mclound Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Η άδεια γράφει το όνομά μου, αλλά στην υπεύθυνη δήλωση του (πρώην) μαντρά αυτός δεν αναφέρει πουθενά εμένα. Γράφει πως παραχωρεί την πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή. Αλλά όχι σε ποιόν Πατάτα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, mclound είπε Η άδεια γράφει το όνομά μου, αλλά στην υπεύθυνη δήλωση του (πρώην) μαντρά αυτός δεν αναφέρει πουθενά εμένα. Γράφει πως παραχωρεί την πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή. Αλλά όχι σε ποιόν Πατάτα; Αν δεν γραφει την λεξη "Παρακατηση κυριοτητας" δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
mclound Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν γραφει την λεξη "Παρακατηση κυριοτητας" δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Μεθαύριο θα μάθω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ! 1
dtzgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Γράφει για ποιο αυτοκίνητο πρόκειται (αριθμός πλαισίου);
mclound Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Ναι το γράφει. Μόλις κάλεσα το υπουργείο και μου παν πως δε θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ! 3
mclound Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Τελικά όλα καλά με την μεταβίβαση. Δεν ήξερα πως υπάρχει υπουργείο μεταφορών και στον Πειραιά. Είναι στο λιμάνι προς τον Άγιο Διονύση. Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι οι υπάλληλοι. Τρομερό.
panbourc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά βρήκατε ακτή τελικά; Έχω και εγώ ένα τέτοιο θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, panbourc είπε Παιδιά βρήκατε ακτή τελικά; Έχω και εγώ ένα τέτοιο θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ Ειναι εν ζωη ο εμπορος ? Τον βρηκες?
mclound Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Εγώ βρήκα με την υπεύθυνη δήλωση που μου έκανε. Σαν ιδιώτης πλέον και όχι σαν έμπορος μιας που έχει κλείσει το μαγαζί. Έγραψε πως "πούλησα το αμάξι τάδε και παραχωρώ την κυριότητα" ούτε καν σε ποιον δεν χρειάζεται να γράψει.
meletis_m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, panbourc είπε Παιδιά βρήκατε ακτή τελικά; Έχω και εγώ ένα τέτοιο θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ Χρειάζεσαι να πάρεις 2 υπεύθυνες δηλωσεις
panbourc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά σας ευχαριστώ. Εάν δεν μπορώ να βρω τον έμπορο τι γίνεται; Ξέρει κανείς; Έχει κλείσει η επιχείρηση.
mclound Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 ψάξε και βρες έστω κάποιο τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν σε κάποιο επιμελητήριο θα μπορούσες να απευθυνθείς ώστε να μάθεις τηλέφωνο επικοινωνίας με τον μανδρά. Αλλιώς θα πρέπει να σου πουν στο υπουργείο μεταφορών τις επιλογές σου.
meletis_m Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, panbourc είπε Παιδιά σας ευχαριστώ. Εάν δεν μπορώ να βρω τον έμπορο τι γίνεται; Ξέρει κανείς; Έχει κλείσει η επιχείρηση. Εάν ο έμπορος έχει ενεργό τη επιχείρηση μπλέκει . Το ίδιο είχα πάθει και στο Α.Φ.Μ φαινόταν ενεργή η επιχείρηση παρόλο που είχε κλείσει τα μαγαζιά. Μετά η άλλη λύση είναι να πας σε δικαστήριο με 2 μαρτυρες
panbourc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Μελέτη, τι εννοείς δικαστήριο? Του χρόνου πως θα δηλωθεί αυτό το αυτοκίνητο εφόσον δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση.
meletis_m Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 56 λεπτά πριν, panbourc είπε Καλησπέρα Μελέτη, τι εννοείς δικαστήριο? Του χρόνου πως θα δηλωθεί αυτό το αυτοκίνητο εφόσον δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση. ,Ακριβώς δεν τη ξέρω και εγώ τη διαδικασία. Εγώ ξεμπερδεψα , αφού πήρα 2 υπεύθυνες δηλώσεις , γιατί θέλω το αμάξι να το δώσω στη ανακύκλωση , λόγω τροχαιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα