Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο έπεσα θύμα άπατης παρέλαβα ένα πακέτο και δεν ήταν όπως το περιέγραφε τα χρήματα είναι αρκετά τι μπορώ να κάνω ? είναι απεκλισμενος από το site αφού μέσα σε μια μέρα έχει τρεις αρνητικές αξιολογήσεις  

Δημοσ.

Καλό είναι γράψεις τι ακριβώς έγινε και σε τι συνίσταται η απάτη όπως λες.

Δεν είναι ντροπή.Πρώτον θα προστατευτούν και κάποιοι άλλοι γιατί μπορεί με διαφορετική εγγραφή να συνεχίσει να κάνει

το ίδιο και δεύτερον μπορεί από κάποιον άλλο να μάθεις περισσότερα στοιχεία για το ποιος είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι γράψεις τι ακριβώς έγινε και σε τι συνίσταται η απάτη όπως λες.

Δεν είναι ντροπή.Πρώτον θα προστατευτούν και κάποιοι άλλοι γιατί μπορεί με διαφορετική εγγραφή να συνεχίσει να κάνει

το ίδιο και δεύτερον μπορεί από κάποιον άλλο να μάθεις περισσότερα στοιχεία για το ποιος είναι.

Αγόρασα από κάποιο μέλος μια μητρική με πλησίασε σε μια αγγελία ζήτησης που είχα βάλει και μου έστειλε με γενική ταχυδρομική τα πράγματα από 60 που είχαμε συμφωνήσει στα 75 και κάτι μου ανέφερε ότι έλειπαν μόνο δίσκοι και ραμ αλλά δεν ήταν τίποτα καλό από ότι μου έστειλε όλα σπασμένα και κακοποιημένα και το καλύτερο από τις μητρικές έλειπαν οι κάρτες γραφικών και δεν άνοιγαν καν τον καλώ και έχει μονίμως το τηλέφωνοo  κλειστό η όταν χτύπα μου το κλείνει έχει μπλοκαριστεί από το forum γιατί είδα και άλλες αρνητικές αξιολογήσεις την ιδία μέρα ενώ ποιο πριν είχε μόνο θετικές .... Μίλησα με την αστυνομία και μου πρότειναν να περιμένω μια με δυο ήμερες και δεν έχω επικοινωνία να καταθέσω μήνυση για απάτη (χωρίς κόστος) αυτεπάγγελτα 

Δημοσ.

Οτι σου είπε η αστυνομία και οτι ειναι αυτεπάγγελτο ,τιποτα αλλο δεν αξιζει αν και το αυταπαγγελτο μου ακουγεται κσπως στη περίπτωση σου

• Like 1
Δημοσ.

Οτι σου είπε η αστυνομία και οτι ειναι αυτεπάγγελτο ,τιποτα αλλο δεν αξιζει αν και το αυταπαγγελτο μου ακουγεται κσπως στη περίπτωση σου

αφού απάτη είναι 

Δημοσ.

Πριν λίγο έπεσα θύμα άπατης παρέλαβα ένα πακέτο και δεν ήταν όπως το περιέγραφε τα χρήματα είναι αρκετά τι μπορώ να κάνω ? είναι απεκλισμενος από το site αφού μέσα σε μια μέρα έχει τρεις αρνητικές αξιολογήσεις  

κάτι παραπλήσιο επαθα κι εγω προσφατα.

εχω δωσει στον πωλητη ενα χρονικο περιθοριο να επανορθωσει(από αυτά που ελεγε ότι θα στειλει εστειλε τα μισα,και από τα μισα ,τα μισα δεν δουλεουν) και αν δεν γινει τιποτα θα αναρτησω και γω τοπικ για την εμπειρια μου.

Δημοσ.

"Αποψε θελω αποδειξεις και ονοματα..."  ποιηση ο Δαντης. Οχι αστεια.

ΚΑΙ παντα επικαιρος, ετσι?

Εδω τα λενε τα παιδια το ιδιο καλα, ανα οχι καλυτερα

http://www.insomnia.gr/topic/650224-%CE%B4%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5/

• Like 1
Δημοσ.

Αφού σου είπαν από την αστυνομία ότι είναι αυτεπάγγελτο και είναι δωρεάν η μήνυση προχώρα. Τα στοιχεία του τα έχεις( τηλέφωνο, username εδώ φτάνουν). Μην το καθυστερείς, κάνε μήνυση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό θα είναι να βάλεις ένα λινκ με την αγγελία και το όνομα μέλους ώστε να αποκτήσουμε εικόνα και να μην την πατήσει κάποιος άλλος.

Προφανώς εφόσον η τιμή ανέβηκε από την προσυμφωνημένη κακώς παρέλαβες εξ'αρχής και το φταίξιμο δικό σου καθώς έπρεπε να υποψιαστείς ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλό θα είναι να βάλεις ένα λινκ με την αγγελία και το όνομα μέλους ώστε να αποκτήσουμε εικόνα και να μην την πατήσει κάποιος άλλος.

Προφανώς εφόσον η τιμή ανέβηκε από την προσυμφωνημένη κακώς παρέλαβες εξ'αρχής και το φταίξιμο δικό σου καθώς έπρεπε να υποψιαστείς ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο.

Καλό θα ήταν να υποβάλλει μια αναφορά για το δουν οι mods. Το να βάζουμε public τα στοιχεία εξυπηρετεί μόνο τα ...λαϊκά δικαστήρια! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...