Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα θεμα με κινητο μου. Εχει θεμα η οθονη η οποια χανει το touch σε καποια συγκεκριμενα σημεια ή δεν το πιανει καν καμια φορα.Εχω κανει αλλαγη οθονης αλλα το προβλημα παρεμεινε.Οσους εχω ρωτησει και οσο εχω ψαξει λενε οτι φταιει το touch ic αλλα απο οτι εχω καταλαβει αν ηταν το touch ic η οθονη δεν θα ανταποκρινοταν καθουλου στα πατήματα.Εχει καποιος καμια λυση-αποψη για το θεμα;

Ευχαριστω in advance:)

Δημοσ.

Εάν έχει δοκιμαστεί άλλη οθόνη, και ο connector του digitizer δεν έχει κάποια φυσική ζημιά τότε το πιθανότερο είναι το touch ic. 

Αυτό που λες σχετικά με το touch ic δεν ισχύει. Η αφή μπορεί να ανταποκρίνεται μερικώς και να ευθύνεται το ολοκληρωμένο καθώς αυτό χάνει κάποια από τις επαφές του με την πλακέτα, και όχι όλες.  

Δημοσ.

Μήπως είναι στραβωμένο πίσω και το σασί του κινητού? Μου είχε τύχει σε 6s να σταματάει να ανταποκρίνεται το touch επειδή ήταν στραβωμένο και μετά από αντικατάσταση διορθώθηκε.

Δημοσ.

Είναι αυτό που σου ειπαν το θέμα, θέλει άλλη μητρική για να φτιάξει αλλιώς στον κονεκτορα βάλε ένα κομματι χαρτάκι να πιέζεται πιο δυνατά για να κάνει καλή επαφή.

Δημοσ.

Είναι αυτό που σου ειπαν το θέμα, θέλει άλλη μητρική για να φτιάξει αλλιώς στον κονεκτορα βάλε ένα κομματι χαρτάκι να πιέζεται πιο δυνατά για να κάνει καλή επαφή.

Η επίσης μπορείς να κάνεις μια τρύπα με dremel στην πλακέτα και να περάσεις μια βίδα με παξιμαδι που θα βγει από την πίσω μεριά και θα τη σφιξεις για να κάνει καλή επαφή...ελεος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...