Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μόνος αποτρεπτικος λόγος για εμένα και ο σοβαρότερος είναι το touchwiz.

Δε διαφωνώ. Γούστα είναι αυτά. Εμένα πχ, μου αρέσει το TouchWiz και στις τελευταίες εκδόσεις υπάρχει ελάχιστο bloatware και είναι αρκετά optimized. Καμία σχέση δηλαδή με το TouchWiz επί εποχές Galaxy S3, που όντως ήταν άθλιο.
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το έχω δει το s7 αλλά γενικά δεν μου άρεσουν τα sunsung ουτε σαν σχεδίαση ούτε γενικά.

Τώρα για το θέμα για το αν είναι αξιόπιστα τα lg και για τα sumsung δεν έχω την καλύτερη εντύπωση.

Δημοσ.

φοράει περσινό επεξεργαστή, η κάμερα είναι χειρότερή από το περσινό και προπέρσινο μοντέλο, υπάρχουν θεματάκια συμβατότητάς οθόνης στις εφαρμογές και βίντεο, κάτι διάβασα για τις οθόνες που χαλάνε μόνο στις άσπρες συσκευές ... και κλασικά είναι lg πολλά κινητά της έχουν βγει ελαττωματικά

Και της samsung πολλά κινητά της έχουν βγει προβληματικα (ακόμα και το s8 έχει μικρό θέματα βγάλει)αλλά δεν βλέπω να μην προτείνει κόσμος samsung.

Επίσης αρνητικό ότι φοράει τον Χ επεξεργαστή λες .Μπορείς σε παρακαλώ πολύ μέχρι 400 ευρώ με εγγύηση από Ελλαδα να μου βρεις συσκευη με τον 835?

Αν κοστιζε 500 +να το καταλάβω αυτο που λες αλλά στα 390 δεν στέκει. Επίσης στο άλλο γειτονικό forum που συμμετέχει τόσα μαζεμένα αρνητικά δεν έχουν αναφέρει οι χρηστες. Αλλά όπως λες και εσύ στο τέλος είναι lg άρα αρκεί...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το πηρα χθες παιδια καμια σχεση με το g4 που ειχα.πολθ ποιοτικη σαν συσκευη..για μια μερα που το εχω πολυ ευχαριστημένος.το ηχείο πρεοει να τεσταρω με το g4 να δω διαφορες λογο αδιαβροχοποιησης..

Δημοσ.

Και της samsung πολλά κινητά της έχουν βγει προβληματικα (ακόμα και το s8 έχει μικρό θέματα βγάλει)αλλά δεν βλέπω να μην προτείνει κόσμος samsung.

Επίσης αρνητικό ότι φοράει τον Χ επεξεργαστή λες .Μπορείς σε παρακαλώ πολύ μέχρι 400 ευρώ με εγγύηση από Ελλαδα να μου βρεις συσκευη με τον 835?

Αν κοστιζε 500 +να το καταλάβω αυτο που λες αλλά στα 390 δεν στέκει. Επίσης στο άλλο γειτονικό forum που συμμετέχει τόσα μαζεμένα αρνητικά δεν έχουν αναφέρει οι χρηστες. Αλλά όπως λες και εσύ στο τέλος είναι lg άρα αρκεί...

λογικό που ναι τόσο φτηνό επειδή φοράει snap 821 το οποίο βρίσκεις έξω σε συσκευές  κάτω από 250€ αλλιώς με τον 835 θα έπαιζε δω στα 500+ ... τεσπα αυτά που αναφέρω περί οθονών, wifi και back glass τα διάβασα στα xda και 4pda τι να κ....ει το myphone μπροστά τους?  ... στο κάτω κάτω δεν είναι κακό που ανέφερα τα αρνητικά της συσκευής ? τα θετικά της τα ξέρουν όλοι έτσι και αλλιώς

υ.γ.1 ο επόμενος που θα ανοίξει θέμα για αγορά του s8 θα γράψω και κει τα στραβά του 

υ.γ.2 νομίζω πάλι παίζει ίδια φάση με τότε που φώναζα περί bootloops στο g4, v10, n5x και με ακυρώνατε να φανταστώ για ευνοήτους λόγους
Δημοσ.

λογικό που ναι τόσο φτηνό επειδή φοράει snap 821 το οποίο βρίσκεις έξω σε συσκευές κάτω από 250€ αλλιώς με τον 835 θα έπαιζε δω στα 500+ ... τεσπα αυτά που αναφέρω περί οθονών, wifi και back glass τα διάβασα στα xda και 4pda τι να κ....ει το myphone μπροστά τους? ... στο κάτω κάτω δεν είναι κακό που ανέφερα τα αρνητικά της συσκευής ? τα θετικά της τα ξέρουν όλοι έτσι και αλλιώς

υ.γ.1 ο επόμενος που θα ανοίξει θέμα για αγορά του s8 θα γράψω και κει τα στραβά του

υ.γ.2 νομίζω πάλι παίζει ίδια φάση με τότε που φώναζα περί bootloops στο g4, v10, n5x και με ακυρώνατε να φανταστώ για ευνοήτους λόγους

φιλε ziaba για οθονη και wifi τι διαβασες ;για να τσεκαρω και εγω αν εχω το ιδιο προβλημα..
Δημοσ.

η οθόνη κάνει γραμμές θα το δεις ΑΝ σου παρουσιάσει (έχει παρατηρηθεί μόνο στα λευκά g6) τέτοιο πρόβλημά και το wifi στα 5ghz είναι αργό

• Like 1
Δημοσ.

Σορυ κιολας επειδη ειμαι λιγο ασχετος Πώς την βλεπω την ταχυτητα wifi σε ghz??

το λίγο μ αρέσει ...:devil:  σε ghz δεν μετριέται η ταχύτητά άλλα η συχνότητά λειτουργίας ... τεσπα έχεις πρόσβασή σε ρούτερ που υποστηρίζει 5ghz?

• Like 1
Δημοσ.

το βρηκες το G6 καπου να το δεις πριν το αγορασεις?Τι σε public Πηγα τι σε γερμανο τι σε πλαισιο τιποτα πουθενα.Στο Public δεν φερνουν LG γενικα μου λενε,στον γερμανο δεν εχουν ειδοποιηση αν καν θα ερθει και στο πλαισιο κατοπιν παραγγελιας,μα τους λεω πως θα το δω?μου λενε δεν γινεται κατι...Σε κανενα σκρουτζομαγαζο μπορω να τ δω?

Δημοσ.

το βρηκες το G6 καπου να το δεις πριν το αγορασεις?Τι σε public Πηγα τι σε γερμανο τι σε πλαισιο τιποτα πουθενα.Στο Public δεν φερνουν LG γενικα μου λενε,στον γερμανο δεν εχουν ειδοποιηση αν καν θα ερθει και στο πλαισιο κατοπιν παραγγελιας,μα τους λεω πως θα το δω?μου λενε δεν γινεται κατι...Σε κανενα σκρουτζομαγαζο μπορω να τ δω?

βρες στις αγγελίες εδώ να πωλείται κάποιο κοντά σου:devil:​ 

Δημοσ.

Πριν κάνα μήνα το είχε το phonegallery στο λιμάνι Πειραιά. Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να δεις αν το έχουν στην έκθεση ακόμα

Δημοσ.

Από μεγάλες αλυσίδες είχε αναφερθεί για πλαίσιο στο mall πιο παλιά δεν ξέρω αν ισχύει. Όσο για τον φιλτατο ziaba συγκρίνει πάλι κινητά από Κινα με κινητά με εγγύηση στην Ελλαδα τι να πω,μία ζωή τα ίδια......

Επίσης φθηνότερο κινητό στην Ελλαδα αυτή τη στιγμή με την εγγύηση του με snap835 η έστω 821 υπάρχει?xiaomi με εγγύηση κινας προφανώς δεν συγκρίνονται..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...