Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αληθεια, απο αυτα εχει βγαλει κανενας χρηματα; ειναι ασφαλες; (τζογος ειναι, σιγουρα υπαρχει πιθανοτητα να χασεις αξια) πχ, αγοραζω σημερα 100€ σε btc, σε ενα μηνα (λεμε τωρα) αν ανεβει, τα τραβαω κ τοσο ανετα εχω βγαλει 30€; ειναι ευκολο να πουλησεις σε πιο ανεβασεμενη τιμη; τι διαδικασια χρειαζεται; ευχαριστωω ????

Δημοσ.

....δεν είναι λίγο περίεργο να πείθεται κάποιος ότι τάχα μπορεί να έχει κάποια απόδοση η αέρινη επένδυσή του ......

Δημοσ.

Προς το παρον το btc κραταει λιγο πολυ σταθερη την τιμη του και το bcc εχει φτασει τα $430.

Θα αντισταθω στον πειρασμο να το πουλησω. Κυριως γιατι βαριεμαι την ολη διαδικασια που απαιτειται για το ασφαλες claiming.

Εχει τρομερα μικρο volume ακομα οποτε δεν ξερουμε και την πραγματικη τιμη.

Αν σε ενδιαφερουν οι μεγαλες αποδοσεις μακροπροθεσμα, οπως λες στα αλλα thread, σταματα να κοιτας τις καθημερινες αλλαγες.

Αν θες να κανεις day-trading τα κριτηρια ειναι αλλα.

To elastic πεφτει σταθερα απο τοτε που μπηκε στο bittrex αλλα δεν με πειραζει γιατι ακομα δεν εχει κυκλοφορησει το main feature του. Αν τα καταφερουν (που τους εχω ικανους) ενα 20x ειναι σιγουρακι.

Και το decred περυσι με το που βγηκε επεφτε αργα αλλα σταθερα για μηνες μεχρι που επιασε πατο κατω απο $0.5. Μετα τα χριστουγεννα εκτοξευτηκε και τωρα ειναι γυρω στα $30 αλλα εχει υπαρξει και πιο ψηλα.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προφανώς και δεν κοιτάω τι γίνεται καθημερινά έχω βάλει ότι έχω στο blockfolio και έβαλα ειδοποιήσεις μόλις πάει 20x κάποιο από τα νομίσματα. Πως τα είδες αυτά που έγραψα? Θα το τσιμπήσω το elastic θα πάρω μερικά και ότι γίνει.

Δημοσ.

....δεν είναι λίγο περίεργο να πείθεται κάποιος ότι τάχα μπορεί να έχει κάποια απόδοση η αέρινη επένδυσή του ......

δεν πείθεται κανένας. 

εδώ μιλάμε με facts. Κάποιοι (συμπεριλαμβανόμενου και εμού του ιδίου) έχουμε βγάλει πάρα πολύ καλά μεροκάματα.

Να μην μιλάμε στον αέρα λοιπόν

• Like 1
Δημοσ.

Να ξερες πόσοι έχουν βγάλει εκατομμύρια με αυτά εδώ. Προφανώς ο καθένας όμως επενδύει όσα χρήματα είναι διατεθειμένος να χάσει. Έτσι και να τα χάσει δεν θα τον πειράξει.

Αληθεια, απο αυτα εχει βγαλει κανενας χρηματα; ειναι ασφαλες; (τζογος ειναι, σιγουρα υπαρχει πιθανοτητα να χασεις αξια) πχ, αγοραζω σημερα 100€ σε btc, σε ενα μηνα (λεμε τωρα) αν ανεβει, τα τραβαω κ τοσο ανετα εχω βγαλει 30€; ειναι ευκολο να πουλησεις σε πιο ανεβασεμενη τιμη; τι διαδικασια χρειαζεται; ευχαριστωω ????

Αγοράζεις btc. Με αυτό κάνεις trade σε bittrex poloniex άλλα νομίσματα. Αυτά τα στέλνεις στο wallet που έχεις κατεβάσει για καθε νόμισμα. Αν ανέβει το νόμισμα το ξανά μετατρέπεις σε btc και έπειτα το κάνεις cash.

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερα μη κολατε στο σκελος του τζογου αλλα στο νομισματικο μελλον της οικονομιας.

φροντιστε να αγοραζεται συχνα με το περισσευμα σας btc και να τα κρατατε με ασφαλεια μεχρι τα βαθεια γεραματα! ;)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προφανώς και δεν κοιτάω τι γίνεται καθημερινά έχω βάλει ότι έχω στο blockfolio και έβαλα ειδοποιήσεις μόλις πάει 20x κάποιο από τα νομίσματα. Πως τα είδες αυτά που έγραψα? Θα το τσιμπήσω το elastic θα πάρω μερικά και ότι γίνει.

Για να ειμαι ειλικρινης, το μονο που ξερω ειναι το ονομα τους.

Μονο το verge καποτε εκανα mining γιατι εχει το x17 που ειχε καλη αποδοση ενα διαστημα.

Τα sia και pivx ακουγονται συνεχεια αλλα δεν εχω ασχοληθει.

• Like 1
Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινης, το μονο που ξερω ειναι το ονομα τους.

Μονο το verge καποτε εκανα mining γιατι εχει το x17 που ειχε καλη αποδοση ενα διαστημα.

Τα sia και pivx ακουγονται συνεχεια αλλα δεν εχω ασχοληθει.

Εχει τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι να πάρεις. 110 ευρώ έβαλα σε 14 νομίσματα μοιρασμένα και για την ώρα βλέπω να πηγαίνουν καλά. Υπάρχει μέλλον και το 2018 είναι η χρονιά των cryptocoins. Το καλύτερο είναι να αγοράσεις κάτι όταν έχει 0.00001 πχ και θα ανέβει σίγουρα x100 x200 αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο και λίγοι γνωρίζουν.

Δημοσ.

ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν διαβαζω σχολια για "btc=απατη, πυραμιδα,κλπ"

αυτο σημαινει οτι ο κοσμος ενημερωνεται, διαβαζει και μορφωνεται!  aka προοδευει.

keep walking ;)

• Like 1
Δημοσ.

ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν διαβαζω σχολια για "btc=απατη, πυραμιδα,κλπ"

αυτο σημαινει οτι ο κοσμος ενημερωνεται, διαβαζει και μορφωνεται!  aka προοδευει.

keep walking ;)

Συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ μέχρι πρόσφατα κορόϊδευα, αλλά τώρα βλέπω ότι υπάρχει τόσο χρήμα για φάγωμα, τόση ροπή στο δούλεμα, τόσα κορόϊδα, που κρίμα να χάνουμε χρόνο. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα μπορέσουμε κι εμείς να τους τα "μασήσουμε". Κρίμα να τους τα τρώνε οι άλλοι.

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που για να εξοικονομήσουν 100 € πρέπει να εργάζονται επί 6 μήνες και πλέον. Όταν καταφέρεις και πουλήσεις αέρα σε εναν συνάνθρωπο σου σίγουρα θα έχεις τεράστιο κέρδος . Αυτό που δεν μιλάει κανείς είναι ποιός βάζει το πραγματικό χρήμα και που έχει παει επίσης το πραγματικό χρήμα που έχουν βάλει οι προηγούμενοι. Δυστυχώς στο οικονομικό μοντέλο που ζούμε όλα αναπαράγονται ( φουσκώνουν - ξεφουσκώνουν) .

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που για να εξοικονομήσουν 100 € πρέπει να εργάζονται επί 6 μήνες και πλέον. Όταν καταφέρεις και πουλήσεις αέρα σε εναν συνάνθρωπο σου σίγουρα θα έχεις τεράστιο κέρδος . Αυτό που δεν μιλάει κανείς είναι ποιός βάζει το πραγματικό χρήμα και που έχει παει επίσης το πραγματικό χρήμα που έχουν βάλει οι προηγούμενοι. Δυστυχώς στο οικονομικό μοντέλο που ζούμε όλα αναπαράγονται ( φουσκώνουν - ξεφουσκώνουν) .

Ένας που έχει αγοράσει 1000 ευρώ bitcoins πέρσι αυτή τη στιγμή θα έπερνε 9000. Το χρήμα δεν χάθηκε το cap όλων των νομισμάτων είναι 100δις και κάτι. Είναι πολύ μικρή η αγορά των cryptocoins ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...