agejon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Είμαι Νέα Υόρκη για διακοπές και αγόρασα ένα iPad Pro. Ισχύει το AppleCare+ στην Ελλάδα; Λέω να το αγοράσω για 99USD αλλά δεν είμαι σίγουρος... μήπως είναι πεταμένα λεφτά;
marmagia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 To AppleCare+ Στο κομμάτι του accidental damage δεν ισχύει. Αλλά το AppleCare θα ισχύσει κανονικά από θέμα αστοχίας υλικού κλπ. Στην Ευρώπη ξέρω ισχύει αλλά δεν ξέρω στην Ελλάδα τι παίζει για iPhone/iPad. Μάλλον πως θα είσαι οκ
basilis5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ρωτας τους, γιατι εμενα οι ιδιοι μου ειχαν πει δεν ισχυει. Επισης κανε κι ενα τηλ ελλαδα, infowquest/ isystem/ document και ρωτα κι αυτους. Οι της iystem `εχουν και ηλεκτρονικη φορμα επικοινωνιας, απαντανε μεσα σε 24 ωρες.
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 απο αγγλια ισχιει μια χαρά που το εχω χρησιμοποιήσει, απο τι στιγμή που γράφει οταν βαζει το σιριαλ οτι εισαι καλυμένος μέχρι τότε δεν κάθονται να ψάξουν από που και πως.
marmagia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Θα καλύψει κανονικά την τυχαία ζημιά αν είσαι Αγγλία όμως. Αν πας τώρα στην is torn πχ και τους πεις έριξα κάτω το iPad και έσπασα την οθόνη δεν ξέρω αν θα το καλυψει. Μάλλον όχι. Είναι ζητήματα ασφαλιστικής εταιρίας που δε νομίζω ότι θα καλυφθούν εκτός της χώρας ασφάλισης. Ωστόσο βλάβη hardware θα καλυφθεί κανονικ
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Θα καλύψει κανονικά την τυχαία ζημιά αν είσαι Αγγλία όμως. Αν πας τώρα στην is torn πχ και τους πεις έριξα κάτω το iPad και έσπασα την οθόνη δεν ξέρω αν θα το καλυψει. Μάλλον όχι. Είναι ζητήματα ασφαλιστικής εταιρίας που δε νομίζω ότι θα καλυφθούν εκτός της χώρας ασφάλισης. Ωστόσο βλάβη hardware θα καλυφθεί κανονικ για αλλο πραγμα μιλας εσυ. αυτός μιλάει για το Apple Care και οχι για ασφάλιση από crack
djuan1988 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 για αλλο πραγμα μιλας εσυ. αυτός μιλάει για το Apple Care και οχι για ασφάλιση από crack Όχι, εσύ έχεις άδικο. Το AppleCare+ προσφέρει και ασφάλιση για τυχαία θραύση κτλ. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Όχι, εσύ έχεις άδικο. Το AppleCare+ προσφέρει και ασφάλιση για τυχαία θραύση κτλ. sorry δεν το ξερα.. !! νομιζα μιλαγαμε για μacboks klp
agejon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παιδιά εδώ λένε ότι officially δεν υποστηριζεται, αλλά αν μιλήσεις σε επίπεδο μάνατζερ στον επίσημο αντιπροσώπο στην Ελλάδα, τότε πρέπει να στο φτιάξουν / αλλάξουν... Άντε βγάλε άκρη... μου το είπε υπάλληλος σε Applestore στη Νέα Υόρκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα