mclound Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, panbourc είπε Από πού τις πήρες; Σε ευχαριστώ Μάλλον εννοεί τους 2 μάρτυρες
meletis_m Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, panbourc είπε Από πού τις πήρες; Σε ευχαριστώ Εάν εννοείς τις υπεύθυνες δηλώσεις και το Φ.Ε.Κ , μου τα έδωσε ο έμπορος και πρέπει να πάω στο υπουργείο να βγάλω νέα άδεια τωρα
daredevil40 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/8/2017 στις 1:04 ΠΜ, devilrunner27 είπε καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας, όποιος γνωρίζει ή του έχει τύχει κάτι ανάλογο. Η άδεια του αυτοκινήτου μου αναγράφει παρακράτηση κυριότητας και θέλω να κάνω την άρση ώστε να μπορέσω να το πουλήσω. Στα ΚΕΠ και την Δ/νση μεταφορών που ρώτησα μου είπαν ότι θέλουν μία βεβαίωση από τον έμπορο-αντιπροσωπεία που το αγόρασα και την βεβαίωση εξόφλησης από την τράπεζα. Από την τράπεζα έχω λάβει την βεβαίωση η οποία αναγράφει ότι έχει εξοφληθεί το δάνειο και ότι επιτρέπεται η άρση παρακράτησης, ΟΜΩΣ το πρόβλημα είναι ότι ο έμπορος έχει κλείσει από χρόνια και όχι μόνο αυτό έχει φύγει εξωτερικό. γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Δεν γίνεται μόνο με την βεβαίωση της τράπεζας, εφόσον το εξόφλησα; Ευχαριστώ πολύ! Θα Πας στον κεντρικό αντιπρόσωπο και θα σε δώσει βεβαίωση ότι έκλεισε ο αντιπρόσωπος αυτός και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
meletis_m Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, daredevil40 είπε Θα Πας στον κεντρικό αντιπρόσωπο και θα σε δώσει βεβαίωση ότι έκλεισε ο αντιπρόσωπος αυτός και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά Eαν την εγγραφή του οχήματος τη έκανε ο έμπορος και όχι η κεντρική αντιπροσωπεία , ο κεντρικός αντιπρόσωπος δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Έτσι έγινε σε εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα