devilrunner27 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας, όποιος γνωρίζει ή του έχει τύχει κάτι ανάλογο. Η άδεια του αυτοκινήτου μου αναγράφει παρακράτηση κυριότητας και θέλω να κάνω την άρση ώστε να μπορέσω να το πουλήσω. Στα ΚΕΠ και την Δ/νση μεταφορών που ρώτησα μου είπαν ότι θέλουν μία βεβαίωση από τον έμπορο-αντιπροσωπεία που το αγόρασα και την βεβαίωση εξόφλησης από την τράπεζα. Από την τράπεζα έχω λάβει την βεβαίωση η οποία αναγράφει ότι έχει εξοφληθεί το δάνειο και ότι επιτρέπεται η άρση παρακράτησης, ΟΜΩΣ το πρόβλημα είναι ότι ο έμπορος έχει κλείσει από χρόνια και όχι μόνο αυτό έχει φύγει εξωτερικό. γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Δεν γίνεται μόνο με την βεβαίωση της τράπεζας, εφόσον το εξόφλησα; Ευχαριστώ πολύ!
tsioulak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Θελω να πιστεψω οτι εφοσον εκλεισε ο εμπορος η αδεια πηγαινει στην διευθυνση συγκοινωνιων αλλα δεν ξερω κατι σιγουρα.
devilrunner27 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Σε ευχαριστώ, αύριο θα πάω στην διεύθυνση συγκοινωνιών και ελπίζω να μην χρειαστεί κατι περισσότερο.
tsioulak Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Γραψε εδω τι εγινε για να μαθουμε και εμεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Επέτρεψε μου,και καλησπέρα κιόλας,με το που πας στη διεύθυνση συγκοινωνιών,αν δεν έχουν τα απαραίτητα στοιχεία (άδεια),να σε ενημερώσουν για οποιοδήποτε στοιχείο επικοινωνίας,μπορεί να έχει αφήσει εκεί ο πρώην έμπορος,υποχρεούται αν άλλαξε τομέα δραστηριοποίησης άλλωστε...´Ετσι έτρεχα και γω με τον πατέρα μου και ένα μεταχειρισμένο,και τελικά ο πρώην "μάντρας" είχε ανοίξει Max Perry...Μπήκα σε ζαχαροπλαστείο,πέρασα πο τούρτες και σοκολατάκια και κατέβηκα στο υπόγειο όπου ο τύπος είχε αρχείο με όλα τα εκκρεμή έγγραφα...Τρέλα,αλλά γλυκιά τουλάχιστον...
geioannou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 εχω και εγω το ιδιο θεμα, αλλα με ιδιωτη και βεβαιως ακομα χωρις να θελω να πουλησω την μηχανη. και μιλαμε για πααααααρα πολλα χρονια πισω. θα ηθελα να περασει η αδεια στο ονομα μου τουλαχιστον για ηθικο-ψυχολογικους λογους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο δυνατον. η αληθεια ειναι οτι ειχα προσπαθησει καποτε να τον βρω αλλα δεν τα καταφερα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 εχω και εγω το ιδιο θεμα, αλλα με ιδιωτη και βεβαιως ακομα χωρις να θελω να πουλησω την μηχανη. και μιλαμε για πααααααρα πολλα χρονια πισω. θα ηθελα να περασει η αδεια στο ονομα μου τουλαχιστον για ηθικο-ψυχολογικους λογους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο δυνατον. η αληθεια ειναι οτι ειχα προσπαθησει καποτε να τον βρω αλλα δεν τα καταφερα.... Εχεις μηχανη που η αδεια κυκλοφοριας δεν είναι στο ονομα σου ??????????? 1
geioannou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ειναι στο ονομα μου, απλα οταν δεν γινει η εξοφληση με την μεταβιβαση και μπουν γραμματεια, δοσεις κλπ, τοτε επανω στην αδεια μπαινει το "παρακρατηση αδειας" που σημαινει οτι ειναι μεν δικη σου, αλλα δεν μπορεις να την πουλησεις η να την μεταβιβασεις γενικος καπου αλλου, εαν πρωτα δεν εχεις ενα χαρτι απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη οτι αυτος εχει εξοφληθει κανονικα και δεν υπαρχει καμια οικονομικη υποχρεωση απαναντι του 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν μπορεις να αποδειξεις οτι την εξοφλησες εχεις ελιπδα...Αν όχι εχεις μπλεξει ασχημα αφου δεν μπορεις να τον βρεις .
geioannou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 μπα, δεν μπορω. ουτε αποκοματα απο τα γραμμάτια εχω απο τοτε ουτε τιποτα. απλα δεν θα μπω στην διαδικασια να την πουλησω. ουτε το ηθελα ποτε, αλλα και να το θελησω, απλα δεν μπορω
Invader Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Από τον επίσημο αντιπρόσωπο θα πάρεις την άρση.Π.χ άν έχεις Nissan θα πας στο Θεοχαράκη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 μπα, δεν μπορω. ουτε αποκοματα απο τα γραμμάτια εχω απο τοτε ουτε τιποτα. απλα δεν θα μπω στην διαδικασια να την πουλησω. ουτε το ηθελα ποτε, αλλα και να το θελησω, απλα δεν μπορω Από τον επίσημο αντιπρόσωπο θα πάρεις την άρση.Π.χ άν έχεις Nissan θα πας στο Θεοχαράκη. Αν η αγορα εγινε από ιδιωτη καμμια σχεση η αντιπροσωπεια ...Πως να ξερει ότι εχει εξωφληθει ? Τωρα με την κριση που μαντραδες κλεινουν θα αυξανετε ο αριθμος αυτων που εχουν το ιδιο πρόβλημα και δεν ξερω με ποιο τροπο μπορουν να αποδειξουν ότι εχουν εξοφλησει ένα οχημα αν δεν μπορουν να τους βρουν . Είναι ένα θεμα...Ισως από πριν καποιο ιδιωτικο συμφωνητικο ή κατι άλλο αλλα καλυτερα ξερουν οι δικηγοροι .
Invader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ο επίσημος αντιπρόσωπος κάνει την παρακράτηση,σε αυτόν πάει η ενημέρωση και από αυτόν παίρνεις τα χαρτιά της άρσης.Και από μαντρά να το πήρε, και αυτός πάλι από τον επίσημο αντιπρόσωπο θα πήρε το όχημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ο επίσημος αντιπρόσωπος κάνει την παρακράτηση,σε αυτόν πάει η ενημέρωση και από αυτόν παίρνεις τα χαρτιά της άρσης.Και από μαντρά να το πήρε, και αυτός πάλι από τον επίσημο αντιπρόσωπο θα πήρε το όχημα. Αν το εχεις αγορασεει μεταχειρισμενο απο ιδιωτη ή μαντρα δεν ισχυει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα