MessatsuRoku Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ειναι σε preorder ακομα, τα specs του φενονται παρα πολυ καλα ισαξια με αυτα των Xiaomi mi6 και One Plus 5 σε τιμη 171.29 ευρω... ακομα και το design του ειναι ιδιο. Εχεις κανεις εμπειρια απο Ulefone αξιζει η εταιρεια? Την εχω ακουστα επειδη ειχε βγαλει κλωνο του S7 edge https://www.banggood.com/Ulefone-T1-Global-Version-5_5-Inch-6GB-RAM-64GB-ROM-MTK-Helio-P25-Octa-core-4G-Smartphone-p-1177311.html?utmid=1981#
saruman123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εε όχι και ισάξια.... Μόνο που έχει Helio αυτό τα λέει όλα .
ziaba Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ειναι σε preorder ακομα, τα specs του φενονται παρα πολυ καλα ισαξια με αυτα των Xiaomi mi6 και One Plus 5 σε τιμη 171.29 ευρω... ακομα και το design του ειναι ιδιο. Εχεις κανεις εμπειρια απο Ulefone αξιζει η εταιρεια? Την εχω ακουστα επειδη ειχε βγαλει κλωνο του S7 edge https://www.banggood.com/Ulefone-T1-Global-Version-5_5-Inch-6GB-RAM-64GB-ROM-MTK-Helio-P25-Octa-core-4G-Smartphone-p-1177311.html?utmid=1981# να σαι καλά !!! με έκανες και γέλασα !!!! 1
newsformobiles Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εδώ έχω ανεβάσει ένα συγκριτικό μεταξύ Xiaomi Mi5X vs Ulefone T1 vs Ulefone Gemini Pro., που προσπάθησε να συγκρίνει η ίδια η εταιρεία. Με το Mi6, πέρασε και δεν ακούμπησε, το ίδιο με το ΟΡ5! Με το Mi5x είναι πιο κοντά, εξού και η σύγκριση.
costacurta Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Φίλος είχε αγοράσει πρόπερσι το αντίστοιχο σε speks του samsung s6, η ποιότητα κατασκευής είναι αστεία κολλούσε σε οποιαδήποτε εφαρμογή και εμφάνιζε μονίμως προβλήματα (μπαταρία οθόνη αφή κτλ) Το έχω ξαναπεί μακριά από την συγκεκριμένη εταιρεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα