είναι μια χαρά.
ziaba Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 το mi5s plus είναι τελείως άλλο σασί (mi6 φάση) καμία σχέση με το ΜΙ5 που η πλάτη του είναι σκέτο τζάμι γιαυτό και κόβεται στα δυο σαν αγγούρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα