Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μάγκες! Λέω να το πάρω και βλέπω την τιμή να πέφτει στα 390 απο σκρουτζ. Το πήρε ένας φίλος και μου φάνηκε αρκετά καλό. Αξίζει;

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάλογα τι θες από την συσκευή...

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για το G6.

Σαν σύνολο πάντως μια χαρά μου φαίνεται.

Πάντως και το S7 παίζει στα ίδια χρήματα.

Μπορείς να δεις και μια σύγκριση εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,samsung-galaxy-s7-eu

Δημοσ.

Γεια σας μάγκες! Λέω να το πάρω και βλέπω την τιμή να πέφτει στα 390 απο σκρουτζ. Το πήρε ένας φίλος και μου φάνηκε αρκετά καλό. Αξίζει;

φοράει περσινό επεξεργαστή, η κάμερα είναι χειρότερή από το περσινό και προπέρσινο μοντέλο, υπάρχουν θεματάκια συμβατότητάς οθόνης στις εφαρμογές και βίντεο, κάτι διάβασα για τις οθόνες που χαλάνε μόνο στις άσπρες συσκευές ... και κλασικά είναι lg πολλά κινητά της έχουν βγει ελαττωματικά

Δημοσ.

Εντάξει ο SD821 είναι υπερ-ικανοποιητικός, και για απαιτητικούς χρήστες.

Το πρόβλημα είναι κυρίως αυτό που λεει στο τέλος ο ziaba.

Αναξιόπιστη εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ο snap821 δεν είναι dealbreaker παιδιά.ούτε θα δει τις τρελές διάφορες με το sd835.απο ότι διάβασα η μπροστινή είναι χειρότερη η πίσω κάμερα είναι σε μερικές φωτο καλύτερη από σ8.Αν όχι καλύτερη από τις καλύτερες στην κατηγορία.Επίσης στα 390 είναι μια vfm πρόταση

Δημοσ.

Θεωρώ ότι όλες οι εταιρίες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Βλέποντας το G6 τόσους μήνες χωρίς να έχει παρουσιαστεί κάνα σοβαρό και εκτεταμένο θέμα θεωρώ ότι η εταιρία πέτυχε λαβράκι και έδωσε μια αξιοπρεπέστατη και αξιόπιστη συσκευή. Απλά απέφυγε το λευκό μοντέλο για τον λόγο που είπε ο Ziaba γιατί ίσως απλά να πέτυχε σε προβληματική γραμμή παραγωγής. 

Εγώ πάντως το αγόραζα πολύ άνετα αν είχα τα λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία δεν το ξέραμε με τα άσπρα...θέλω να πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη τύχη με σχέση τον προηγούμενων μοντέλων.

Δημοσ.

Ωραία δεν το ξέραμε με τα άσπρα...θέλω να πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη τύχη με σχέση τον προηγούμενων μοντέλων.

και το τζάμι των πίσω καμερών είναι ευαίσθητο κάργα στις γρατσουνιές, ακόμα σπάει για πλάκα μέχρι protector έχουν βγάλει άλλα οκ είναι μικρο το κακό όπως το θέμα με αργό wi fi που δεν αξίζει καν να αναφερθεί

Δημοσ.

γενικά εγώ για πολλούς λόγους προτιμώ iphone αλλά λόγο κόστους γυρίζω σε android. Το κινητό το έχει και ένα φίλος και λίγο που το έχω δει και σαν σχεδίαση  και σαν κάμερα κτλ μου φάνηκε καλό. Γενικά είμαι απαιτητικός μιας και τα λιώνω λόγο χρήσης αλλά από την στιγμή που το μπατζετ φτάνει μέχρι εκεί πιστεύω πως είναι vfm και από τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο και απάντησαν πέρα από το θέμα του άσπρου νομίζω ότι είπαν καλά λόγια. Και αν μπορέσω να το βρω σε αυτά τα λεφτά unbranded θα το αγοράσω άμεσα. Κάτι τελευταίο το έχει βρει κάποιος unbranded στο σκρουτζ εννοώ να είναι σίγουρος ότι είναι γιατί με ένα παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι μερικοί λένε ψέματα ότι είναι και τελικά παίρνεις branded. 

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις όποιος άλλος θέλει να πει κάτι ελεύθερα!!

Δημοσ.

Αυτό το branded πρώτη φορά το ακούω.ας πούνε οποίο ξέρουν τι παίζει και τι πρέπει να προσέξουμε γιατί ειμαι και εγ. Έτοιμος για αγορά του συγκεκριμένου.

Δημοσ.

Δε μπορώ να βρω έναν λόγο, για να επιλέξει κάποιος το G6 αντί για το S7, ειδικά όταν είναι τόσο μικρή η διαφορά στη τιμή.

Και μην μου πείτε ότι το ένα βγήκε το 2016 ενώ το άλλο το 2017, γιατί το G6 δεν έχει φετινό επεξεργαστή οπότε σιγά το πράγμα.

Καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση το S7 κατ' εμέ.

Δημοσ.

Δε μπορώ να βρω έναν λόγο, για να επιλέξει κάποιος το G6 αντί για το S7, ειδικά όταν είναι τόσο μικρή η διαφορά στη τιμή.

Και μην μου πείτε ότι το ένα βγήκε το 2016 ενώ το άλλο το 2017, γιατί το G6 δεν έχει φετινό επεξεργαστή οπότε σιγά το πράγμα.

Καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση το S7 κατ' εμέ.

Ο μόνος αποτρεπτικος λόγος για εμένα και ο σοβαρότερος είναι το touchwiz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...