kawavn800 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φίλε μου να σου το πω πιο απλά χωρίς να είμαι ειδικός οικονομολόγος κλπ. Εαν σταματήσει τοστρατολόγημα νέων παικτών που σημαίνει εισροή χρημάτων , τετέλεσται. Όσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και θύτες ( αυτοί που κερδίζουν). Εαν από αυτο εδώ το φόρουμ φύγουμε όλοι απο κάποια κακή είδηση κλπ τι θα γίνει ;
chek2fire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Υπάρχουν άνθρωποι που για να εξοικονομήσουν 100 € πρέπει να εργάζονται επί 6 μήνες και πλέον. Όταν καταφέρεις και πουλήσεις αέρα σε εναν συνάνθρωπο σου σίγουρα θα έχεις τεράστιο κέρδος . Αυτό που δεν μιλάει κανείς είναι ποιός βάζει το πραγματικό χρήμα και που έχει παει επίσης το πραγματικό χρήμα που έχουν βάλει οι προηγούμενοι. Δυστυχώς στο οικονομικό μοντέλο που ζούμε όλα αναπαράγονται ( φουσκώνουν - ξεφουσκώνουν) . τι είναι "πραγματικό" χρήμα που σε μια πρόταση σου το αναφέρεις τρεις φορές? Για εξήγησε μας τι θεωρείς εσύ πραγματικό χρήμα η καλύτερα τι θεωρείς χρήμα?
Bspus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φίλε μου να σου το πω πιο απλά χωρίς να είμαι ειδικός οικονομολόγος κλπ. Εαν σταματήσει τοστρατολόγημα νέων παικτών που σημαίνει εισροή χρημάτων , τετέλεσται. Όσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και θύτες ( αυτοί που κερδίζουν). Εαν από αυτο εδώ το φόρουμ φύγουμε όλοι απο κάποια κακή είδηση κλπ τι θα γίνει ; Φυσικα αν ολοι ξαφνικα το παρατησουν υπαρχει προβλημα, οπως ολοι αν ξαφνικα παρατουσαν ενα "κανονικο" νομισμα. Η αν καναν κατι πιο απλο, οπως το να πανε ολοι να ζητησουν τα χρηματα τους την ιδια μερα, μετα να βλεπαμε ποσο γερα θεμελια εχει ενα τετοιο συστημα. Βασικα προβλημα θα υπηρχε σε οποιοδηποτε asset συνεβαινε κατι τετοιο αλλα γιατι να παει το μυαλο σου στο ακραιο και γιατι να επικεντρωνεσαι στο bitcoin για κατι που ειναι πιο γενικος κανονας? Το οτι τα κρυπτονομισματα εχουν ανεβει ισως υπερβολικα πολυ και υπαρχει φαινομενο φουσκας ειναι κατι που σιγουρα μπορει να συζητηθει, αλλα προσωπικα πιστευω οτι ενα μεγαλο κομματι ειναι πραγματικη αξια που εχει δημιουργηθει καθαρα λογω των δυνατοτητων που δινει. Πραγματα που 10 χρονια πριν οι περισσοτεροι θα θεωρουσαμε οτι δεν μπορουν να συμβουν, τωρα εχουν οχι μονο επιδειχτει αλλα σιγα σιγα αποκτουν και πρακτικη εφαρμογη. Προφανως εχεις μπερδεψει το bitcoin με τα καθε λογης ponzi και πυραμιδες που κυκλοφορουν. Δεν ειναι περιεργο με τοση παραφιλολογια που κυκλοφορει. Αν θες οντως να καταλαβεις τι συμβαινει, δυστυχως δεν υπαρχει ευκολος τροπος προς το παρον. Απαιτειται αρκετο διαβασμα για την κατανοηση του συστηματος, αλλα σε διαβεβαιω οτι στο τελος δεν βρισκεται ουτε κατι μαγικο ουτε καποια απατη αλλα απλως μαθηματικα.
polaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Φίλε μου να σου το πω πιο απλά χωρίς να είμαι ειδικός οικονομολόγος κλπ. Εαν σταματήσει τοστρατολόγημα νέων παικτών που σημαίνει εισροή χρημάτων , τετέλεσται. Όσο υπάρχουν θύματα θα υπάρχουν και θύτες ( αυτοί που κερδίζουν). Εαν από αυτο εδώ το φόρουμ φύγουμε όλοι απο κάποια κακή είδηση κλπ τι θα γίνει ; Επειδή ακριβώς δεν είσαι ούτε "ειδικός" αλλά ούτε και "οικονομολόγος", η ανάρτησή σου θα έπρεπε να σταματήσει ακριβώς εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα