Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω το laptop που αναφερω στο τιτλο του θεματος το οποιο το χρησιμοποιω για σερφαρισμα και κυριως ταινιες και σειρες για να περναει η ωρα στο μαγαζι μου οταν τελειωνω την δουλεια.Εδω και λιγες μερες εχω παρατηρηση πως το ηχειο εχει αρχισει να κανει νερα και δεν ακουεται οπως πριν.Συγκεκριμενα ακουγονται κατι που μοιαζει με σκρατς σκρατς σαν παρασιτα δηλαδη η μουσικη και η ομηλια δεν ακουγεται καθαρα και γενικα ακουγεται και ενα τριξιμο απο το ηχειο και υποθετω πως το ηχειο ειναι στα τελειωματα του και λογικα καποια στιγμη θα τα φτυσει αλλα και αυτο να μη γιννει πλεον δεν μπορεις να δεις ανετα κατι και κατανταει κουραστικο ολο αυτο.

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ειναι αν αξιζει να το παω σε καποιο μαγαζι που φτιαχνουν υπολογιστες και να μου αλαξουν το ηχειο με καινουργιο αν το κοστος δεν ειναι και πολυ μεγαλο η αν δεν αξιζει αν μπορειτε να μου προτεινετε κανα ζευγαρι μικρα ηχεια χωρις πριζα για τροφοδοσια φυσικα παρα μονο με usb η ακομα και αν αξιζει καποια απο αυτα τα ασυρματα ηχεια παλι μικρα σε μεγεθος γιατι το μερος που το εχω ενα μικρο τραπεζακι δηλαδη δεν εχει και πολυ χωρο και δεν βολευει να εβαζα καποια μεγαλουτσικα σε μεγεθος ηχεια.

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...