Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panbourc είπε

Από πού τις πήρες; Σε ευχαριστώ

Εάν εννοείς τις υπεύθυνες δηλώσεις και το Φ.Ε.Κ , μου τα έδωσε ο έμπορος και πρέπει να πάω στο υπουργείο να βγάλω νέα άδεια τωρα

Δημοσ.
Στις 2/8/2017 στις 1:04 ΠΜ, devilrunner27 είπε

καλησπέρα σας,

θα ήθελα την βοήθειά σας, όποιος γνωρίζει ή του έχει τύχει κάτι ανάλογο.

Η άδεια του αυτοκινήτου μου αναγράφει παρακράτηση κυριότητας και θέλω να κάνω την άρση ώστε να μπορέσω να το πουλήσω. Στα ΚΕΠ και την Δ/νση μεταφορών που ρώτησα μου είπαν ότι θέλουν μία βεβαίωση από τον έμπορο-αντιπροσωπεία που το αγόρασα και την βεβαίωση εξόφλησης από την τράπεζα. Από την τράπεζα έχω λάβει την βεβαίωση η οποία αναγράφει ότι έχει εξοφληθεί το δάνειο και ότι επιτρέπεται η άρση παρακράτησης, ΟΜΩΣ το πρόβλημα είναι ότι ο έμπορος έχει κλείσει από χρόνια και όχι μόνο αυτό έχει φύγει εξωτερικό. γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Δεν γίνεται μόνο με την βεβαίωση της τράπεζας, εφόσον το εξόφλησα; Ευχαριστώ πολύ! 

Θα Πας στον κεντρικό αντιπρόσωπο και θα σε δώσει  βεβαίωση ότι έκλεισε ο αντιπρόσωπος αυτός    και πιστεύω  ότι όλα θα πάνε καλά 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, daredevil40 είπε

Θα Πας στον κεντρικό αντιπρόσωπο και θα σε δώσει  βεβαίωση ότι έκλεισε ο αντιπρόσωπος αυτός    και πιστεύω  ότι όλα θα πάνε καλά 

Eαν την εγγραφή του οχήματος τη έκανε ο έμπορος και όχι η κεντρική αντιπροσωπεία , ο κεντρικός αντιπρόσωπος δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Έτσι έγινε σε εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...