Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η άδεια γράφει το όνομά μου, αλλά στην υπεύθυνη δήλωση του (πρώην) μαντρά αυτός δεν αναφέρει πουθενά εμένα. Γράφει πως παραχωρεί την πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή. Αλλά όχι σε ποιόν :) Πατάτα;

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mclound είπε

Η άδεια γράφει το όνομά μου, αλλά στην υπεύθυνη δήλωση του (πρώην) μαντρά αυτός δεν αναφέρει πουθενά εμένα. Γράφει πως παραχωρεί την πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή. Αλλά όχι σε ποιόν :) Πατάτα;

Αν δεν γραφει την λεξη "Παρακατηση κυριοτητας" δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν γραφει την λεξη "Παρακατηση κυριοτητας" δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Μεθαύριο θα μάθω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά όλα καλά με την μεταβίβαση. Δεν ήξερα πως υπάρχει υπουργείο μεταφορών και στον Πειραιά. Είναι στο λιμάνι προς τον Άγιο Διονύση. Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι οι υπάλληλοι. Τρομερό.

Δημοσ.

Εγώ βρήκα με την υπεύθυνη δήλωση που μου έκανε. Σαν ιδιώτης πλέον και όχι σαν έμπορος μιας που έχει κλείσει το μαγαζί. Έγραψε πως "πούλησα το αμάξι τάδε και παραχωρώ την κυριότητα" ούτε καν σε ποιον δεν χρειάζεται να γράψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panbourc είπε

Παιδιά βρήκατε ακτή τελικά; Έχω και εγώ ένα τέτοιο θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ

Χρειάζεσαι να πάρεις 2 υπεύθυνες δηλωσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ. Εάν δεν μπορώ να βρω τον έμπορο τι γίνεται; Ξέρει κανείς; Έχει κλείσει η επιχείρηση. 

Δημοσ.

ψάξε και βρες έστω κάποιο τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν σε κάποιο επιμελητήριο θα μπορούσες να απευθυνθείς ώστε να μάθεις τηλέφωνο επικοινωνίας με τον μανδρά. Αλλιώς θα πρέπει να σου πουν στο υπουργείο μεταφορών τις επιλογές σου.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, panbourc είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ. Εάν δεν μπορώ να βρω τον έμπορο τι γίνεται; Ξέρει κανείς; Έχει κλείσει η επιχείρηση. 

Εάν ο έμπορος έχει ενεργό τη επιχείρηση μπλέκει .

Το ίδιο είχα πάθει και στο Α.Φ.Μ φαινόταν ενεργή η επιχείρηση παρόλο που είχε κλείσει τα μαγαζιά.

Μετά η άλλη λύση είναι να πας σε δικαστήριο με 2 μαρτυρες

Δημοσ.

Καλησπέρα Μελέτη, τι εννοείς δικαστήριο? Του χρόνου πως θα δηλωθεί αυτό το αυτοκίνητο εφόσον δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, panbourc είπε

Καλησπέρα Μελέτη, τι εννοείς δικαστήριο? Του χρόνου πως θα δηλωθεί αυτό το αυτοκίνητο εφόσον δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση.

,Ακριβώς δεν τη ξέρω και εγώ τη διαδικασία.

Εγώ ξεμπερδεψα , αφού πήρα 2 υπεύθυνες δηλώσεις , γιατί θέλω το αμάξι να το δώσω στη ανακύκλωση , λόγω τροχαιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...