antreasmg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 καλησπερα θα μου φερει ενας φιλος ειναι iphone 7 plus απο αγγλια αλλα μου ειπε οτι μαλλον δεν δέχεται τις ελληνικες καρτες σιμ!!!μου ειπε επισης οτι πρεπει να το "σπασω"το κινητο με το jailbreak!!!to jailbreak ειναι προγραμμα που μπαινει στο κινητο η στον υπολογιστή???και αν σπασει θα λειτουργει εδω ελλαδα κανονικα??θα κανει update μετε το κινητο??δεν ξερω και πολλα απο αυτα γι αυτο ρωταω!!!
marmagia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 1) δεν ΕΙΝΆι υποχρεωτικό να "σπάσεις" το κινητό με jailbrake. Μάλιστα ανάλογα την έκδοση λογισμικού που βρίσκεται, ίσως να μην μπορείς κιόλας. Γενικά και πολύ μπακαλιστικα με τοjailbrake μπορείς να Περνας δωρεάν εφαρμογές που υπό νορναλ συνθήκες είναι επι πληρωμή στο κινητό και να αλλάζεις η να προσθέτεις δυνατότητες που η απλ δεν επιτρέπει. 2) έχει αγοραστεί από Apple Store? Αν ναι ΔΕΝ είναι κλειδωμένο. Αν έχει αγοραστεί από άλλου υπό προϋποθέσεις (πχ ληγμένο συμβόλαιο) ανάλογα τον πάροχο μπορείς να το ξεκλειδώσει μόνιμα και νόμιμα όποτε φυσικά και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς 100% όπως αν δεν ήταν αρχικά κλειδωμένο 1
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Απο οσο γνωριζω αναλογως στον παροχο που ειναι κλειδωμενο μπορεις να το ξεκλειδωσεις με υπηρεσιες και να στο κανουν να δουλευει κανονικα με τα δικτυα μας.Ψαξε στο ebay network unlock και θα καταλαβεις τι εννοω
antreasmg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δλδ να ρώτησω τον φίλο μου από που το έχει πάρει;;αν θυμάμαι καλά είχε κάνει σύνδεση και το πήρε...και τώρα θέλει να πάρει άλλο κινητό και μου είπε να μου το δώσει...να του πω να πάρει εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να του το ξεκλειδώσουν;;;και το icloud και αυτά τι γίνεται;; Δεν πρέπει να σβήσουν;
basilis5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 εισαι σιγουρος πως θες iphone; Περαν αυτου, βασικο ειναι να μπορεσει ο φιλος σου να μιλησει με τον παροχο του για να δεις αν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο και να μπορει να παιξει σε αλλα δικτυα. Επισης, ειναι σημαντικο να γνωριζει τον κωδικο του icloud του, ετσι ωστε να το ξεκλειδωσει κι αυτος απο τον λογαριασμο του, και να δημιουργησεις εσυ τον δικο σου πριν στο δωσει. first things first, μαθε αν ειναι κλειδωμενο/αν ξεκλειδωνει, και για τα αλλα εδω ειμαστε. 1
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Φιλε ψαξει λιγο το θεμα νομιζω πως και με μια r-sim οπως λεγεται μπορεις να το δουλεψεις κανονικα εδω
marmagia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μπορεί να το ξεκλειδώσει σαν να είναι factory unlocked εύκολα. Τι εταιρία είχε ο φίλος σου; ήταν συμβόλαιο; και αν ναι ποτέ του έληξε;
rialdo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να παρω ενα 7plus factory unlocked απο Αγγλια. Τι παίζει με την εγγύηση εδώ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα